برگزاری سومین جلسه رسیدگی به اتهامات جبار دستباز در دادگاه کیفری سنندج
روز سه شنبه هشتم فروردین ماه، سومین جلسه رسیدگی به اتهامات جبار دستباز، روزنامه نگار اهل دیواندره در شعبه ١٠۶ دادگاه کیفری سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات جبار دستباز برگزار شد.
بر اساس این گزارش، این روزنامه نگار اهل دیواندره روز سه شنبه هشتم فروردین ۱۴۰۲، در شعبه ١٠۶ دادگاه کیفری سنندج از بابت اتهام “تمرد علیه مأموران امنیتی و اخلال در نظم عمومی” به دفاع از خود پرداخته است.
وی پیشتر در شعبه ۲ دادگاه انقلاب سنندج از بابت اتهامات “اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم عمومی، شرکت در سمینارهای حقوق بشری و زنان کە از سوی کشورهای متخاصم برگزار میشود” به دفاع از خود پرداخته بود.
جبار دستباز در تاریخ سی و یکم شهریورماه ١۴٠١، در رابطه با اعتراضات سراسری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و نهایتا در تاریخ بیست و چهارم مهرماه ١۴٠١، با تودیع قرار وثیقه از زندان سنندج آزاد شد.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet