ماه: دی ۱۳۹۷

  • رئیس قوه قضائیه: فتنه ۸۸ قابل تکرار است

    آنچه که امروز در میهن ما می گذرد مبارزه است. مبارزه ای مبتکرانه، سر سخت و افتخار آمیز. این موجی است که از ژرفای جامعه ایران بر می خیزد. در این ارتباط،  در پی حادثۀ دلخراش واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد، ‌که در جریان آن ده نفر کشته و بیش از بیست نفر مجروح شدند،‌موج جدیدی از اعتراض ها بر ضد سران حکومتی در برخی از دانشگاه های کشور بلند شده است. ….
    بیشتر بخوانید »

  • اسماعیل بخشی برای انتخابات سندیکای کارگران هفت‌تپه تایید صلاحیت نشد

    انتخابات شورای سندیکای کارگران مجتمع کشت‌و‌صنعت نیشکر هفت‌تپه روز دوشنبه ۱۰ دی‌ماه در شهر شوش برگزار شد.
    بیشتر بخوانید »

  • این جمله از کیست ؟ روی کار آمدن دولت احمدی نژاد عنایت امام زمان است!

    محمدجواد حاج‌علی‌اکبری روز دوشنبه با حکم خامنه ای به عنوان امام جمعه موقت تهران منصوب شد.
    بیشتر بخوانید »

  • تحرکات جدید در منطقه و تلاش های نظامی ترکیه

    آنچه مسلم است خروج نیرو های آمریکا از سوریه پایان یک ماجرا نیست بلکه آغاز ماجرای دیگری در منطقه است که از چند دهه پیش آغاز شده و ادامه دارد، از یک سو ترامپ به وعده های انتخاباتی خود عمل می کند و هزینه های نظامی را به گردن دیگران می اندازد و…

    بیشتر بخوانید »

  • قبل از اینکه زود “دیر” شود روژاوا باید تصمیم بگیرد

    حتی همین امروز نیز هنوز بسیاری از رهبران کرد با مماشات و توهمات خود نتوانسته اند واقعیت آنچه در حال وقوع می باشد را به خوبی درک کنند و “تردید” به صورت برق و باد فرصت ها را از آنان می گیرد.         بیشتر بخوانید »

  • تبریک سال نو میلادی ۲۰۱۹

    «صدای مردم»

    سال نو میلادی را به همه هموطنان مسیحی تبریک می‌گوید و امید دارد که با مبارزه مشترک همه نیروهای صلح‌جو و عدالت‌خواه،‌ سال ۲۰۱۹، سال صلح، دوستی، امنیت و همبستگی در جهان و سال پیروزی برای مردم مبارز میهن مان در پیکار با استبداد دینی حاکم باشد.

  • دروغ هایی که سرداران ساخته اند و خود باور کرده‌اند

    سرداران سپاه مرتب دروغ می گویند داستان جدیدی سر هم می کنند و فراموش می کنند در داستان قبلی چه گفته اند، اما راویان ۸۸، هیچ گاه روایت داستان پل کالج، داستان آن ماشین نیروی انتظامی، داستان ندا و سهراب و … تغییری نکرد، قصه ها همان بود که از اتفاقا اول خود سرداران ساختند و بعد تغییرش دادند و اما چون همیشه مردم راویان صدیق داستان ها باقی ماندند، قصه کهریزک و اوین و پسران و دخترانی که از ۲۵ خرداد تا ۲۵ بهمن به خیابان آمدند و دیگر به خانه باز…
    بیشتر بخوانید »

  • مرز قاطعیت و حماقت

    سرانجام، همزمان یکی از فحاش‌ترین روحانیان علیه معترضان سال۸۸ را به ریاست مجمع تشخیص مصلحت رسانده‌اند. خودشان می‌دانند که صادق لاریجانی⁩ حتی در میان اکثر اصولگرایان هم منفور و -یا در بهترین حالت- مکروه است! اما خامنه‌ای گمان می‌کند هر چه منفورترها را بیشتر در مسند نگهدارد و بر صدر بنشاند رهبرِ قاطع‌تری به نظر می‌رسد! این یعنی هرچه از عمر این نظام می‌گذرد مرزها ی «قاطعیت» و حماقت، بیشتر با هم…
    بیشتر بخوانید »

  • صلح، ورزش و تبعیض‌های جنسیتی

    تبعیض‌های جنسیتی همانند سایر تبعیض‌های قومی، مذهبی و سیاسی می‌تواند یک جامعه مسالمت‌آمیز را با چالش‌ مواجه سازد، زیرا تبعیض به عنوان یکی از اشکال خشونت، هیجانات عاطفی و احساسات را جهت‌بندی کرده و انسجام جامعه را به مخاطره می‌اندازد.

    بیشتر بخوانید »

  • خصوصی‌سازی یک پروژه شکست‌خورده است!

    پنجشنبه گذشته سمینار «خصوصی‌سازی در ایران» با حضور پرویز صداقت، فریبرز رئیس‌دانا و محمد مالجو در مؤسسه مطالعات سیاسی- اقتصادی پرسش برگزار شد. استقبال گسترده مخاطبان از این نشست نشان‌دهنده اهمیت بیش از پیش بررسی نظری- تاریخی و موردی فرایند خصوصی‌سازی در ایران معاصر است، به‌خصوص با درنظرگرفتن وضعیت کنونی صنایع و واحدهای تولیدی. در این نشست هر یک از سخنرانان به جنبه‌ای از این فرایند طی دهه‌های گذشته پرداختند. ابتدا پرویز صداقت تاریخچه‌ای از خصوصی‌سازی و برندگان و بازندگان آن ارائه کرد، با تمرکز بر دو نمونه شرکت ملی مخابرات و شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه. سپس فریبرز رئیس‌دانا در بحث نظری- تاریخی خود خصوصی‌سازی در ایران و جهان را بررسی کرد و در مقابل آن به سه بدیل دولتی‌کردن، ملی‌کردن و اجتماعی‌کردن پرداخت. در نهایت محمد مالجو از سازوکار خصوصی‌سازی طی سه دهه گذشته، روش‌های متنوع آن و راهکارهای پیش‌روی جنبش‌های اجتماعی سخن گفت. آنچه در ادامه می‌آید خلاصه‌ای از بحث‌های ارائه‌شده در این نشست است، با این‌ توضیح که سخنرانی مالجو با ارجاع به نمودارهای متعدد و روشنگری انجام شد که در اینجا حذف و خلاصه شده است…
    بیشتر بخوانید »

  • حسین راغفر: نئولیبرال‌ها مسئول اصلی بحران‌های اقتصادی-اجتماعی جامعه کنونی هستند

    شکل امروز جامعه‌ ایران برخاسته از یک نابرابری، گسست اجتماعی و طبقاتی است که از نوع رفتار دولت‌ها در سه دهه اخیر نشأت می‌گیرد. صرف نظر از این‌که کدام دولت سرکار بوده است، همگی یک سیاست خاص را دنبال و ذهنیتی بر فضای ایران حاکم کرده‌اند که در دنیای امروز از آن می‌توان با عنوان تفکر نئولیبرالیسم یاد کرد….
    بیشتر بخوانید »

  • الیاس حضرتی خبر داد: وزیر بهداشت استعفا کرد

    به گزارش خبرنگار مهر ، الیاس حضرتی نماینده تهران از استعفای وزیر بهداشت خبر داده و گفته قاضی زاده هاشمی چند روزی است که در جلسات هیات دولت شرکت نمی‌کند…
    بیشتر بخوانید »

  • باز نشر پیش بینی های محسن رضایی! عملیات فریب با شش هزار قربانی

    ۲۱ روز پس از حمله آمریکا به عراق صدام مخفی شد .اگر ۲۵ روز به عقب برگردید در آرشیو صدا و سیما گفتگو های هر شب سران نظامی رژیم ولایی و تحلیلشان از جنگ میتواند برای ثبت در تاریخ جالب باشد…
    بیشتر بخوانید »

  • آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شد

    علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در حکمی صادق آملی لاریجانی را به سمت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و به عنوان عضو فقهای شورای نگهبان منصوب کرد. گفته می‌شود به زودی ابراهیم رئیسی در رأس قوه قضائیه قرار خواهد گرفت.بیشتر بخوانید »

  • یارانه‌ای که پیچیده شد!

    تصمیم دولت برای حذف سه دهک درآمدی از دریافت یارانه‌های نقدی ظاهرا جدی‌تر از همیشه شده است و این بار به جای وزیر رفاه و یا رییس سازمان برنامه و بودجه، رحمانی فضلی، وزیر کشور میدان‌دار حذف دهک‌ها از دریافت یارانه نقدی شده است.  بیشتر بخوانید »

  • سانسور تورم ۴۰ درصدی؟

    با این حال، هنوز هم موازی‌کاری و ارائه آمار‌ها با فاصله یک هفته توسط این دو نهاد ادامه دارد. اما آنطور که اخیرا یکی از سایت‌های خبری اقتصادی گزارش داده، آمار تورم آذرماه بعد از قرار گرفتن روی سایت بانک مرکزی، به سرعت حذف شد.بیشتر بخوانید »

  • واکنش عراق به سفر مخفیانه ترامپ به بغداد

    محرمانه بودن این سفر و عدم هماهنگی برای دیدار با مقام‌های عالی رتبه عراقی خشم نمایندگان مجلس بغداد را برانگیخته و احتمال تصویب قانون اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق را بالا برد.

    بیشتر بخوانید »

  • نظم بین‌المللی‌ای درحالِ تکوین

    اقتصادهای جهان سوم هم‌اکنون به دو دلیل جداگانه با کاهش تقاضا برای صادرات کالاها و خدمات خود روبرو هستند. دلیل اول بحران جهانی سرمایه‌داری است که به کاهش کلی تقاضا در اقتصاد جهان و سپس به کاهش صادرات کل کشورها در مجموع منجر شده است و دلیل دیگر سیاست اقتصادی حمایت‌گرایانهٔ ایالات‌متحده از این بازار بی‌رونق کنونی در جهان است که با آن سهم بیشتری برای کشور خود به‌چنگ می‌آورد و سهم کمتر را برای دیگر کشورها  باقی می‌گذارد.

    بیشتر بخوانید »

  • کابوس دولت دوازدهم

    به نظر می‌رسد دوره ارجاع دادن مشکلات به دولت احمدی نژاد برای فرار از پاسخگویی فرا رسیده باشد. شرکت مردم در انتخابات برای بهترشدن امور نسبت به دوره قبل است و یقینا ۵ سال زمان فرصت مناسبی بود تا بر مشکلات قبلی فائق آمد و امید و نشاط را در جامعه زنده کرد.

    بیشتر بخوانید »

  • تعطیلی کارخانه‌ نکا چوب با ۴ هزار کارگر

    به‌دلیل تامین نشدن مواد اولیه، در آستانه ۵۰ سالگی درگیر مشکلات فراوانی است که خطر تعطیلی این واحد بزرگ صنعتی، کارگران و کارمندان را تهدید می‌کند.

    بیشتر بخوانید »

دکمه بازگشت به بالا