تعیین آیندۀ اقتصادی و سیاسی کشور با تغییرات بنیادین صورت می گیرد نه با مهره چینی های “ولایی”
حکومت سرمایهداری حاکم بر میهن ما با شمایل “اسلامی” در طول سالهای چهار دههٔ گذشته نشان داده است که سد اساسی تحقق خواستهای شما و حرکت کشور به سمت عدالت اجتماعی است. ساختار عمیقاً فاسد و ظالمی که بر میهن ما حکومت میکند، یعنی نظام سیاسی رژیم “ولایت مطلق فقیه”، اصلاحناپذیر است. بنابراین، رفتن بهدنبال راهکارهایی که هدف آنها تغییرهایی بر روی سطح نظام سیاسی کنونی است نهتنها موفقیتی بههمراه نخواهد داشت، بلکه به ادامه یافتن و طولانیتر شدن عمر استبداد در میهن ما منجر خواهد شد…
چندوقتی است که زمزمههایی از احتمال استیضاح برخی وزرای دولت به گوش میرسد؛ دولتی که نزدیک به یک سال میشود کارش را آغاز کرده است اما به گفته بسیاری از کارشاسان هنوز در ساماندهی اوضاع اقتصادی آنطور که باید موفق نبوده است.
به گزارش نامه نیوز،محمدصادق کوشکی، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره احتمال استیضاح وزرا توسط نمایندگان مجلس گفت: «وقتی مجلس یازدهم روی کار آمد دولت آقای روحانی مشغول به کار بود. این مجلس حتی زیربار رأی عدم کفایت سیاسی به آقای روحانی هم نرفت چه رسد به آقای رئیسی و اینکه اخیرا یک نماینده مجلس سخن از طرح عدم کفایت رئیسجمهور زده، صرفا برای مطرحکردن نام خود بوده است و این موضوع اصلا جای بحث ندارد اما درباره احتمال استیضاح وزرای دولت باید گفت که مجلس از باب وظیفه نظارتی خود میتواند وزرا را استیضاح کند اما من سوال میکنم که چرا همین نمایندگان که اکنون در تب و تاب استیضاح به سر میبرند، زمانی که رأی اعتماد به وزرای آقای رئیسی میدادند، یک بار هم نگفتند که این افراد از شایستگی لازم برخوردارند یا خیر. چرا آن زمان دقت نکردند و رأیهای فلهای میدادند؟ چرا به نقد کارشناسان گوش ندادند؟ حالا بعد از نه ماه یاد استیضاح وزرا افتادهاند؟ این شیوه واقعا مردم را نسبت به مسئولان بیاعتماد میکند».او ادامه داد: «مجلس کنونی، مجلس خستهای است، حال و حوصله هیچ کاری ندارد و واقعا ناوان است. بسیار بعید است که حتی همینهایی که ادعای استیضاحکردن وزرا را مطرح میکنند، حوصله و جسارت این کار را داشته باشند».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «واقعا چرا این نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی رأی اعتماد دادند؟ چرا باید به فردی که هیچ تخصصی در این عرصه ندارد، رأی اعتماد داده میشد؟ این وزیر جزو کسانی بود که نهی رهبری مبنی بر عدم ورود نمایندگان به دولت را زیر پا گذاشت».کوشکی در پایان گفت: «آقای رئیسی بهتر است اول از همه اطرافیانش را پالایش کند. مشورتهای حلقه نزدیکانش واقعا خسارتبار است. امیرکبیر یک زمانی میگفت با توصیه عمه و خاله که نمیشود کشور اداره کرد».
شواهد نشان دهندهٔ این واقعیت است که پای دولت ابراهیم رئیسی در حل مشکلات کشور بهشدت در گل مانده است و او نیز مانند رئیسجمهور قبلی قادر به ایجاد تغییرهای محسوس با هدف بهبود وضعیت معیشتی مردم و اقتصاد ملی ناعادلانه و غارتزدۀ ایران نیست. برخلاف گزافهگوییهای تبلیغاتی سران رژیم ولایی در مورد ایستادگی بر مواضع رژیم در مذاکرات بر سر بازگشت به برجام که در یک سال گذشته در وین در جریان بوده است، واقعیت آن است که از نگاه جمهوری اسلامی ایران تنها راه برونرفت از بحران داخلی کنونی، دستکم در کوتاهمدت، تخفیف یافتن تحریمهای مالی-بانکی، امکان صادرات و فروش نفت و گاز، و آزاد شدن ذخایر ارزی ایران است، که در حال حاضر بستگی مستقیم به پذیرش خواستهای دولت آمریکا پیدا کرده است.
واقعیت آن است که حاکمیت مطلق ولایت فقیه و نیروی سرکوبگر سپاه پاسداران آن، و سیاستهای ماجراجویانۀ هستهیی و تنشآفرین رژیم ولایی، سدّی اساسی بر سر راه ترقی جامعهٔ ایران است. از این روست که خواست اکثریت مردم و زحمتکشان ایران برای صلح، استقلال، و عدالت اجتماعی، به سیاستهای تنشافزای رژیم ولایی و بازوهای نظامی آن در سپاه “نه” میگوییم.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet