صدای مردم  
صلح ٬آزادی ٬ عدالت اجتماعی    
         
 
info@sedayemardom.net
21/12/1388  
داخلی
صدای مردم : صدای محرومترین اقشار جامعه ، صدای انسانها ئی که در زندانهای حاکمیت اسلامی به شیوه قرون وسطائی وحشیانه تجاوز جنسی می شوند .
سئوال از مسئولین نظام
آقايان سيدعلی خامنه ای ، احمدي‌نژاد ، لاريجاني ، سيد محمود هاشمي شاهرودي ، و ...
اگر خواهران تان ، مادران تان ، برادران تان ، دختران تان ، پسران تان ، را در زندانهای حاکمیت اسلامی به شیوه وحشیانه ولی اسلامی!! ! مورد تجاوزات جنسی قرارمیدادند. شماها چه کار می کردید.؟پاسخ دهید. ؟؟؟ ایا باز هم سکوت خواهید کرد. و به نماز خواندنتان ادامه میدهید.

نظامیان در پی از بین بردن اسناد شکنجه و تجاوز هستند
کروبی : ترانه موسوی توسط عوامل حسن طائب، فرمانده بسیج زیر شکنجه و تجاوز جنسی به قتل می‌رسد.
در زندان ها به زندانیان تجاوز می کنند
مشاهدات یک شاهد عینی از فجایع کشتارگاه کهریزک
خاطرات تکان‌دهنده‌ی یکی از بازداشت شدگان
sedaye mardom صدای مردم
این عکس آن ناوشکنی است که بعنوان محصول توان مهندسی سپاه پاسداران، با حضور مقام معظم به آب انداخته شد و یک موشک سطح به سطح هم گویا از آن شلیک کرده اند.
"Krupp"... را که یکی از معروف ترین مجموعه های صنعتی آلمان است که تجهیزات
کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات وفن آوری ایران در اظهاراتی که نگرانی جامعه حقوق بشرو فعالان اجتماعی ایران را برانگیخته است گفته که تنها کسانی می توانند در دانشگاه تحصیل یا تدریس کنند که التزام عملی به اسلام و ولایت فقیه داشته باشند.
نام برادران لاریجانی- یعنی پنج برادری که به واسطۀ موقعیت شناسیِ، به جایگاههای قدرت و پست های حساسی در جمهوری اسلامی دست یافته اند- شاید جزء اولین نامها در تبارشناسی خانواده های قدرت و سیاست در ابران سی سال اخیر باشد.
در مشهد ،اصفهان ،اهواز نیز خبرها حکایت از دستگیری تعداد زیادی از معترضان دارد . به گفته شاهدان عینی موج خشونت و دستگیری امروز بسیار زیاد بوده است و کسانی به عنوان نفوذی در میان سبزها بوده اند که آنها را شناسایی کرده اند.
آنچه در پی می آید، مجموعه ای از توصیه هایی ست که حاصل خرد چمعی سبزها برای حضوری پرشکوه و با اقتدار در جریان تظاهرات 22 بهمن است. این هشدارها از امروز تا روز 22 بهمن به کمک خرد جمعی عاشقان این مرز و بوم کامل و کامل تر می شود .
بنابر این گزارش خیراله‌ درزی که‌ در میان کارگران (اقا جان) خوانده‌ میشد، در روز یکشنبه‌، ۱۱، بهمن، ۱٣٨٨، در سن ۹۲، سالگی در تهران جهان را بدرود گفته‌ و یاران و همرزمانش را تنها گذاشته است.
هر چند مراجع قم به برخی کمک های دولت به برخی هنرپیشه ها ایراد گرفته اند اما نسبت به کمک‌های 158 میلیاردی دربودجه 89 به اشخاص حقیقی وحقوقی سکوت کرده‌اند. این پرداخت ها که می رود با تصویب مجلس، قانونی جلوه کند با توجه به میزان نزدیکی اشخاص حقوقی وحقیقی به دولت ومیزان خودی بودن آن ها تنظیم شده است.
معمای هجده و نیم میلیارد دلاری که گفته می شود از ایران خارج شده و سر از گمرک ترکیه درآورده هر روز با خبرهای ضد و نقیض پیچیده تر می شود.
با خانم رهنورد در شرایطی مصاحبه کرده ایم که از یک سو فشارها بر میرحسین موسوی، با بازداشت مشاوران و نزدیکان اوافزایش یافته و از سوی دیگر شایعاتی مبنی بر سازش پشت پرده و به رسمیت شناختن دولت احمدی نژاد از سوی او و سایر رهبران جنبش سبز، پخش شده است.
واقعیت کنونی مبارزات مردم ایران که با پیش لرزه¬هایی تمامی تارهای پوسیده¬ی این نظام فسیل شده را تکان داد، خبر از طغیان و توفان دارد. در جایی که مسئولان این نظام، مردم ایران را دشمن خوانده و در تدارک سرکوب هر چه گسترده¬تر، خود را سازماندهی می¬کنند تا رژیم برآمده از تقلب خود را در چشم جهانیان قانونی جلوه دهند
sedaye mardom صدای مردم
اخبار
sedaye mardom صدای مردم

نگاهی به سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)
داوری بر بنیانهای سست (1)
رکسانا داوری

داوری بر بنیانهای سست (2)
رکسانا داوری



انتشار اخبار، مقالات و بيانيه ها در اين سايت الزاماً به معناي تاييد آن‌ها نيست
info@sedayemardom.net