زنان

دلواپسان حجاب و دزدها!

اگر بنا به گفته امام‌جمعه تهران بی‌حجاب‌ها فرزندان دزدها هستند، باید گفت بیشترین دزدی و اختلاس و فساد مالی را کسانی انجام داده‌اند که بر خوان قدرت بوده‌اند و از مواهب آن بهره برده‌اند. کدام یک از افراد عادی جامعه حقوق نجومی دریافت می‌کنند؟

اجلال قوامی

امام‌‌جمعه تهران: بسیاری از بی حجاب‌ها زن و بچه‌های دزدها هستند! | امام‌‌جمعه تبریز: رضایت شوهر در بی‌حجابی همسر جز اینکه او را شریک گناه می‌کند هیچ سودی ندارد. | امام‌جمعه مشهد: بی‌حجابی یک ناهنجاری، تظاهر به فسق و گناه است. بی‌حجابی علنی به جامعه آسیب میزند.

▫️این سخنان امامان جمعه‌ی اکثر شهرها در خطبه‌های نمازجمعه‌ی این هفته است. دفاع تمام‌قد از حجاب و پوششی که قرائت رسمی بر آن تاکید می‌کند. با روی کارآمدن دولت سیزدهم، مساله‌ی عفاف و حجاب و برخوردهای سخت‌گیرانه، جان تازه‌ای گرفت و در این راستا در برخی استانها و شهرها قرارگاه عفاف و حجاب برای این مساله تشکیل شد. برخوردهای سخت‌گیرانه‌ای که پیش‌تر در قالب گشت ارشاد با مخالفت جامعه روبرو شده بود.

دایره‌ی تعریف حجاب از نگاه قرائت رسمی و حاکم، آنچنان بسط یافته که جدای از فضای واقعی جامعه، فضای شبکه‌های اجتماعی را هم شامل شده است. این سیاست‌های آزموده شده که در دهه‌های گذشته هم اعمال می‌شد اینک در قالب قرارگاه‌های تازه باز تعریف شده‌اند، امری که ناموفق بودن آنها در گذشته و رویگردانی بیشتر جامعه را به دنبال داشت.

پرسشی که به میان می‌آید این است که اینگونه سخنان امامان جمعه از تریبون‌های نمازجمعه که بعضا با ادبیات نازل و همراه با توهین است در دفاع از حجاب چه پیامی می‌تواند داشته باشد؟ آیا این حجم از سخنان امامان جمعه در دفاع از حجاب را می‌توان در خصوص حقوق شهروندی، آزادی بیان و رفاه و حقوق ملت یافت؟

اگر بنا به گفته امام‌جمعه تهران بی‌حجاب‌ها فرزندان دزدها هستند، باید گفت بیشترین دزدی و اختلاس و فساد مالی را کسانی انجام داده‌اند که بر خوان قدرت بوده‌اند و از مواهب آن بهره برده‌اند. کدام یک از افراد عادی جامعه حقوق نجومی دریافت می‌کنند؟ بیشترین حجم دزدی‌ها و اختلاس‌های چند هزار میلیاردی را چه کسانی انجام داده‌اند و اکنون کجا هستند؟

کلمه

 

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا