جوانان

اعتراف: مردم نه تنها از رژیم، بلکه از اسلام روی گردان اند؛ مساجد در سوت و کور !

جواد علوی بروجردی، از مدرسین حوزه علمه می گوید: “این‌ها مردمی بودند که دائم به دنبال ما می‌آمدند و در هر کاری کنار ما بودند. خدا می‌داند آن بچه‌ای که رفته و مسیحی شده، مسئولیتش را از دوش من بر نمی‌دارند. این بچه شیعه است. من باید او را برگردانم. من حق ندارم او را رها کنم. حالا دل ما هم خوش باشد که او رفت که رفت! حالا راحت باشیم! خیر، راحتی ندارد.” هنگامی که سرکوب، آزار،‌ شکنجه، ربودن مخالفان، ترور دگراندیشان- در داخل و خارج از مرزهای ایران- اعتراف گرفتن‌های اجباری از قربانیان شکنجه و درمجموع بی‌اعتنایی کامل به‌رعایت حقوق و آزادی‌های دموکراتیک شهروندان شیوهٔ حکومتی‌ای جاافتاده در حاکمیت در جمهوری اسلامی است که کشتار و سرکوب و زندانی کردن کودکان را نیز در کارنامه سیاه خود همراه دارد. بی تردید مردم از این حکومت عبور می کند….

روزنامه داخلی اطلاعات هم نوشته:” ما از خلوتی مساجد باید بترسیم، باید به فکر چاره باشیم، باید به فکر آشتی نسل جوان با مبانی دینی و مسجد باشیم. مطمئناً شرایط اقتصادی کشور و نابرابری‌ها و ناکارآمدی‌ و سوء عملکرد بعضی دستگاه‌ها بی‌تأثیر در واگرایی فعلی نیست.
در چنین شرایطی شما هر چقدر تبلیغات دینی داشته باشید اگر نتیجه عکس می دهد فایده‌ای ندارد! ابتدا باید به فکر نان مردم باشیم، باید به فکر اجرای عدالت باشیم، مردم باید اخلاص را در مسئولان ما مشاهده کنند و سطح زندگی‌شان باید پایین‌تر از مردم باشد تا مردم همچنان وفادار بمانند و ایستادگی کنند.” افزایش فقر در کشورمان پدیده‌ای جدید نیست و در چندین دههٔ گذشته همواره رو به‌رشد بوده است و در حال حاضر نیز درصد بالایی از قشرهای کم‌درآمد و متوسط را دربر می‌گیرد.
این روزنامه در ادامه نوشته است: “مسلماً کاهش ارزش پول ملی و گرانی‌ها وجوه دینداری مردم را تضعیف کرده است و در روایات هم تأکید شده است که فقر و ناداری کفر و بی‌ایمانی می‌آورد، پس بنابراین ما اگر می‌خواهیم مردم متدین باشند و یا لااقل از دین برنگردند، لازمه آن ایجاد رفاه و قسط و عدل در جامعه است…اگر دلسوز کشور هستیم باید جلوی رانت‌ها و ویژه خواری‌ها و بی‌عدالتی‌ها را بگیریم تا اعتماد مردم دوباره حاصل شود.”
هرچند که چنین فقر فزاینده‌ای فشار اقتصادی‌ای فراوان بر تمامی زحمتکشان کشور وارد کرده است، ولی بنا به‌آمار و تحقیقات اقتصادی و جامعه شناسی، فقر همیشه زنان را بیشتر تحت تأثیر قرار می‌دهد و در این میان زنان سرپرست خانواده گروهی‌اند که بیش از دیگران از فشارهای اقتصادی آسیب می‌بینند و با وخیم‌تر شدن هرچه بیشتر وضعیت اقتصادی بر تعداد آنان بیش از گذشته افزوده می‌شود.
خلاصی از وضع رقت‌بار کنونی که ره اورد چند دهه حاکمیت قرون وسطایی رژیم فقاهتی است جز اتحاد همۀ نیروهای میهن پرست و ترقی‌خواه برای برچیدن بساط ارتجاعی حکومت” اسلامی” راه دیگری نیست.

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا