اعلام خبر و پی آمدهای آن
خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایرنا امروز اعلام کرد: امتیاز و مجوز انتشار روزنامه کلید لغو شده است. این روزنامه دیروز در صفحه اول خود تصویری گرافیکی از ترسیم خط فقر چاپ کرد، که شکل دست و قلم ترسیم کننده مربوط به تصویری از نامه نگاری خامنه ای بوده است….
به گزارش ایرنا، دبیر هیات نظارت بر مطبوعات امروز از لغو امتیاز روزنامه کلید با رای اعضای هیات نظارت بر مطبوعات خبر داد.
علاءالدین ظهوریان صبح دوشنبه با تایید این خبر گفت: اعضای هیات نظارت بر اساس قانون مطبوعات کشور رای به لغو امتیاز روزنامه کلید دادند.
روزنامه کلید از اول اردیبهشت ۱۳۹۴ به مدیر مسئولی عطاءالله حکیمی پور و با سردبیری منصور بیطرف به خانواده مطبوعات ایران پیوسته بود.دراین خصوص نباید از نقش سیاه پاسداران و وزارت اطلاعات غافل شد.
سپاه، و بوِیژه بخش اطلاعاتی-امنیتی آن، بطور مرتب گزارش درباره تارنگاشت ها و وبلاگ های خبری و سیاسی را تهیه کرده و به کمیته تعیین مصادیق فیلتر ارایه می کنند. درحقیقت یک تعقیب و مراقبت جدی و پیگیرانه درفضای مجازی توسط سپاه و وزارت اطلاعات برنامه ریزی شده و هدف آن شکار و حمله به تارنگاشت ها و وبلاگ های سیاسی و روشنگرانه است. این اقدامات معنایی جز سرکوب و نقض آزادی اندیشه و بیان ندارد و ادامه و مکمل اعمال فشار درجامعه است. فیلتر کردن تارنگاشت ها و پایگاه های اطلاعاتی-خبری و تحلیلی احزاب و سازمان های سیاسی شناخته شده ملی و مترقی درصدر این اعمال سانسور قرار دارد. صرف میلیاردها تومان سرمایه کشور برای تشدید اختناق و سرکوب آزادی بیان، قلم و اندیشه، اثرات فاجعه بار بر حال و آینده جامعه خواهد داشت. کودتاچیان برای تقویت موضوع خود علاوه برسرکوب فیزیکی و اعمال قهر، مروج سانسور نیز هستند، درواقع سانسور و پایمال کردن حقوق روزنامه نگاران روی دیگر سکه به شمار می آید و دولت ضد ملی ابراهیم رئیسی با اعمال سانسور درپی تحکیم و تثبیت موقعیت متزلزل خود است. فقط با ایستادگی و مبارزه و مقاومت می توان سد اختناق و سانسور را شکست و اهداف کودتاچیان را ناکام گذاشت!
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet