آیا هیئت حاکمه چنین خطری را درک می کند؟
نوری همدانی می گوید: “همه باید تلاش کنیم مردم نسبت به آینده امیدوار باشند و باید این نظام را نگه داریم.”…
او می افزاید: “هر کجا فقر باشد، عدالت نیست و برای اجرای عدالت در کشور باید همه ابزارها به کار گرفته شود؛ همه آحاد جامعه حتی آن کسی که در دورترین نقطه سیستان و بلوچستان زندگی می کند بر گردن مسوولان حق دارند…. نباید هیچ گونه نارضایتی برای مردم وجود داشته باشد.”
همزمان علی خامنهای گفته است سعی دشمن این است که خوشبینی به آینده و به مدیریت کشور را تضعیف کند.
او می گوید: “گاهی متاسفانه در فضاهای رسمی خود ما، اینها را بین مردم جوری پخش میکنند که مردم به این نتیجه برسند که راهها بنبست است، راهها خطا است یا به این نتیجه برسند که مسئولین کشور، مدیریت کشور، بلد نیستند کشور را اداره کنند.”
رهبر جمهوری اسلامی در اظهارات خود گفته است: امروز سعی دشمن این است که ایمان دینی را تضعیف کند، امید را تضعیف کند، خوشبینی به آینده و به مدیریت کشور را تضعیف کند؛ اینها چیزهایی است که روی آن دارند برنامهریزی میکنند، روی آن برنامهریزی میشود. مثلا چه کار کنند که عقیده مردم این بشود که آیندهای ندارند، آینده بنبست است و در کوچه بنبست قرار دارد.
اظهارات خامنهای در شرایطی است که طی هفتههای اخیر انتقادها و اعتراض ها به عملکرد دولت رئیسی در بهبود وضعیت معشیتی و مهار تورم بالا در ایران شدت گرفته و شهرهای مختلف میهن ما به طور روزمره صحنه تجمع های اعتراضی به تصمیمها و اقدامات دولتی است.
امروز و در تازهترین این تجمع ها، بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز در اعتراض به وضعیت معیشتی و میزان حقوق تجمع کردند. آنها در این تجمع از جمله شعار میدادند: «زیر بار ستم نمیکنیم زندگی، جان فدا میکنیم در ره آزادگی»
این در حالی است که در سخنان علی خامنه ای اشارهای به این بحرانها، اعتراضات و تجمع ها و دلایل بروز آنها نشده است و فقط منتقدان به عملکرد نظام تهدید شدهاند.
اما علیرغم این سخنان و هشدارها به نظر میرسد که دایره معترضان به مدیریت مقامهای حکومت، حالا به حلقه معتمدان نظام رسیده و از درون نظام نیز صدای مخالفت بیرون می آید که به گفته خامنه ای در خدمت تبلیغاتی” دشمن” قرار گرفته اند!
از جمله دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در سخنانی گفته است که «اوضاع فعلی مملکت در وضعیت بیقاعدگی به سر میبرد. این وضعیت نامطلوب عرصه نقشآفرینی اشخاص قدرمندی را فراهم آورده که کسی آنها را به چشم نمیبیند ولی اثرگذاری آنها برای مردم محرز است. وقتی این شرایط با مسائل روزمره زندگی مردم و مسائل همچون گرانی و تورم و بیکاری همراه میشود یک حس ناامیدی ایجاد میکند.»
با این وجود ناظران مسایل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در میهن ما در کنار احزاب و سازمان های سیاسی چه بصورت علنی و چه بصورت غیر علنی برای نجات کشور از سیطره رژیم “ولایی”علیه رژیم استبداد دینی مبارزه می کنند.تلاشهای حکومت برای سرپوش گذاشتن بر اختلافها و بنبستهای سیاسی و اجتماعی؛ اقشار مختلف مردم در کوچه و خیابان، مدتهاست که نه تنها دولت و مجلس و قوه قضائی جمهوری اسلامی ایران، بلکه شخص خامنه را مسئول مشکلات میدانند و در تجمع های مختلف هدف اصلی برخی از شعارها رهبر جمهوری اسلامی و زیر سوال بردن اصل ولایت فقیه است.
بدین ترتیب مشخص نیست که خط و نشان علی خامنه ای برای خاموش کردن صدای مخالفان؛ چقدر بتواند جلوی آتش خشم و ناامیدی مردم را بگیرد و مانع سرازیر شدن گرسنگان به خیابان ها گردد. فقر مالی، بهداشتی و فرهنگی، بیکاری، گرانی سرسامآور، تورم فزاینده و شدت یافتن معضل مسکن ازجمله رهآوردهای حاکمیت چهل و چهار ساله رژیم جمهوری اسلامی برای مردم ستمدیده و بلاکشیده میهن ماست.کارگران و دیگر زحمت کشان بهمعنای واقعی کلمه همچنان روزگاری پر از رنج و محرومیت را در رژیم ولایی سپری میکنند. زندگی سخت آنان بهراستی هرچه سختتر و دشوارتر از پیش میگذرد.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet