جوانان

موج جدید حضور گشت ارشاد و تهدیدهای حراست در دانشگاه‌ تهران

بنابر گزارش‌های رسیده به تهران-دانشجو، در هفتهٔ اخیر و پس از بازگشایی مجدد دانشگاه در ترم جدید، فشارهای حراست به دانشجویان دختر در ارتباط با پوشش آن‌ها شدت تازه‌ای یافته است….

🔻 طبق گزارش‌ها، حراست نه‌تنها به‌خاطر پوشش سر، بلکه حتی با وجود شال و پوشش سر، به بهانهٔ کوتاهی یا بدن‌نما بودن لباس دانشجویان دختر، مانع ورود آنها شده است. این در حالی‌ست که دانشجویان دانشگاه تهران مدت‌ها از این نوع خاص تبعیض در نتیجهٔ مبارزات این سال‌ها مصون مانده بودند.

🔻 به‌ گفتهٔ دانشجویان، ممانعت حراست با تحقیرهای گستاخانه نیز همراه بوده است. دانشجویان «فقیر» خطاب شده و به آنها گفته شده که «بروید لباس درست‌ بخرید»!

🔻 ‌بنابر گزارش‌ها، حراست پا را از این هم فراتر گذاشته و درون محوطهٔ پردیس مرکزی «گشت موتوری حجاب‌بان» اعزام کرده‌ است؛ افرادی که در محوطهٔ دانشگاه با موتور دور می‌زدند و به دانشجویان دختر، با عنوان «بد حجاب» تعرض کلامی می‌کردند و آنان را به برخوردهای انضباطی تهدید می‌کردند.

⭕️ به حراست‌های بعضاً جدید الورود دانشگاه هشدار می‌دهیم که اگر تازه پایتان به این دانشگاه باز شده است، ما سال‌هاست فریاد “زن زندگی آزادی” سر داده‌ایم و از آن عقب ننشسته‌ایم. به شما هشدار می‌دهیم که سکوت نخواهیم کرد، همان‌طور که در این سال‌ها ساکت نماندیم و شما را سر جایتان نشاندیم!

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet

دکمه بازگشت به بالا