پیروزینمایی از شکستهای فاحش
اینجا در ایران همه امور ایستاده بر آستانه مرز بحران قابلیت تبدیل به فاجعه را دارند! تامین انرژی بعنوان زیرساخت اصلی توسعه پایدار یکی از این حیطههاست! کشور غرق در فرسودگی و ناعقلانی و نامسئولیتپذیری اجتماعی است. حاکمان بعنوان متولیان کشور به همگان در تمامی حیطهها یاد دادهاند شرط پیشرفت «سکوت» است. اگر قرار بر درز اطلاعات به بیرون و تبیین چرایی آشفتگیها برای جلوگیری از بروز بحران باشد. شما حذف خواهید شد.
سید هاشم فیروزی
در چنین چرخه غیرمسئولانهای حفظ ثبات و ایستایی وضع موجود، غایت نظام حکمرانی میشود. فلذا همه چیز مبتنی بر همین نظم سرشار از آشفتگی استمرار حیاتی دارد تا زمانیکه فیالمثل در بحث انرژی, برودت هوا و آسمان با صنعت فرسوده گاز ایران یاری نمیکند و نظم نظام حکمرانی غیرعقلانی ایران را برهم میزند.
دقت بفرمایید دوباره تاکید میشود همه امور در این برنامهگی ناتخصص سالار و ناعقلانی در آستانه خلق بحران و یا فاجعه هستند! «آب، گاز، برق، دلار، هوا، خانواده، مسکن، سلامت روان، کیفیت آموزش، بچه های مجبور شده به کسب درآمد و بازمانده از تحصیل، آسیبهای اجتماعی، hpv و…» حالا شما اوج نامسئلهبندی و بیمسئولیتی ساختاری را باید در اظهارنظرهای مسئولین جستجو نمایی.
مسئول مربوطه در صنعت گاز اعلام کرده است: «ما همچنان در بخش خانگی قطعی گاز نداریم» خوب که چه! چرا نباید محکم و صریح جامعه را نسبت به خطر کمبود و قطعی گاز هوشیار نمود. چرا حاکمیت نباید فشار افکار عمومی را بجهت ضرورت حیاتی سرمایه گذاری خارجی در توسعه صنعت نفت و گاز برروی خود احساس کند. چراها زیاد میشوند… اینها همه ماحصل سکوت خیانتباریست که شکست تدریجی را برای ما رقم زدهاند. ما اکنون رسما شکست خوردهایم. ولو کسی برروی خویش نیاورد.
اینکه کمبود گاز مدارس و ادارات استانهای آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، خراسان، همدان، اصفهان، زنجان، البرز، برخی نواحی قم، فارس و حتی بوشهر را تعطیل کند. اسمش چیست؟ چیزی جز شکست؟ یا بدتر از آن پیروزینمایی از شکست. پیشتر گاز صنایع بزرگ را قطع کردند، اما جواب نداد!
حال با تعطیلی اجباری کشور رسما گاز بخش ادرای و حکمرانی را قطع کردند! فردا آخرین گام در مسیر پیش رو بجهت تکمیل چرخه شکست تدریجی است. گام آخر چیزی نیست جز قطعی گاز بخش خانگی! آن هم فراخواهد رسید. ایران چندین میلیون کسری خانه دارد. و رفع این کسری آب و برق و گاز فراوانی میخواهد. هم برای ساخت و هم برای بهره برداری ساکنان!
این سکوت فریبنده و این پیروزی نمایی از شکست ماحصلی ندارد جز تکمیل فرآیند: ۱. تهدید ۲. خسارت ۳. بلا ۴. بحران ۵. فاجعه. کشور در برخی از حیطه ها در مرحله بحران است. در برخی دیگر حادثه و بلا را پشت سر گذاشته. و در عمده موارد آماده ورود به فاز بحران و فاجعه است! برودت هوا خیلی ادامه پیدا کند ما وارد فاز فاجعه خواهیم شد. شاخصه این فاز این است که خیلی کاری از دست کسی برنمیآید. چون برنامهریزی وجود نداشته است!
پس از تعطیلی کامل و یا نصف و نیمه صنایع بزرگ اقتصادی از سر بی گازی! حال نوبت به تعطیلی اجباری نظام اداری و حکمرانی کشور رسیده است! نظام آموزش و پرورش بعنوان قطب اصلی فرهنگ هم که خیلی وقت است با آلودگی هوا و کرونا و اینبار هم کمبود گاز تعطیل است! براستی آیا ما باید باور کنیم کشور رسما شکست خورده و نیمه تعطیل و تعطیل است!
کانال نویسنده
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet