کشته شدن یک شهروند بلوچ توسط افراد مسلح ناشناس در سراوان
شامگاه روز سهشنبه ۲ آبان ماه ۱۴۰۲، بر اثر تیراندازی افراد مسلح ناشناس در شهر سراوان یک شهروند بلوچ با اصابت چند گلوله جان خود را از دست داده است.
هویت این شهروند « شهزاد جوادی » ۳۷ ساله فرزند گمداد ، متاهل دارای دو فرزند ، اهل و ساکن روستای دزک واقع دهستان حومه بخش مرکزی سراوان توسط حال وش احراز شده است.
به گفته منابع حال وش:« ساعت ۸ شامگاه امروز افراد مسلح سرنشینان یک خودرو سواری شهزاد را در مغازاش واقع در مجاورت فلکه قدس شهر سراوان مورد هدف گلوله قرار داده و وی با اصابت چند گلوله به شکم و پا بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داده است.»
از هویت و انگیزه ضاربان تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دسترس نیست.
طبق گزارش سالانه حال وش در سال ۱۴۰۱، ۲۴۳ شهروند بلوچ با تیراندازی مستقیم توسط نیروهای نظامی و افراد مسلح ناشناس که وابسته به دستگاه های نظامی هستند کشته شده اند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet