اخبار

اعتراض های سراسری به شب کشید؛ هک شبکه خبر و پخش شعار ” مرگ بر ستمگر، چە شاە باشە، چه رهبر”

تجمع ها و اعتراض ها “همبستگی” در شهرهای گوناگون به شامگاه نیز کشیده شد. با هک شدن بخش خبری صدا و سیما برای لحظاتی تصویر خامنه‌ای در حال سوختن و چهره‌ دختران کشته شده به چشم خورد. استاندار تهران زیرساخت‌های امنیتی را ناکافی خواند….

به گزارش دویچه وله،شامگاه شنبه، بخش خبری ساعت ۲۱ صدا و سیما برای لحظانی از سوی گروه هکری “عدالت علی” هک شد.
در این چند ثانیه تصویر دیکتاتور بزرگ علی خامنه ای با عبارت “خون جوانان ما می‌چکد از چنگ تو” در کنار تصاویری از جان بختگان اعتراض های سراسری به نمایش درآمد.
گروه عدالت علی در پیامی با اشاره به هک صدا و سیما و نمایش تصاویر جان باختگان نوشت: «بپاخیزید و در خیابان‌ها به ما بپیوندید. تا نابودی نظام فاسد به عملیات خود ادامه می‌دهیم.»
با تاریک شدن هوا همچنان اعتراضات در برخی از شهرهای ایران ادامه یافته است. شبکه حقوق بشر کردستان اعلام کرد تجمعات در شهرهای سنندج، مهاباد، بوکان، جوانرود و کامیاران ادامه دارد.
بنا بر اعلام این نهاد حقوق بشری در جریان تظاهرات سراسری در این روز در مناطق کرد نشین دست کم دو نفر کشته و ۵۷ نفر مجروح شده‌اند.
در برخی از دیگر شهرهای کشور نیز اعتراض ها که از اولین ساعات ۱۶ مهر شروع شد همچنان ادامه دارد.
کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری، کمیته مشورتی اتحادیه‌های کارگری و فدراسیون‌های اتحادیه‌ کارگری جهانی خشونت دستگا‌ه‌های جمهوری اسلامی علیه معترضان را محکوم کردند. شاران بارو، دبیر کل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری ضمن ادای احترام به مردم ایران که مقابل سرکوب حکومتی ایستاده‌اند، اعلام کرد: «ما به آنها درود می‌فرستیم و در کنار آنها می‌ایستیم.»
در این بیانیه اعلام شده است، مقاومت از سوی زنان و دخترانی هدایت می‌شود که می‌خواهند به زن‌ستیزی و نقض حقوق اولیه که جوهره رهبران سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی است، پایان دهند.
این کنفدراسیون خواهان آزادی تمامی فعالان کارگری زندانی در ایران شده و می‌نویسد: «کارگران از همه بخش‌ها در خط مقدم مبارزه برای حقوق در ایران بوده‌اند. کشوری که یکی از بدترین سوابق حقوق کارگران جهان را داراست.»
استاندار تهران: زیرساخت‌های موجود دستگاه‌های امنیتی جوابگو نیست
استاندار تهران با اعلام اینکه برخی از نیروهای پلیس در طول اعتراضات سراسری مردمی در هفته‌های گذشته تا چند روز به منزل نرفته‌اند، گفته است: «زیرساخت‌های موجود در مجموعه دستگاه‌های امنیتی جوابگو نیست و کمبودهایی وجود دارد.»
به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست محسن منصوری، استاندار تهران با فرمانده انتظامی غرب استان تهران آخرین وضعیت امنیتی و شرایط کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
استاندار تهران در این جلسه به‌طور خاص به غرب استان اشاره کرده و گفته است: «غرب استان تهران با جمعیت حدود ۴ میلیون نفر و ترکیبی از اقوام و استان‌های مختلف کشور، بافت خاصی دارد.»
فدراسیون بین‌المللی حقوق بشر ‌و جامعه‌ دفاع از حقوق بشر در ایران خواستار تحقیقات بین‌المللی در مورد مرگ مهسا (ژینا) امینی شده‌اند. پیش از این گروهی از فعالان حقوق بشر و وزارت خارجه چندین کشور اروپایی نیز این خواسته را مطرح کرده بودند.
فدراسیون بین‌المللی حقوق بشر با اعلام اینکه دست‌کم ۱۹۳ نفر از جمله ۱۸ کودک در اعتراضات سراسری در ایران کشته شده‌اند، جمهوری اسلامی را متهم به استفاده‌ از نیروی مرگ‌بار علیه معترضان در سراسر کشور دانست.
به گزارش سایت زمانه،زنان انگار که از دل تجربۀ تبعیض مضاعف خود، مقاومتی مضاعف را بیرون کشیده و اکنون مقابل نظام ستم و تبعیض ایستاده‌اند.
ایران معاصر، از بیش از ۱۱۰ سال پیش درگیر آزادی و عدالت‌طلبی بوده است؛ مطالبه‌ای که گاه آمیخته با مطالبه مدرنیته بوده، گاه با عطش بازگشت به گذشته. یکی از مطالبات مهمی که تقریباً همواره در این دورۀ بیش از ۱۱۰ ساله دست‌کم نیمی از جامعه را نگران ساخته است، فراموش شدن مطالبات حق‌طلبانۀ زنان در بحبوحۀ مبارزات و پس از به ثمر رسیدن آن‌ها بوده است.
به باور بسیاری از تحلیل گران تاریخ، مبارزات سیاسی نظام‌مند در ایران با اعتراض به اقدام گریبایدوف انجام شد و بسیاری از این تحلیلگران تاریخ بر این باورند که زنان از همان اعتراض نقشی مؤثر داشتند. پیروزی جنبش و انقلاب مشروطه نیز به باورِ بسیاری از همین محققان مدیون حضور زنان بوده و بدون حضور فعالانۀ زنان، که متأسفانه از بیشتر آن ها نامی در تاریخ ثبت نشده، پیروزی انقلاب مشروطه امکان‌پذیر نمی‌بود.
پیش از آن نیز اما، زنانی در جامعۀ آن روز ایران، مستقلاً به دنبال حقوق برابر برای زنان و رفع تبعیض‌های سنتی و دینی بودند. اقدامی که به باور برخی محققان از کشف حجاب اختیاری طاهره قره العین شروع شد و تا زمان مشروطیت ادامه داشت. پس از آن نیز این جریان حق طلبی به شکلی گسترده، اگرچه با تأثیر گرفتن از اقتضائات زمانه و شکل حکومت در جامعه، تا به امروز ادامه داشته و به تدریج شکلی نظام‌مند و هدف‌مند به خود گرفته است.
شرکت فعال زنان و دختران زجر دیده این خیزش را به عدالت نزدیک تر از هر اعتراض دیگر کرده اند، فراغت از ایدئولوژی است. این خیزش زنانه ایدئولوژی زده نیست. مطالبات زنان و مردان این خیزشِ زنانه تمرکز بر عدالت اجتماعی با پس زدن نظام سرکوب و نمادهای آن است. این تمام آن چیزی است که زنان برابری خواه طی ۱۲۰ سال گذشته در پی آن بوده‌اند و این بار گویی نیم دیگر جامعه با ایشان همراه شده است.

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا