اکسیوس به نقل از ترامپ از احتمال ادامه مذاکرات با ایران خبر داد
ترامپ یک روز پس از آنکه پیشنهاد ایران برای پایان دادن به جنگ را رد کرد، در یک گفتوگوی تلفنی با اکسیوس گفت انتظار دارد هیات مذاکرهکننده آمریکایی در هفته پیشرو وارد مذاکرات بیشتری با ایران شوند.
در شرایطی که قطر و سایر میانجیهای منطقهای در تلاشاند مذاکرات میان آمریکا و ایران را احیا کنند، به نظر میرسد دو طرف در موضوعات کلیدی هنوز فاصله زیادی از یکدیگر دارند.
وبسایت خبری اکسیوس با انتشار گزارشی در این زمینه با اشاره به این که جمهوری اسلامی میخواهد هرگونه مذاکره، بر موضوعاتی از جمله تنگه هرمز و محاصره دریایی آمریکا متمرکز باشد، نوشت در مقابل، دولت ترامپ خواستار آن است که ایران با امتیازدهی در زمینه هستهای موافقت کند.
بر اساس گزارش اکسیوس، دو منبع منطقهای، اظهارات ترامپ درباره مذاکرات بیشتر در هفته آتی را تایید کرده و گفتهاند انتظار دارند “دور دیگری از گفتوگوی غیرمستقیم میان آمریکا و ایران حتی از روز دوشنبه آغاز شود”.
به گزارش اکسیوس، ترامپ به این رسانه گفت: «انتظار دارم [این هفته] مذاکرات بیشتری با ایران انجام شود. آنها میخواهند توافق کنند، اما این توافقی نیست که من میخواهم انجام دهم. این همان چیزی است که شاید یک سال پیش با آن موافقت میکردیم. آنها بیش از حد روی دست خود حساب کردند.»
رئیس جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در حال بررسی ازسرگیری حملات علیه ایران است گفت: «من همیشه به آن فکر میکنم.»
ترامپ همچنین به “خروج حجم زیادی از نفت از تنگه هرمز” اشاره کرده و گفت در آخر هفته جاری، بیشترین میزان نفت از زمان آغاز جنگ از این تنگه عبور کرده است و میزان آن “بیش از ۲۰ میلیون بشکه” بوده است.
به گزارش اکسیوس، یک مقام دفاعی آمریکا نیز اظهارات ترامپ را تایید و اعلام کرده است که جمعهشب، ۲۲ میلیون بشکه نفت از طریق این تنگه صادر شده است./دویچه وله
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet