گسترش شبکههای امر به معروف؛ مهار اعتراضهای مردمی در اولویت!
دبیر ستاد امر به معروف: شبکهسازی با ۱۸ عرصه طراحی شده است. موظف شدن ادارات دولتی به اجرای قانون عفاف و حجاب هم از دیگر برنامههای ستاد امر به معروف است.
طراحی شبکههای امر به معروف برای کنترل و سرکوب مردم
به گزارش همشهری آنلاین، نشست خبری اعلام برنامههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با حضورمحمدرضا هاشمی گلپایگانی دبیر این ستاد برگزار شد.در این نشست هاشمی گلپایگانی طی سخنانی گفت ؛ در کشور ما تازه قوانین تاریخ گذشته غرب به صورت خود خواسته حاکم شده است…در کشور ما برخی از غربیها هم غربیتر شدهاند.مسئله حجاب مسئله عقیدتی و .. است و اگر این مسئله سیاسی شود لطمههای سنگین میخوریم اما با این حال پیشبینی میکنیم که سال آینده بسیاری از افراد برای کسب رأی از مردم از موضوعات عفاف و حجاب سوء استفاده میکنند و این خودش سیاسی کردن حجاب است.
هاشمی گلپایگانی درباره دیگر برنامههای این ستاد گفت: سایتی توسط معاونت اجتماعی طراحی شده که مردم میتوانند به این سایت مراجعه کرده و برنامههای خود را در حوزه امر به معروف در منطقه و محل خودشان ارائه کنند، همچنین بحث شبکهسازی تشکلهای مردمی که با ۱۸ عرصه طراحی شده از دیگر برنامههای ما است. موظف شدن ادارات دولتی به اجرای قانون عفاف و حجاب هم از دیگر برنامههای ستاد امر به معروف است.
وی با بیان اینکه برخی از نهادها در اجرای قانون امر به معروف همکاری لازم را نداشتند، گفت: در این زمینه وزارت گردشگری کمترین همکاری را با ستاد برای احیای حجاب و عفاف داشته است و در این راستا گزارشهای زیادی هم از طرف مردم به ما رسیده که این وزارتخانه هیچ کدام را عملی نمیکند، مثلاً در بازدید از گنبد سلطانیه مردم گلایه داشتند که گردشگران را با بدترین وضع به اینجا میآورند و شهر را به ابتذال کشاندهاند. همچنین دانشگاه آزاد هم بدون زیرساخت فرهنگی در شهرهای مختلف فعالیت کرده و عملاً فرهنگ آن شهر را خراب کرده است، وزارتخانههای ورزش و صمت هم عملکرد خوبی در بحث قانون حجاب نداشتند. وزارتخانههای راه و شهرسازی، اقتصاد و بانک مرکزی در این راستا خوب عمل کردند. باید گشت و ارشاد مدیران با دقت اجرا شود… یکی از برنامههای ما برنامههای آموزشی است. ضابط امر به معروف باید تحت آموزش قرار بگیرد و در دو سال اخیر برنامهریزی آموزشی خوبی انجام شده و هر هفته دورهها برگزار میشود. از نظرهای حقوقی، حمایت، احراز صلاحیتها و دیگر موضوعات هم ستاد برنامههایی در دست اجرا دارد.وی با اشاره به قانون عفاف و حجاب اشاره کرد و در این راستا گفت: ما ادعا میکنیم که اگر این طرح دو سال به خوبی به صورت آموزشی آزمایشی اجرا شود مشکل عفاف و حجاب در جامعه کاملاً حل میشود. این طرح در ۱۱ عرصه و ۱۵ ویژگی نوشته شده و قابل اجراست…
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet