اجتماعی

آموزش و پرورش به فکر مطالبات بازنشستگان باشد

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس در مورد پیگیری این کمیسیون از تجمع فرهنگیان بازنشسته که اخیرا مقابل وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت، توضیح داده: به هر حال رضایت معلمان در ایجاد و تقویت انگیزه در آنها موثر است؛ وجود رضایت هم در انگیزه‌مندی شاغلین تاثیرگذار است و هم در بازنشستگان، چراکه افراد مشغول به کار با دیدن وضعیت همکاران بازنشسته خود انگیزه‌شان کم یا زیاد می‌شود. بنابراین برای همه ما مهم است که طوری کار را پیش ببریم که انگیزه معلمان را بیشتر کنیم.

آرمان ملی: مهدی اسماعیلی تصریح کرده که «ما در کمیسیون آموزش به دنبال تقویت‌‌شان معلمان هستیم و می‌دانیم که وضعیت فعلی نه در خور‌شان معلمان مشغول به کار است و نه در خور جایگاه بازنشستگان فرهنگی. ضمن اینکه می‌دانیم بازنشستگان آموزش و پرورش به کلی مشکلات عدیده‌ای دارند.»

اسماعیلی در ادامه با اشاره به تاخیر در پرداخت برخی از مبالغ مربوط به فرهنگیان، گفته: در مواردی بازنشستگان فرهنگی پاداش پایان خدمت خود را به موقع دریافت نمی‌کنند. در برخی دستگاه‌های دیگر در همین خصوص تعارضاتی به وجود آمده است و همین باعث شده که معلمان دیرتر به مطالبات خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس ضمن تاکید بر تذکراتی که نمایندگان در این خصوص مطرح می‌کنند، به این موضوع هم اشاره کرده که «ما هم به وزیر آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه که بارها در کمیسیون آموزش حضور پیدا کرده‌اند، متذکر شده‌ایم که باید به موقع و بلافاصله بعد از بازنشستگی پاداش خدمت فرهنگیان به آنها پرداخت شود.»

نماینده مردم میانه افزوده: وزیر آموزش و پرورش باید در لایحه بودجه به اندازه کافی این نیاز وزارتخانه‌اش را در نظر می‌گرفت و برایش درخواست بودجه می‌کرد و در کمیسیون تلفیق نیز دائما باید این مساله را پیگیری کند تا رقم بودجه‌شان به عددی واقعی نزدیک شود و در بودجه سال بعد این رقم دیده شود تا بتوانند مطالبات کارکنان خود را به درستی پرداخت کنند.

عضو کمیسیون آموزش، لازم دانسته به وزیر آموزش و پرورش تاکید دوباره‌ای کنند که «سریعا به فکر مطالبات معلمان و بازنشستگان باشد؛ چه مطالبات مربوط به پاداش خدمت و چه سایر مطالبات مانند رتبه‌بندی و… اشکال در اجرای هرکدام از این مسائل انگیزه معلمان ما را خدشه‌دار می‌کند».

اسماعیلی در ادامه در خصوص محورهای ۱۸ گانه در طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش که پیش از این توسط «سیدعلی یزدی خواه» نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس مطرح شده بود، گفته: به هرحال وظیفه نمایندگان مردم در مجلس است که عملکرد وزارت آموزش و پرورش و سایر وزارتخانه‌ها را نظارت کنند و پایش داشته باشند.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش یادآور شده: اگر وزیر یا مسئولی در وظیفه ذاتی خودش نتواند به خوبی وارد عمل شود و امور را مدیریت کند، طبیعی است که مجلس از حق قانونی خودش استفاده می‌کند. مشخصا در مورد آموزش و پرورش با توجه به اعتراضات عمده‌ای که به مسائل مالی، نیروی انسانی، محتواهای آموزشی، معطل ماندن سند تحول بنیادین آموزش و… وجود دارد که خیلی زیاد هم هست، نمایندگان حساس شده‌اند که اگر رضایت در خصوص این موضوعات در مجلس ایجاد نشود، از وظایف قانونی خودشان استفاده کنند.

 

 

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا