تسلط بنیاد مستضعفان بر اقتصاد روستایی به بهانه اشتغالزایی
بنیاد مستضعفان با شعار محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان «قصرقند» واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان، وام قرض الحسنه در اختیار اهالی منطقه قرار داده است. این در حالی است که دولت برای اشتغالزایی و فقرزدایی با کسری بودجه روبرو است و بنیادهای زیر نظر خامنه ای جایگزینی شدهاند تا در قالب اجرای طرحهای اقتصادی سهم بیشتری از قدرت و ثروت را در اختیار بگیرند.و به معنای دیگر به غارت و چپاول بیشتر دست بزنند….
به گزارش زمانه، نیاد مستضعفان با شعار ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی اقتصاد خانواده روستایی در «قصر قند» با بهره جستن از ظرفیتهای فرهنگی و بومی و توسعه در زمینه صنایع دستی و تولید ملی فعالیت میکند.
خیریههای «کارآفرین» در سالهای گذشته سازمان یافته و ایجاد اشتغال را که وظیفه دولت برای تامین شغل است را به «لطف» بدل کردهاند. بنیاد مستضعفان، پیشتر از دیگر همتایانش در این عرصه فعال شده است.
کنترل و تسلط نهادهای حکومتی بر بازار کار و محیطهای کارگری و همینطور مناطق حاشیهنشین که کانون اعتراضات اخیر بودند را بیشتر و قانون کار را از دور خارج میکند.
ناتوانی دولت در کنترل روند فزاینده فقر و بیکاری، به ویژه در مناطق محروم امکان تسلط یافتن بنیاد-بنگاههای حکومتی بر بازار کار و «اشتغالزایی» تحت پوشش محرومیتزدایی را فراهم کرده است.
مروز در حالی که اکثریت قریب بهاتفاق مردم میهن ما در چنگال فقر و محرومیت و بیعدالتی دستوپا میزنند، “نظام نمونه” جهان بهقول سران رژیم درواقع امر جز حکومت عمیقاً فاسد نظامیان، نمایندگان بزرگسرمایهداری بوروکراتیک و تجاری، و مشتی تاریکاندیش که برای حفظ “نظام”شان به هر وسیلهای متوسل میشوند چیزی دیگر نیست. این نظام نهفقط جنبشهای مسالمتآمیز اجتماعی و اعتراضهای حقطلبانهٔ بهاعترف خود سرانشان برحق را با خشونت سرکوب میکند، بلکه ظرفیت و پذیرای حتّی کوچکترین اصلاحات را هم در ساختار خود ندارد.
عمیقتر شدن درهٔ عظیم میان فقر و ثروت و پدید آمدن قشری وسیع از حاشیهنشینان در شهرها در کنار میلیونها بیکار بر بافت اجتماعی ، تأثیرهایی مهم بر جای گذاشته است. بر اساس آمارهای موجود و بهاعتقاد کارشناسان بازار کار، ۷۰ درصد خانوادههای کارگری در زیر خط فقر زندگی میکنند. بر این بنیاد است که در پی هر تغییر یا تحوّلی که وضعیت معیشتی مردم جان بهلب رسیده را با دشواریهایی تازه رو بهرو کند آنان به خیابانها میآیند و بهضد حکومت فاسد و ظالم فریاد اعتراض سر میدهند. ارزیابی حرکتهای اعتراضی مردم در سالهای اخیر این واقعیت را نشان میدهد که محور اصلی همهٔ اعتراضها فقر و محرومیت زحمتکشان، بیعدالتی و تبعیض، فساد نهادینه شده و گسترده در دستگاههای دولتی، و بیآیندگی نسل جوان کشور است که در برخی از استانهای کشور با بیکاری ۷۰ درصدی روبهروست.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet