زنگ خطر بحران آب و هوا به صدا درآمده است
نتایج نظرسنجی از ۱۰ کشور جهان نشان میدهد که افراد بیشتر برای اموراتی که به عادت تبدیل شده اولویت قائل هستند و تعداد افراد کمی حاضر هستند سبک عادی زندگی خود را برای کمک به نجات زمین تغییر دهند. به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: نتایج این نظرسنجی بینالمللی نشان داده که زنگ هشدار درباره بحران آب و هوایی برای شهروندان کشورهای جهان به صدا درآمده است، اما مردم عمدتاً بر این باورند که بیش از هر کس دیگری ازجمله دولتهایشان برای حفظ و حراست از کره خاکی تلاش میکنند و تعداد انگشتشماری حاضر هستند تغییراتی اساسی در سبک زندگی خود ایجاد کنند….
این نظرسنجی که در کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و … انجام شده نشان میدهد که آگاهی گسترده از اهمیت بحران آب و هوایی باید با آگاهی از نحوه اقدام کردن برای جلوگیری از چنین بحرانی توأم شود.
نتایج این نظرسنجی نشان داد: ۶۲ درصد از مردم بحران آب و هوایی را مهمترین چالش محیط زیستی جهان قلمداد میکنند. ۳۹ درصد آلودگی هوا، ۳۸ درصد زبالهها و ۳۶ درصد بیماریهای جدید را مهمترین چالش محیطزیست توصیف کردند. وقتی از شرکتکنندگان در این نظرسنجی درباره اقدامات انفرادیشان برای حفظ محیطزیست سؤال شد افراد خود را بیش از دولتها، شرکتهای تجاری و رسانهها متعهد به حفظ محیطزیست عنوان کردند.
۳۶ درصد گفتند که بهشدت نسبت به این موضوع احساس تعهد میکنند، ۲۱ درصد بر احساس تعهد رسانهها نسبت به حفظ کره زمین و ۱۹ درصد بر نقش دولتهای محلی در این زمینه تأکید کردند. ۷۶ درصد از شهروندان ۱۰ کشوری که در آنها نظرسنجی انجام شده، گفتند با وضع قوانین و مقررات شدیدتر محیط زیستی موافق هستند، اما تقریباً ۴۶ درصد گفتند که احساس میکنند نیازی نیست که آنها عادتهای شخصی خود را تغییر دهند. این نتایج نشان داد که تنها ۵۱ درصد گفتند قطعاً میتوانند بهصورت انفرادی برای جلوگیری از وخامت بحران آب و هوایی اقدام کنند.۶۰ درصد از شرکتکنندگان بر این باور بودند که توان مقابله با بحران آب و هوایی را ندارند. ۵۵ درصد نیز گفتند فاقد اطلاعات و راهنماییهای لازم برای اقدام در این زمینه هستند. ۳۹ درصد از شرکتکنندگان گفتند درباره تهدیدهای محیط زیستی اغراق شده است. ۳۵ درصد گفتند که بهاندازه کافی دغدغه ذهنی دارند که نمیتوانند به این موضوع فکر کنند. این نتایج همچنین نشان داد که ۵۷ درصد از شهروندان معتقدند که کاهش زبالهها و افزایش بازیافت «بسیار مهم» است. ۵۴ درصد بر ضرورت تغییر در جنگ زدایی، ۵۲ درصد بر حفاظت از گونههای جانوری در معرض تهدید، ۴۷ درصد بر ساخت ساختمانهایی که در آنها در مصرف انرژی صرفهجویی میشود و ۴۵ درصد جایگزین کردن انرژی تجدید پذیر با سوختهای فسیلی تأکید کردند.
ستاره صبح
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet