اخبار

دبیرکل مجمع ایثارگران: عبور ۸۰ درصد مردم از جمهوری اسلامی

تنها راه برون‌رفت کشورمان از بحران‌های کنونی، بسیج کردن نیروهای اجتماعی در راستای مبارزه مشترک و متحد همه نیروهای تحول‌طلبِ آزادی‌خواه در مسیر گذار از دیکتاتوری حاکم به مرحلهٔ ملی‌دموکراتیک و به‌وجود آوردن زمینه‌های لازم در پایه‌گذاری عدالت اجتماعی است….

جواد امام، مدیر عامل بنیاد باران و دبیرکل مجمع ایثارگران، طی سخنانی خواستار «پیگرد قضایی» افرادی در میان حکومتیان شد که آن‌ها را «بانیان وضع موجود» می‌داند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب که در چهارمین کنگره مجمع ایثارگران سخن می‌گفت، از جریانی که «جریان اقتدارگرا» می‌نامند به‌شدت انتقاد کرده و گفت که این جریان باعث «عبور و رویگردانی بیش از ۸۰ درصد مردم کشور از نظام جمهوری اسلامی و آن هم بر اثر کارنامه همین نظام شده است.»

مدیرعامل بنیاد باران، بنیادی که توسط محمد خاتمی رئیس‌جمهوری اسبق جمهوری اسلامی، تأسیس شده است، در ادامه گفت که «از نظر مجمع ایثارگران، براندازان اصلی آن‌هایی هستند که بر خلاف اراده و خواست ملت تصمیم می‌گیرند.»

با این‌که دبیرکل مجمع ایثارگران در این سخنرانی اذعان کرد که اکنون اراده و خواست «۸۰ درصد» از ملت ایران عبور از نظام جمهوری اسلامی است، در مورد منظور خود از «اراده و خواست ملت» در جمله اخیر توضیحی نداد.

به گزارش پایگاه خبری «صبح ما»، جواد امام سپس در این سخنرانی خواستار «تهیه سیاهه‌ای» از «بانیان وضع موجود» توسط «مراجع، علما، اساتید دانشگاه‌ها، حقوقدانان مستقل و حتی مردم آگاه، احزاب معتدل و اصول‌گراهای عاقل» شد تا «بانیان وضع موجود را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، اقدام علیه وحدت ملی، شکاف در صنوف ملت جهت پیگیری قضایی قرار دهند.»

مطرح کردن این خواستِ مدیر عامل بنیاد باران در حالی صورت می‌گیرد که در جمهوری اسلامی سررشته تمامی امور در دست ولی فقیه است و «جریان اقتدارگرای» مورد اشاره دبیرکل مجمع ایثارگران، تشکل یا بدنه مجزایی از طبقه حاکمیتی منصوب از سوی رهبر جمهوری اسلامی ندارد.

جواد امام، مدیرعامل بنیادی که توسط محمد خاتمی تأسیس شده، اما در سخنرانی تازه خود در چهارمین کنگره مجمع ایثارگران، از «رمیدن» نسل کنونی ایرانیان «ازاسلام» سخن گفت و با ذکر این‌که «وضع کنونی قطعاً قابل تداوم نیست».

هرنوع ارزیابی‌ای واقع‌بینانه در مورد شرایط کنونی کشورمان- که می‌باید موردتوجه همه نیروهای تحول‌خواه چه مارکسیست یا غیرمارکسیست قرار گیرد- به این نتیجهٔ بدیهی می‌رسد که: موج دامنه‌دار نارضایتی مردم از وضع موجود درحال گسترش و خیزش است و فشارهای دائمی و فزاینده و کمرشکن اقتصادی، نبود امنیت شغلی و بیکاری مزمن میلیون‌ها نفر را به ورطهٔ فقر و هلاکت کشانده است و همچنان می‌کشاند. توجه‌برانگیز این‌که، بروز علائمی مشخص از نضج‌گیری رشد آگاهی طبقاتی و ضرورتِ سازمان‌دهی حرکت‌های متحدانه صنفی مستقل بین طیفی وسیع از مزدبگیران، حقوق‌بگیران و به‌ویژه طبقه کارگر صنعتی را اخیراً شاهد هستیم. حرکت‌های سندیکایی و شعارها و مطالبات مهم اقتصادی، آزادی‌خواهانه و همین‌طور مبارزه با تبعیض قومی- که در اعتصاب کارگران و دیگر زحمتکشان بیان‌شده است- نمونه‌یی بارز از ضرورت تلفیق فعالیت سیاسی آزادی‌خواهانه با مبارزه برای عدالت اجتماعی است.

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا