اعتراض های مردمی؛ اعتراض شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان به بازداشت دوباره محمد حبیبی
بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران (تهران)…
محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران (تهران) و یکی از شاخصترین فعالان صنفی فرهنگیان صبح چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۲ در محل تدریس در شهریار توسط نیروهای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی بازداشت شد.
مدارک و شواهد نشان میدهد که نامبرده توسط چهار نفر از نیروهای وزارت اطلاعات غرب استان تهران در مدرسه و با حکم قضایی بازپرسی شهید مقدسی اوین به اتهام “تبلیغ علیه نظام” و “اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور” دستگیر و سپس جهت تفتیش منزل به خانه اش ریختند و با فحاشی، تهدید و ضرب و شتم نسبت به ایشان و همسر محترم شان، وی را به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل کردند.
قابل ذکر است که با استناد به قسمت موخر ماده ۴ قانون آئین دادرسی کیفری ورود به حریم خصوصی افراد نباید به گونه ای باشد که به حیثیت اشخاص آسیب وارد شود حال آنکه با ورود به مدرسه به حیثیت شغلی این معلم شریف لطمه وارد شده است. متاسفانه نیروها امنیتی حکومت اسلامی پا را فراتر گذاشته و با یورش به منزل آقای حبیبی موجب سلب آسایش خانوادگی ایشان نیز شدهاند.
ضمنا طبق محتوای اصل ۳۹ قانون اساسی هتک حرمت و حیثیت کسی که به موجب قانون، بازداشت، دستگیر، زندان و یا تبعید میشود به هر صورت ممنوع و مستوجب مجازات است که متاسفانه این مهم توسط نیروهای نادان اطلاعاتی حکومت اسلامی رعایت نشده و مقام قضایی صادر کننده حکم بازداشت آقای حبیبی در قبال رفتار نادرست و عملکرد خلاف قانون اساسی نیروهای امنیتی با نامبرده و خانوادهی محترم ایشان مسئول است و باید به این رفتار متخلفانه نیروهای اطلاعاتی نیز رسیدگی نماید.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن دستگیری و بازداشت این فعال صنفی و کنشگر راستین مطالبات جامعه فرهنگیان، خواهان آزادی هر چه سریعتر ایشان و تمامی مطالبهگران راه آزادی و برابری میباشد.
بیانیه انجمن های صنفی معلمان در محکومیت بازداشت محمد حبیبی

محمدحبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران (تهران) روز چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۲ در محل تدریسش در شهریار بازداشت شد.
انجمن صنفی معلمان فارس، کانون صنفی معلمان ایران (تهران) با انتشار بیانیه هایی بازداشت وی را محکوم کرده و خواهان آزادی این معلم شریف شده اند.
تجمع های معلمان در شهرهای مختلف

روز پنجشنبه معلمان در شهرهای مختلف برای پیگیری مطالبات خود دست به تجمع زدند.
گزارش ها تاکنون از تجمع معلمان در همدان، کرمانشاه و ملایر خبر می دهند. در کرج نیروهای امنیتی مانع تجمع اعتراضی معلمان شدند.
پرداخت اضافهکاری شش ماهه همکاران به طور کامل و تمام تا پایان تعطیلات نوروزی و قبل از شروع کلاسها، اصلاح آئیننامه قانون رتبهبندی بر اساس مولفههای مدرک، سنوات خدمت، ارزشیابی سالانه و ساعات ضمنخدمت، پرداخت معوقات مرتبط بر آن طبق قانون از ۳۱شهریور ۱۴۰۰ و برخورداری همکاران فرهنگی از پرداختیها و رفاهیات و خدمات رفاهی همچون سایر نهادها و دستگاههای دولتی و تصویب و اعمال فوقالعاده خاص و فوقالعاده ویژه برای فرهنگیان طبق قانون مدیریت خدمات کشوری از اهم مطالبات معلمان اعلام شده است.
تراکت کانونهای صنفی معلمان ایران و فعالینِ تشکیلاتیِ داخل کشور

اعضای خانواده زنده یاد جواد حیدری همچنان در زندان هستند

فاطمه حیدری خواهر جواد حیدری، از جان باختگان اعتراضات در قزوین، در توییترش نوشته که مادر و برادرش آزاد و ماموران دلوان حیدری کودک دوساله که با خود برده بودند نیز دوباره به خانواده تحویل دادند. او افزوده که پدرش و روحالله حیدری برادرش همچنان در حبس هستند.
خانم حیدری دیروز در صفحه ایسناگرامش از بازداشت پدر و مادرش خبر داده بود و بعدا نوشت که ماموران دلوان حیدریِ برادر زاده دوساله اش را نیز با خود بردهاند. جواد حیدری در شهریورماه کشته شد. فاطمه حیدری درباره خانوادهاش نوشته که «حالا از خانوادهیمان، یک نفر را کشتند و ۴ نفر را حبس کردهاند.» او دیروز نوشته بود که ماموران به خانوادهاش گفتهاند که باید سنگ مزار جواد را عوض کنید تا آزاد شوند.
خامنهای بار دیگر اعتراضات را به «دشمن» نسبت داد؛ «غربیها از زن ایرانی کینه دارند»
علی خامنهای مدعی شد که «دشمن» با «تضعیف حیای زن» قصد هدف قرار دادن «نقاط قوّت فکری» جمهوری اسلامی را دارد. رهبر خون ریز جمهوری اسلامی روز چهارشنبه، ۱۶ فروردین در جمع شماری از شاعران وابسته به حکومت، بدون اشاره مستقیم به اعتراضات «زن زندگی آزادی»، آن را به «غربیها» نسبت داد و گفت که آنها «نسبت به زن ایرانی ترحّم ندارند که بگویند حقوق زن رعایت بشود، [بلکه] کینه دارند از زن ایرانی.» علی خامنهای در ادامه گفت: «اصلاً تعبیر حقوق بشر به غربیها نمیآید» و در ادامه مدعی شد «همین حالا زنها در کشورهای غربی مهمترین مشکلات را دارند؛ یعنی بیشتر از دیگر کشورها.» او همچنین از غربیها با عنوان «دشمن بشر» به جای «طرفدار حقوق بشر» نام برد و تأکید کرد: «اینها اصلاً حقوق بشر بهشان نمیآید.»
در ماههای گذشته وی و سایر مقامات جمهوری اسلامی بارها منشاء اعتراضات سراسری را به کشورهای خارجی نسبت دادند.
«خودمختاری و دولت در دولت» خط قرمز است!
عده ای از فعالین سیاسی و مدنی در داخل و خارج از ایران روز چهارشنبه ۱۶ فروردین با انتشار بیانیهای خواهان «حفظ یکپارچگی ایران» شدند و اعلام کردند «در چارچوب تمامیت ارضی و یکپارچگی ملی ایران همه چیز قابل گفتوگو است و بیرون از آن، هیچ چیز.» آن ها خودمختاری را «دولت در دولت» خواندند.
در این بیانیه که به امضای افرادی مانند محمدعلی ایازی، مصطفی ایزدی، ابوالفضل بازرگان، عبدالعلی بازرگان، علیرضا بهشتی شیرازی، علیرضا بهشتی، تورج دریایی، هاشم صباغیان و فخرالسادات محتشمیپوررسیده، تاکید شده که «طی بیش از ۵۰۰ سال اخیر، کشور ایران «همواره دارای وحدت و یکپارچگی ملی و سرزمینی تحت حاکمیت ایران بوده است. و در این مسیر ملت-دولت ایرانی هیچگاه بر مفهوم قومیت استوار نبوده و سلسلههای مختلفی با تبارهای گوناگون، چون ترک و کرد و لک بر ایران حکومت کردهاند». در این بیانیه بر «غیرقابل تجزیه بودن ایران» تاکید شده و «هر گونه خودمختاری و ایجاد دولت در دولت» را «خط قرمز» دانسته است. میرحسین موسوی، از رهبران جنبش سبز روز ۱۵ بهمنماه سال گذشته در بیانیهای برای گذار از جمهوری اسلامی، خواهان برگزاری همهپرسی آزاد و سالم در مورد ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید شد و در ۲۳ بهمن بیش از ۳۵۰ نفر از روزنامهنگاران، فعالان سیاسی و مدنی حمایت خود را از برنامه «سه مرحلهای میرحسین موسوی برای گذار دموکراتیک» از جمهوری اسلامی اعلام کردند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet