مبارزۀ پیگیر و دلیرانهٔ فرهنگیان را با حذف رتبه بندی نمی توان متوقف کرد!
نماینده مجلس: برخی از معلمان به دلیل شرکت دراعتراضات صنفی و تحصنات از رتبه بندی حذف شدند …
جلال محمودزاده ،نماینده مهاباد در مجلس درواکنش به حذف برخی از «معلمان معترض از رتبه بندی» گفته که کسی جواب این معلمان را نمی دهد و یا غیرشفاف به آنها جواب می دهند، به این دلیل که «در تحصنات شرکت کردند و این کاملا غیرقانونی است.»
او همچنین گفته تعدادی از معلمان که در «اعتراضات صنفی» در استانهای مختلف شرکت کردند را هم از «رتبه بندی» خارج کردند.
محمودزاده با اشاره به این که در اکثر کشورها معلمان دغدغهای در مورد معیشت ندارند و تنها دغدغه آنها تربیت آینده سازان کشورشان است، گفته اما برعکس در کشور ما دغدغه اصلی معیشت است و برای تامین زندگی مجبور هستند شغل دوم و یا سوم انتخاب کنند. حال چه فرصتی برای مطالعه برای او باقی می ماند؟ وقتی ما از نظر معیشتی به آن ها رسیدگی نمی کنیم، این وضعیت پیش می آید و انگیزه ها از بین می رود.
براساس برنامه «رتبه بندی» معلمان براساس “شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای، تجربیات و عملکرد رقابتی”، در پنج رتبه، به ترتیب آموزشمعلم، مربیمعلم، استادیارمعلم، دانشیارمعلم و استادمعلم قرار میگیرند.
برای هر رتبه فوقالعاده حقوق در نظر گرفته میشود که “در احکام کارگزینی معلمان تعیین میشود” و درصدی است از “مجموع حقوق ثابت و فوقالعادههای مستمر” که به طور میانگین “۲۵ درصد” در نظر گرفته میشود. این فوقالعاده، “مستمر و مشمول کشور بازنشستگی” است.
بدون پایان دادن به حکومت دیکتاتوری حاکم و گشودن راه به سمت استقرار جمهوری ملی و دموکراتیک که نمایندگان راستین زحمتکشان جامعه و به ویژه طبقهٔ کارگر باید در آن حضوری جدی داشته باشند به تغییری اساسی و پایدار در زمینه تحقق عدالت اجتماعی و برخوردار شدن مردم و زحمتکشان میهن از حقوق و آزادیهای دموکراتیک نمیتوان امیدوار بود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet