دو نفر از نمایندگان که پیگیرِ مطالبات نیروهای پیمانکاری مخابرات اصفهان بودند و برای اجرایی شدنِ قانون طبقهبندی مشاغل در شرکت پیمانکار تلاش بسیاری کرده بودند، اجازهی بازگشت به کار ندارند.
جمعی از نیروهای پیمانکاری مخابرات اصفهان در تماس با خبرنگار ایلنا، از ممانعت مخابرات برای بازگشت به کار نمایندگان خود خبر دادند.
به گفتهی آنها، دو نفر از نمایندگان که پیگیرِ مطالبات ما بودند و برای اجرایی شدنِ قانون طبقهبندی مشاغل در شرکت پیمانکار تلاش بسیاری کرده بودند، اجازهی بازگشت به کار ندارند.
گفتنی است؛ نیروهای مخابرات اصفهان که در واکنش به روی کار آمدن پیمانکاران محلی، قرارداد کار را امضا نکرده و خواستار ادامهی کار دو شرکت پیمانکار قبلی شده بودند، برای مدتی از کار بیکار شدند.
به اعتقاد این نیروها، روی کار آمدنِ پیمانکاران محلی، مشکلات بسیاری برای آنها ایجاد میکند. بعد از اعتراضات بسیار، شرکت پیمانکار شسکام به اجرایی کردن قانون طبقهبندی مشاغل رضایت داد اما از آنجا که اجرایی کردنِ این قانون بار مالی برای مخابرات داشت در نتیجه شرکت مخابرات اقدام به حذف این شرکت در اصفهان و روی کار آوردن پیمانکار محلی کرد تا نیروها به همان وضع سابق برگردند.
حالا بعد از گذشت چند ماه از پافشاری نیروها برای جلوگیری از روی کار آمدنِ پیمانکار محلی، پیمانکار محلی بدون توجه به خواستهی نیروها روی کار آمد و نیروهای مخابرات برای بازگشت به کار مجبور به امضای قرارداد با شرکت پیمانکار محلی شدند.
نیروهایی که با ایلنا تماس گرفتند میگویند: شرط بازگشت به کار این نمایندگان دادنِ تعهد به مخابرات و قبول مسئولیتِ اعتراضات و وارد کردنِ خسارت به شرکت به دلیل عدم حضور چند روزهی نیروها بود.
بلاتکلیفی ۵ساله کارگران صدر فولاد برای بازگشت به کار و دریافت مطالبات معوق
به گزارش خبرنگار ایلنا، آذر ماه سال ۹۶، حدود ۱۸۰ نفر از کارگران کارخانه «صدر فولاد» خرمآباد در استان لرستان به دلیل عدم نیاز از سوی کارفرما بیکار شدند. این کارگران علارغم پیگیری برای بازگشت به کار هنوز موفق به دریافت مطالبات خود نشدهاند.
به نقل از کارگران این واحد صنعتی گفته میشود: برای پیگیری مطالبات مزدی وضعیت بازگشت به کارمان به نهادهای مختلف سر میزنیم اما هنوز بلاتکلیف هستیم.
از قرار معلوم؛ تعدادی از کارگران این کارخانه در طول پنج سالی که بیکار شدهاند؛ جدا از انجام کارهای خدماتی و مسافرکشی در جستجوی کار به واحدهای صنعتی و خدماتی زیادی مراجعه کردهاند اما تا این لحظه کاری برای آنها پیدا نشده است.
گفته میشود کارگران بیکار شده در زمان بیکاری حدود ۷ ماه مطالبات مزدی طلبکار بودند و بعد از بیکاری نیز تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گرفته بودند. آنها امیدوارند با وعدهای که اخیرا مسئولان دادهاند این کارخانه مجددا راهاندازی شود.
به گفته کارگران؛ هر یک از کارگران ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه بیمهپردازی در این واحد صنعتی را دارند و اگر کارخانه دوباره راهاندازی شود با پرداخت ادامه حق بیمه امکان بازنشستگی برایشان فراهم میشود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet