ارگان های امنیتی در برنامه یی حساب شده پرونده سازی،پیگرد و بازداشت فعالان رسانه ای و روزنامه نگاران را تشدید کرده اند. در این راستا،پرونده روزنامهنگاران سعیده شفیعی و نسیم سلطانبیگی به دادگاه تجدیدنظر تهران فرستاده شد…
به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پرونده سعیده شفیعی و نسیم سلطانبیگی دو روزنامهنگار به شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع داده شد. شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری، ۹ مرداد سال جاری سعیده شفیعی و نسیم سلطانبیگی را هر کدام به اتهام «تبلیع علیه نظام» به هشت ماه حبس تعزیری و به اتهام «اجتماع و تبانی» به سه سال و هفت ماه حبس تعزیری و همچنین بهعنوان مجازاتهای تکمیلی به دو سال منع عضویت در گروههای سیاسی و اجتماعی و دو سال منع خروج از کشور محکوم کرد. مهرنوش زارعی هنزکی، روزنامهنگار دیگر که متهم این پرونده بود از اتهامهای انتسابی تبرئه شد.
مأموران سپاه پاسداران سعیده شفیعی، روزنامهنگار اقتصادی باسابقه را دوم بهمنماه ۱۴۰۱ در منزل شخصیاش در تهران دستگیر کردند. شفیعی در روز ۱۸ بهمن با سپردن وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی بهطور موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان آزاد شد. سازمان اطلاعات سپاه همچنین نسیم سلطانبیگی را شامگاه ۲۱ دیماه ۱۴۰۱در فرودگاه بینالمللی خمینی تهران بازداشت کرد. او که از جمله با روزنامههای شرق، آرمان و شهروند همکاری کرده است در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ با سپردن وثیقه یک میلیارد تومانی بهطور موقت از زندان آزاد شد. سلطانبیگی در سالهای گذشته نیز بهدلیل فعالیتهای دانشجویی چند بار بازداشت شده بود.
اعمال فشار و پیگرد و بازداشت روزنامه نگاران با هدف تحکیم پایه های استبداد صورت می گیرد. ارتجاع می کوشد با به بند کشیدن روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای، ضمن تحمیل اختناق و سانسور، جامعه را در بی خبری نگاه دارد. اوضاع حساس منطقه و کشور هراس و نگرانی سردمداران رژیم ولایت فقیه را برانگیخته، واز این روی، اِعمال انواع روش های سرکوبگرانه از جمله در حق روزنامه نگاران شجاع و مردمی کشور را شاهدیم. اکثر نیروهای ملی، مترقی و آزادیخواه با محکوم ساختن موج جدید پیگرد و بازداشت روزنامه نگاران، مبارزه برای آزادی و تامین و تضمین حقوق بدیهی و امنیت شغلی آنان را وظیفه خود دانسته و مبارزه برای آزادی و امنیت شغلی روزنامه نگاران، مبارزه یی همه جانبه در راه تامین حقوق دمکراتیک فردی و اجتماعی مانند حق آزادی بیان، قلم و اندیشه می دانند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet