کره شمالی: تا زمانی که از سوی آمریکا تهدید شویم مذاکره نمیکنیم
بحرانهای متعدد سرمایهداری معاصر به نقطهٔ اوج خطرناکی رسیده یا در حال رسیدن است. این بحرانها ریشه در مسیر توسعهای ویرانگر و دوامناپذیر دارد. برخی از این بحرانها عبارتند از: ثروت بینهایت از یک سو و نابرابری اجتماعی از سوی دیگر، بیکاری و جابهجایی ناشی از خودکارسازی (اتوماسیون)، و تهدید واقعی زندگی و بقای بشر ناشی از بحران زیستمحیطی. این بحرانهای در هم تنیده بر همهچیز اثر میگذارند و باید همهٔ آنها را در ارتباط با یکدیگر حلوفصل کرد. و این کار شدنی است.کره شمالی امروز دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ با واکنشی به تحریمهای جدید آمریکا اعلام کرد که تحریمهای سازمان ملل باعث توقف گسترش زرادخانه اتمی آن کشور نخواهد شد.مقامات کره شمالی در ادامه این بیانیه نوشتهاند که این تحریمها «نقض خشونتبار حق حاکمیت» کره شمالی است »…
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پیونگیانگ همچنین هشدار داد تا زمانی که از سوی ایالات متحده آمریکا تهدید شود مذاکره نخواهد کرد.
این واکنش، نخستین پاسخ اصلی کره شمالی به تحریمهای جدیدی است که پیشنویس آن از سوی آمریکا تنظیم شده و روز شنبه در شورای امنیت سازمان ملل به اتفاق آرا به تصویب رسید.
با اعمال این تحریمها انتظار میرود یک سوم درآمد سالانه سه میلیارد دلاری کره شمالی کاهش یابد و مناسبات مهم اقتصادی آن کشور با چین نیز با محدودیت روبهرو شود.
شورای امنیت سازمان ملل تاکنون شش سری تحریم را علیه کرهشمالی تصویب کرده است؛ تحریمهای تازه علیه کره شمالی به دلیل آزمایشهای موشک بالیستیک میانقارهای این کشور در ماه میلادی گذشته، تصویب شده است. گفته میشود این موشکها قابلیت رسیدن به خاک اصلی آمریکا را دارند. سوال اصلی این است که چرا آمریکا به خود اجازه می دهد در امور کشور های دیگر دخالت کند! و هر وقت خواست به جاهای مختلف جهان حمله کرده و مردم آن منطقه را تهدید نماید؛ اما دیگران حق دارند از دستاوردهای علمی و پیشرفت های تکنولوژیی که دستاورد بشریت است استفاده کنند؟
رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا، هفته گذشته گفت که ایالات متحده قصد سرنگونی رژیم کیم جون اون در کره شمالی را ندارد، اما در عین حال هشدار داد که این کشور باید برنامه موشکی اتمی خود را متوقف کند.
پیونگیانگ در بیانیه روز دوشنبه خود اعلام کرده است که کره شمالی «هرگز یک قدم از تقویت قدرت هستهای خود عقبنشینی نخواهد کرد».
مقامات کره شمالی در ادامه این بیانیه نوشتهاند که این تحریمها «نقض خشونتبار حق حاکمیت» کره شمالی است و ایالات متحده «تاوان جنایات خود را هزاران بار سنگینتر خواهد پرداخت.»
روز دوشنبه، ایالات متحده، استرالیا و ژاپن از جامعه جهانی خواستند تا فشار بر کره شمالی را افزایش دهند تا آن کشور «از مسیر تهدیدآمیز و تحریکآمیزی که در پیش گرفته» خارج شود.