توصیه هشدارآمیز «احمد جنتی »به «احمدی نژاد » انتقاد از «صادق لاریجانی» انتقاد از« رهبر» است
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، به طور غیرمستقیم به محمود احمدی نژاد هشدار داد که انتقادهای او به رئیس قوۀ قضائیه نه فقط به مصلحت نیست، بلکه به منزلۀ انتقاد از شخص «خامنه ای»رهبر حکومت «اسلامی» است.دبیر شورای نگهبان سپس پرسیده است : “آیا مصلحت است که کسی او را با صراحت زیر سئوال ببرد و هتک حرمت کند؟. از روز اول دایرههای نقد در رژیم «ولایت فقیه» تنگ و تنگ تر بود. رییس قوه قضاییه به زعم دبیر شورای نگهبان قابل نقد نیست، چرا که «خامنه ای» او را انتخاب کرده است…..
دبیر شورای نگهبان افزوده است که او قصد دخالت در “این قضیه” را ندارد “و به عنوان نهی از منکر این مطالب را بیان” می کند.
به گزارش رادیو فرانسه، احمدی نژاد و دستیارانش از جمله حمید بقایی، اسفندیار رحیم مشایی و علی اکبر جوانفکر طی هفته های گذشته در واکنش به اقدامات قوۀ قضائیه علیه آنان به اعتراضهای بی سابقه ای علیه مبادرت کردند و رئیس این قوه، صادق آملی لاریجانی، و دستگاه قضایی آنان را منشاء فساد و بسیاری از مشکلات و بحران های جاری کشور معرفی نمودند.
واکنش تند لاریجانی به سخنان احمدی نژاد
رئیس قوه قضائیه رژیم «فقها»، احمدی نژاد را به خیانت و از پشت خنجر زدن به نظام متهم کرد.
صادق لاریجانی گفت: در درون کشور کسانی علیه قوه قضاییه و مسئولان این دستگاه دروغهایی را می گویند، انسان ادعای مردمی و پشتوانه مردمی داشته باشد و اینطور از پشت به نظام جمهوری اسلامی خنجر بزند، آیا این قابل قبول است؟
وی که در جمع بسیجیان قوه قضائیه سخنرانی می کرد، گفت: دستگاه قضایی رکن مهم و اثرگذاری است و تخریب رکن این نظام چه معنایی دارد؟ شما هجمهها را ببینید. در درون کشور کسانی علیه قوه قضائیه و مسئولان دستگاه قضایی دروغهایی را می گویند و این دستگاه را تخریب می کنند. آقایی که در چند دقیقه صحبت کردند و از مسئولان سابق بوده، ۵۰ حرف خلاف واقع علیه قوه قضائیه گفته است، چرا؟ متاسفانه توجه نمیکنند که خیانت به جمهوری اسلامی است.
چرا رهبر از افشاگری احمدی نژاد نگران است؟
روزنامه شرق: این روزها احمدینژاد از چهرهای سیاسی به معمایی سیاسی بدل شده است و رسانههای اصولگرا با موضعگیری نهچندان تند و متناسب، و گاه با سکوتی ممتد، به رازوارگیِ این چهره سیاسی بیش از پیش دامن میزنند.
یکی از موارد قابل استناد، گزارشِ پنجشنبه «کیهان» است که در برابر اتهامات این چهره سیاسی به اشخاص و نهادهای حقوقی، مَنشی مصلحتجویانه در پیش گرفت و ضمن دلجویی از اشخاص و نهادهایی که مورد اتهام واقع شدهاند، به صبوری دعوتشان کرد و از آنان خواست با سکوت دربرابر احمدینژاد آب به آسیاب دشمن نریزند.
در گزارش آمده است که احمدینژاد فریب حلقه انحرافی، فتنهگران و غربگرایان را خورده، گرچه در برخی از سطرهای این گزارش از رئیس دولتِ نهم و دهم ستایش و حمایت هم شده است.
این روش بیسابقه «کیهان»، معمای احمدینژاد را پیچیدهتر میکند و این شائبه را در ذهن خوانندگان و مردم بهوجود میآورد که این رسانه نیز از ادامه افشاگری هراسان است یا به آغاز و سرانجامِ این «مهندسی تخریب» اشراف دارد.
مطهری: احمدی نژاد و پروندههای اطلاعاتی
علی مطهری پیشنهاد داده است که احمدینژاد را به صورت علنی محاکمه کنند. او در گفتوگو با «اعتماد» در این مورد بیشتر توضیح داده و معتقد است اولا بر اساس قانون باید دادگاه به جز در شرایط خاص به صورت علنی برگزار شود؛ ثانیا مزیت این محاکمه این است که مردم حرفهای دو طرف را میشنوند.
مطهری در پاسخ به این سئوال که با توجه به مدتی که احمدینژاد شخصا سرپرست وزارت اطلاعات بود اساسا ایشان پروندههای ویژهای در اختیار دارد؟، گفت: ما بر اساس شنیدهها قضاوت میکنیم. مدتی ایشان سرپرست وزارت اطلاعات بوده و در آن مدت ممکن است به برخی پروندهها دسترسی داشته و آنها را در اختیار داشته باشد.
وی در پاسخ به این سئوال نیز که ادامه روند اتهامزنی و تهدید به افشاگری چقدر میتواند ساختار حاکمیتی را تحت تاثیر قرار دهد؟، گفت: اگر مسائل مهمی باشد و در مورد شخصیتهای عالی نظام باشد در اعتماد مردم موثر خواهد بود. [ که خود باعث ریزش بیشتر نیروهای رژیم و ریگردانی مردم خواهد شد]