ورزشی

سپاهان در مقابل ذوب‌آهن به پیروزی رسید

هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال زنان کشور با نتیجه یک بر صفر به سود سپاهان در دربی اصفهان به پایان رسید.

ایسنا/اصفهان ـ شهرآورد تیم‌های سپاهان و ذوب آهن در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه عصر امروز (چهارشنبه، ۲۸ اردیبهشت) به میزبانی ذوب‌آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد که با پیروزی سپاهان به پایان رسید.

بیان محمودی، بازی را با ترکیب فاطمه پسندیده، کوثر عنبری، سارا ظهرابی نیا، کوثر کمالی، زهرا پورحیدری، شقایق روزبهان، فاطمه عادلی، مرضیه نیکخواه، هاجر دباغی، رها یزدانی و ثنا صادقی آغاز کرد و در سمت دیگر سمیه شهبازی، زهره کودایی، مینا داوودی، فاطمه اردستانی، سمیه فیضی، فاطمه مردانی، هانیه علیمردانی، مرضیه فیضی، سمیه خرمی، الهام فرهمند، خدیجه محمدی و زهرا عظیمی را برای ذوب‌آهن به میدان فرستاد.

به گزارش ایسنا، در نیمه نخست هر دو تیم بازی را تهاجمی شروع کرده و موقعیت‌هایی روی دروازه هر دو تیم ایجاد شد که با سیوهای خوب کودایی و یزدانی دفع شده و تا دقیقه ۳۵ بازی بدون گل جریان یافت. در دقیقه ۳۹ با مصدومیت ظهرابی‌نیا، مریم رهیده جایگزین او شد. ۵ دقیقه وقت اضافه نیمه اول هم کمکی به تیم‌ها نکرده و با نتیجه بدون گل راهی رختکن شدند.

نیمه دوم را دو تیم فیزیکی‌تر بازی کردند و برخوردهای بیشتری رخ داد.

دو موقعیت خطرناک بر دروازه ذوب آهن را کودایی دفع کرد.

دقیقه ۶۱ بازی در یک موقعیت تک به تک با برخورد دروازه‌بان سپاهان و بازیکن ذوب، بازی برای دقایقی متوقف شد.

برخوردهای فیزیکی هر دو تیم‌ ادامه داشت و در دقیقه ۷۳ با ضربه سر بازیکن سپاهان، توپ پس از برخورد با تیرک دروازه به اوت رفت.

با زیاد شدن فشار حملات سپاهان و ایجاد موقعیت‌های خطرناک بر دروازه ذوبی‌ها، بالاخره پسندیده با شوتی از پشت محوطه جریمه در دقیقه ۸۵ دروازه کودایی را باز کرد.

در نهایت سپاهان با تک گل پسندیده از سد حریف اصفهانی خود گذشت تا امیدها برای رسیدن سپاهان به سکو دوم بیشتر شود.

در حاشیه این دیدار مریم ایراندوست، سرمربی سابق تیم ملی بانوان نیز از جایگاه ویژه نظاره‌گر دربی اصفهان بود.

 

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا