هشدار مقام ارشد حکومتی: بوی براندازی میاید
جنتی: مسأله براندازی را باید جدی گرفت/ من نگران سال آیندهام که چه اتفاقاتی رخ خواهد داد…
به گزارش مهر،رئیس مجلس خبرگان رهبری امروز با نگرانی نسبت به سرنگونی جمهوری اسلامی هشدار داد و گفت: باید مساله براندازی را جدی گرفت.وی که در جمع عوامل رژیم سخنرانی میکرد افزود: باید تهدیدات داخلی و خارجی را شناخت و این موضوع مهمی است؛ البته من نگران سال آیندهام که چه اتفاقاتی رخ خواهد داد چرا که باید احتمالات را بررسی کرد و مدنظر قرار داد. دشمن نمیتواند بپذیرد نظامی ۴۰سال در برابر او ایستادگی کرده است از این رو هر کاری که بتواند میکند تا این نظام را ساقط کند. حتی دوستان ما باور نمیکردند که این نظام ۴۰ سال سرپا بماند.
وحشت جنتی از انقلاب گرسنگان در ایران
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در مورد اقتصاد، گرفتاری های مان کم نیست، گفت: یکی مسائل بانکی است که بانکها خود منشاء فساد شده اند. خیلی ها پیش از این نسبت به این موضوع هشدار دادند، اما گوش ندادند و مجبور شدند برخی از این بانکهای قلابی را تعطیل کنند و پول مردم را هم تمام و کمال ندادند و در آن ماندهاند.
وقتی وضع معیشتی بد باشد همین فقرا در خیابان اعتراض میکنند چرا که نمیتوانند زندگی را تحمل کنند. ما نمیتوانیم توقع داشته باشیم که صدای اعتراض کسی بلند نشود؛ صدای اعتراضات باید بلند باشد. باید صدای اعتراض مردم را شنید.
جنتی که صبح امروز در جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان سخن می گفت، افزود: اگر فضای مجازی کنترل و مهار شده بود کار در کشور به وضع فعلی نمیرسید، این فضای مجازی بلا و مشکلی است که به جان ما افتاده است….آن اغتشاشات پیش آمد و تهدید هم کردند که در آینده ادامه پیدا میکند.
مکارم شیرازی نیز روز گذشته گفته بود: فضای مجازی بلایی فراگیر و ماری در آستین است.
طغیان مردم جان به لب رسیده
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در واکنش به آمار دو میلیون نفری گرسنگان که از سوی معاون وزارت رفاه مطرح شده بود، گفت: میتوان گفت که مسئول این موضوع نه یک نهاد خاص که کل حاکمیت است.
به گزارش روزنامه اعتماد، مسعود رضایی میگوید: اگر آمار اعلام شده را یک عدد واقعی بدانیم و منظور از گرسنه، کسی باشد که غذایی برای خوردن ندارد، ۲ میلیون گرسنه، عدد بسیار بزرگی است. اینکه امروز ۲ میلیون نفر هستند که حتی غذای ظهر و شب خود را برای مصرف ندارند واقعاً تکاندهنده است. به همین نسبت اگر ما جلوتر برویم و کسانی را که هزینه یک ماه زندگیشان را ندارند به این جمع اضافه کنیم و بعد سراغ فاکتورهای دیگر برویم، با جمعیت بزرگی رو به رو میشویم که جمعیت محرومان است. وقتی تعداد گرسنگان اینقدر بالا باشد قطعاً عدد کل محرومان خیلی بزرگتر خواهد بود.
این روزنامه نوشت: اطراف بیرجند و تویسرکان مردم برای گرسنه نماندن میروند کمیته امداد و سازمان اوقاف کوپن نان میگیرند تا بتوانند نان مجانی از نانوایی بگیرند…واقعا ریشه این دردها کجاست؟ مگر نه آن که طغیان تودهها، دژ طاغوت را در هم شکست.