فرهنگی

واکنش سازمان معلمان کشور به سخنان وزیری که نیامده تهدید کرد

وزیر پیشنهادی ابراهیم رئیسی: “هر کسی که در اعتراض های مردمی بوده و کوچکترین همکاری کرده امروز شناسایی نشه فردا شناسایی می‌شه. تعارف که نداریم. استادی که در چهارچوب نظام حرکت نکند جایش در دانشگاه فرهنگیان نیست.”…

دبیرکل سازمان معلمان ایران هم در واکنش به این سخنان گفته: یک تفکر خشک در نظام آموزشی کشور حاکم است.

رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان که رئیسی او را با حفظ سمت به‌عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش گمارد طی مصاحبه‌ ای به تهدید دانشجویان و معلمان و استادان پرداخت و گفت: این دانشگاه متعلق به نظامه. کسی خارج از روابط نظام توی این دانشگاه می‌خواهد کار بکند اشتباه آمده دانشگاه فرهنگیان. حرف من را به گوش همه برسانید. ضبط اش کنید. دانشگاهی که متعلق به نظامه اگر اینجوری فکر کنم کسی که در دانشگاه فرهنگیان بیاید مخالف نظام حرف بزنه مثل این می‌مونه کسی به دانشگاه تربیت پاسداری راه پیدا کنه مخالف نظام حرف بزنه.

این دانشگاه از دانشگاه تربیت پاسداری سپاه خیلی مهمتره. خیلی مهمتره. بروید به سپاه بگویید اصلاً در دانشگاه فرهنگیان بلاشک کسی از منطقه قرمز عبور کنه جایش در دانشگاه فرهنگیان نیست. من به همین دلیل در دانشگاه فرهنگیان هر کسی که در اغتشاشات اخیر همکاری کرده کوچکترین همکاری کرده امروز شناسایی نشه فردا شناسایی می‌شه حتماً به‌جا آورده میشه. تعارف که نداریم.

پذیرفتم رئیس دانشگاهی بشوم که تنگه احد این کشوره در تنگه احد حرف از اختلاف و خفقان و از این چیزها زدن که قابل‌قبول نیست. چون من اینجا پذیرفتم. این رو پذیرفتم. دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان در اغتشاشات اخیر دخالت داشتند. دخالت‌هایش هم چندان زیاد نبود. بعد از دانشگاه عفو رهبری بهشون خورد. عفو رهبری برای آزادی از زندانه ولی برای اونها جاری نخواهد شد. استادی که در چارچوب نظام حرکت نکند جایش تو دانشگاه فرهنگیان نیست. ضبط کنید به همه اطلاع بدهید. یک کسی نظام رو قبول نداره خوب جایش در دانشگاه فرهنگیان نیست.

از سوی دیگر دبیرکل سازمان معلمان ایران در گفتگویی با سایت امتداد گفت: با گذشت نیمی از فروردین‌ماه، هنوز بخش قابل توجهی از مطالبات معیشتی فرهنگیان از سال گذشته بر زمین مانده و در چنین وضعی و در میانه استعفای وزیر آموزش و پرورش و زمزمه‌هایی از عدم ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان در صورت عدم رعایت موازین شرعی به گوش می‌رسد!

طاهره نقی‌ئی اظهار داشت: در حال حاضر با یک انباشتگی در بحث مطالبات فرهنگیان و معلمان هستیم و متاسفانه بحث تعلیم و تربیت و کیفیت خدمات آموزشی چندان مسئله مهمی برای تفکر حاکم بر نظام آموزشی کشور نیست. تفکری که اگر روی آن را داشت، حتما به مانند طالبان، دختران ما را به خانه‌ها می‌فرستاد تا نخ ریسیده و به صرفا به امور خانه بپردازند.

این فعال فرهنگی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر، یک تفکر خشک در نظام آموزشی کشور حاکم است که در پشت دین و مذهب پنهان شده و آنچه ما از رفتارهای این قشر شاهدیم در واقع، نوک قله کوه یخ آن است! مضاف بر اینکه نمایندگان این تفکر، بدون هرگونه شایسته‌سالاری، مسیرهای لازم برای رسیدن به کرسی‌های کلیدی را طی نکرده و از طریق چاکرمسلکی به این جایگاه دست یافته‌اند. افراد پوسترچسبان و هم‌تیمی که بدون توجه به رشته، تخصص و کارشناس بودن به مسندهای کلیدی تکیه زده‌اند. بر همین اساس هم متاسفانه باید گفت که وضعیت رفته رفته به مراتب بدتر خواهد شد، چرا که اراده‌ای برای حل مسائل از دریچه نگاه این تفکر وجود ندارد.

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا