ادامه وضع موجود کار را به جایی خطرناک می کشاند
مرتضی مبلغ فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به اینکه مردم به تشویق اصلاح طلبان پای صندوق رای آمده و اکنون در مورد منشا اثر بودن رای خود تردید دارند به این نتیجه می رسد که ادامه رویه فعلی کار را به جای خطرناکی میرساند که نه اصلاحطلبان قادر به افزایش مشارکت باشند و نه مردم امیدی به اثر گذاری بر سرنوشت خود از طریق صندوقهای رای.
به گزارش روزنامه مستقل، متعاقب اظهار نظر اخیر سعید حجاریان درباره ادامه حضور یا عدم حضور اصللاحطلبان در قدرت و شرکت یا عدم شرکت آنان در انتخابات آتی، نامه نیوز با مرتضی مبلغ فعال سیاسی اصلاحطلب گفتگو کرده که بخشی از این گفتگو را میخوانیم:
مرتضی مبلغ با اشاره به اینکه مردم به تشویق اصلاحطلبان پای صندوق رای آمده و اکنون در مورد منشا اثر بودن رای خود تردید دارند .
وی گفت: « برای همه جریانهای سیاسی اجتماعی مهم است که بتوانند پایگاه اجتماعی داشته. طبیعی است که بدون توجه به مشکلات جامعه نمیتوان آن را نمایندگی کرد. نکته اینجا است که بروز اجتماعی در شرایط فعلی بیش از قبل مطرح است و این ناشی از انفعال، یاس و سرخودگی است.»
مبلغ افزود: « اکسیر پیشرفت، تعالی، برون رفت از مشکلات ، امید و آرزو است لذا در این شرایط اصلاحطلبان به عنوان جریانی که در راستای مصالح عمومی و منافع ملی عمل می کند به جامعه توجه ویژه میکند تا ضمن مبارزه با یاس جامعه را وارد یک فضای سرزنده کند. قطعا از این طریق میتوان سرمایه اجتماعی را بازتولید و تقویت کرد. ».
این فعال سیاسی اصلاح طلب در تشریح عوامل سرخوردگی جامعه گفت: « اصلاحطلبان همیشه تلاش میکنند که مردم را پای صندوق بکشانند و مسائل را از این طریق حل و فصل کنند اما بخشهایی دیگر به گونه دیگری فکر میکنند و این رایها را در عمل برنمیتابند. عملکرد این بخش موجب میشود که محصول رای مردم با موانع متعددی مواجه میشود و این امر مهمترین عامل سرخوردگی مردم است. به هر حال مردم در فصلهای انتخابات با امید بسیار و به صورت حماسی وارد عرصه میشوند اما بخش هایی که ذهن متصلب دارند اجازه تحقق خواستههای مردم را نمیدهند لذا یک تضاد و تعارض ایجاد شده و مردم با این سوال بزرگ مواجه میشوند که حاصل رای دادن آنها چه بوده است؟»
وی افزود: « در این وضعیت جامعه احساس میکند که رای او منشا اثر نیست. اصلاحطلبان نیز به عنوان جریانی که مبلغ افزایش مشارکت در انتخابات بوده است با همین سوال بزرگ مواجه است. خروج از این وضعیت راهی ندارد مگر آنکه بخشهای متصلب در رویکرد خود تجدید نظر جدی کنند تا در روندها گشایشی ایجاد شود. اگر چنین رویکردی در پیش گرفته نشود خدای نکرده کار به جایی میرسد که به هیچ وجه قابل جبران نیست و کسی هم مایل نیست به آنجا برسیم».
وی در تشریح خطوط قرمز گفت: « اولا، عقلانیت باید بر همه حرکتهای جامعه حاکم باشد. دوما اینکه مشکلات از طریق گفتگو و تعامل حل و فصل شود. سوما اینکه به یک اجماع پایدار در مورد منافع ملی و چالش های اساسی کشور در مجموعه حاکمیت برسیم. چهارما اینکه نباید اجازه دهیم به هیچ وجه خشونت در جامعه ترویج شود. پنجما باید به هرشکل ممکن بخش متصلب را متقاعد کنیم که روند فعلی موجب افزایش خسارتها است.»
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet