«صدای مردم»، سال نو میلادی را به همه هموطنان مسیحی شادباش می گوید و آرزو دارد که سال ۲۰۱۶ سالی عاری از خشونت توام با صلح، دوستی، امنیت و پیروزی برای زحمتکشان باشد.
ماه: دی ۱۳۹۴
شادباش سال نو میلادی ۲۰۱۶
شعار “مرگ بر فتنه گر”مهمترین رکن وحدت کنونی رژیم فقها
علی محمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه لنده گفت: مهمترین و اساسی ترین رکن وحدت اسلامی شعار “مرگ بر فتنه گر” است چرا که ریشه تفرقه و وحدت ستیزی در فتنه جویی و فتنه گری نهفته است.این برای نخستین بار نیست که فردی از فرماندهی سپاه و دیگر ارگان های نظامی و اطلاعاتی دستگاه ولایی، آشکارا با مداخله در امور سیاسی به نفع یک جریان وبه ضد خواست واراده مردم میهن ما، موضعگیری می کند. جانبداری صریح فرماندهان سپاه پاسداران در جریان انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی فتنه سال ۸۸ را ملاک، و سپس توطئه و ایجاد شرایط سرکوب تازه ای را مهیا می سازند …
بیشتر بخوانید »تورم و هزینههای زندگی مهمترین عامل فشار روانی ایرانیان
نتایج بررسی «عوامل مؤثر بر ایجاد فشار روانی در بین مردم ایران» نشان داد: از بین ۲۲ عامل تاثیرگذار بر استرس شهروندان، تورم و هزینههای زندگی با میانگین ۴.۱ از ۵ مؤثرترین عامل فشار روانی بر مردم کل کشور است…
بیشتر بخوانید »هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری می رسد!
ادعای وابستگی جنبش سبز به بیگانه در حالی مطرح شده است که میرحسین و کروبی بارها در بیانیههای خود تصریح کردهاند که وامدار هیچ کس جز ملت ایران نبوده و نخواهند بود.مشاور عالی فرمانده سپاه در اظهاراتی توهین آمیز علیه موسوی و کروبی، آنان را متوهم و جاهل که جنون دورهای دارند خواند. او همین ویژگیها را دلیل توبه نکردن رهبران جنبش سبز دانسته و گفت: «من اعتقاد ندارم کسانی که توهم زده بودند مثل نخستوزیر زمان جنگ و رئیس مجلس و رئیس دولت اصلاحات به آمریکا رفته بودند و دورهدیده و مزدور بودند، اینها دچار توهم و جهالت شدند.» …
بیشتر بخوانید »«ازتو به یک اشارت، ازمن بسر دویدن»
بحث بر سر ساختار واقعی قدرت سیاسی در میهن ما و اینک چه کسی یا کسانی اهرم های اساسی قدرت را در دست دارند،سال هاست که از پس پرده حاشا بیرون افتاده است و به شکل روشنی در برابر قضاوت افکار عمومی مردم میهن ما قرار گرفته است.مدتهاست که برخی از نظریه پردازان جناح های مختلف حکومتی تلاش می کنند به روشنی و یا تلویحا، اعلام نمایند که مشکلات ساختاری در حاکمیت سد اساسی تغییرات است. با نزدیک تر شدن مسئله« انتخابات»دیدگاه های گوناگون در این زمینه در مطبوعات و رسانه های گروهی گشور بازتاب می یابد .مشکل این است که جنبش اصلاح طلبانه در برخی از تنگنا های عمده، دانسته و یا ندانسته به نوعی بر این امر که خامنه ای ، در مقام «ولی فقیه»،امکان صدور رای نهایی را داشته باشد، گردن نهاده اند…
بیشتر بخوانید »گرانیهای ۳۰ تا ۵۵درصدی در ۲ سال اخیر
علیرغم اعلام تکرقمیشدن نرخ تورم نقطه به نقطه در آذر از سوی مرکز آمار ایران، ولی مستندات این مرکز از گرانیهای ۳۰ تا ۵۵درصدی کالاها و خدمات مصرفی حساس و استراتژیک در دو سال اخیر خبر میدهد…
بیشتر بخوانید »ترکیه و آیندهای نامعلوم
ریاست مشترک شورای رهبری کنفدرالیسم جوامع کردستان با انتشار بیانیه ای تاکید کرد که دولت و ارتش ترکیه در کردستان به یک قتل عام و جنگ بی رحمانه دست زده اند.در این بیانیه آمده است: همه روزه زنان، کودکان، جوانان و سالخوردگان کشتار میشوند. منازل مردم را به توپ بسته و تخریب میکنند. با این کار تلاش میکنند وارد محلات شهرها شوند. در شدیدترین جنگهای تاریخ انسانی هم چنین وحشیگریای دیده نشده است, چنانچه انسانها را گرسنه و تشنه میگذارند تا تسلیم شوند. امروز در بسیارى از شهرهاى کردستان ایران ، تجمعاتی برعلیه ترکیه و محکوم نمودنش نسبت بکشتار کردها و حمایت از مبارزات آنها ، برگزار شد . در برخى شهرها از جمله سنندج و سقز نیروهاى امنیتى براى متفرق کردن تجمع کنندگان از خشونت استفاده کردند …
هژمونی ادبیات متعهد
علیاشرف درویشیانزاده محله آبشوران کرمانشاه است. شهریور ۱۳۲۰ در خانوادهای کارگری به دنیا آمد؛ تنیده در زحمتی مدام. بعدها معلم کودکان گیلانغرب شد و ۱۳۴۵ برای تحصیل به تهران رفت. کارشناسی ادبیات فارسی و بعد کارشناسیارشد روانشناسی تربیتی را طی کرد و نخستین کتابش «از این ولایت» ۱۳۵۷ با استقبال روبهرو شد و پس از آن، «آبشوران» او را به شهرتی ماندگار رساند…
اعتراض می کنم، اما التماس نه
علی مطهری پس از ثبت نام با حضور در محل استقرار خبرنگاران در ستاد انتخابات وزارت کشور عنوان کرد: بنده برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کردم و شاید با خودم خیلی کلنجار رفتم و ارزیابی کردم که آیا اساسا در این دوره شرکت کنم یا خیر…
کودتاگران ۸۸ ، ارگان های سرکوب ،ممانعت از جلسه های اصلاح طلبان؟
با تشدید مبارزه علیه رژیم استبدادی مذهبی ،بحران نظریه- سیاسی،طیف وسیع نیروهای مذهبی با پایگاه های طبقاتی متفاوت نظر تحلیل گران را به خود جلب می کند. با توجه به درک و تحلیل اوضاع کنونی کشور وریشه یابی برخوردهای درون وبیرون حاکمیت جمهوری اسلامی ضروری است،آرایش نیروهای سیاسی موجود در جامعه و تناسب نیرو ها در این چند سال اخیر مورد بررسی قرار گیرند . تغییرات و رخدادها مهم بی تردید نیازمند بررسی های دقیق علمی و هوشیارانه است. که روحیه دوری جستن از مبارزه و تشکیلات گریزی، رفته رفته جای خود را به مقاومت های متشکل می دهد واعتراض ها هر روز ابعاد وسیع تر و توده ای به خود می گیرد …
افزایش قیمت برخی میوهها در آستانه شب یلدا
قیمتها در بازار میوه و ترهبار با نزدیک شدن به اواخر فصل پاییز و قرار گرفتن در آستانه شب یلدا، در برخی اقلام روند افزایشی پیدا کرده و برخی محصولات همچون هندوانه، خرمالو و تا حدودی هم انار کمیاب شدهاند…
بیشتر بخوانید »«از آذر تا آذر»
روز ۲۱ آذر در تبریز قیام آغاز شده بود. پادگان تبریز خود را تسلیم کرده و سلاحها را بر زمین گذاشته بودند. مجلس ملی تشکیل شده بود. دراین مجلس آقای پیشهوری رهبر فرقه دمکرات به سمت نخست وزیر دولت ملی برگزیده شد. او در همانجا لیست اعضای دولت خود را به مجلس ملی ارائه کرد. …
تاملی بر مصاحبه رفیق علی خاوری «راه توده» چرا با میراث سنت توده ای آشتی ناپذیر است؟
م . چابکی: صـغـرا و کـبـرى کـردن بـه چه مـنـظـور اسـت؟ آنچه که آتش خشم وآشتی ناپذبری و ضدیت مجدد نویسنده “راه توده” را برانگیخت و هیستری خود را از پخش مصاحبه رفیق خاوری درسایتهای دیگر پنهان نداشت همین اختلاف نگرش ونگاه رفیق خاوری روی دومحوربود: “افشای توطئه های دستگاه امنیتی رژیم جمهوری اسلامی برای نا بودی حزب توده ایران – مبارزه وطرد “رژیم ولایت فقیه” است.
در آمدی بر اصول و مبانی «تأمین اجتماعی» و نقد قوانین مربوط به «تأمین اجتماعی» در ایران
علی خدایی و کینه بی پایان او به حزب توده ایران
مجید بستاره: مصاحبه رفیق خاوری با نامه مردم و بیان برخی از وقایع تاریخ حزب توده ایران، «آب در خوابگه مورچگانی» ریخت که به دروغ وریا تاریخ حزب توده ایران را مخدوش کرده، در پوشش خاطراتی دروغین، سیمای مردمی این حزب را خدشه دار و برعلیه کادرهای موثر حزب پرونده سازی می کنند.