گوناگون

افزایش بیش از ۱۲ درصدی شمار قربانیان تصادفات رانندگی در ایران طی بهار ۱۴۰۲

سازمان پزشکی قانونی ایران از افزایش ۱۲.۴ درصدی آمار کشته‌های تصادفات رانندگی در کشور در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ نسبت به بهار ۱۴۰۱ خبر داد….
این سازمان روز چهارشنبه گزارش داد که تعداد کشته‌های تصادفات جاده‌ای در بهار ۱۴۰۲ به پنج هزار و ۸۶ نفر رسید. این در حالی است که این رقم در مدت مشابه سال قبل چهار هزار و ۵۲۳ نفر بود.

بر اساس گزارش این سازمان، از کل کشته‌های تصادفات در بهار امسال سه هزار و ۹۶۷ نفر مرد و یک هزار و ۱۱۹ نفر زن بودند.

همچنین در این مدت، استان‌های سیستان و بلوچستان با ۴۵۲، فارس با ۴۴۶ و کرمان با ۳۵۶ فوتی بیشترین و استان‌های ایلام با ۳۸، کهگیلویه و بویراحمد با ۵۰ و خراسان شمالی با ۷۶ فوتی کمترین آمار تلفات تصادفات را داشته‌اند.

این گزارش می‌افزاید که در بهار امسال، ۹۸ هزار و ۵۶۹ نفر نیز در این حوادث مصدوم شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷.۲ درصد بیشتر شده است.

چند روز پیش، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ایران با تأکید بر اینکه در دو سال اخیر «هیچ اقدامی برای ارتقای ایمنی خودروهای داخلی، رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها، نوسازی ناوگان و تجهیزات پلیس راهور» صورت نگرفته، گفته بود که شمار قربانیان این سوانح به ۶۰ تن در روز افزایش یافته است.

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا