اقدام علیه جمهوریت؛ ریشه تقابل با اراده مردم در کجاست ؟!
مبدا و منشاء تقابل با حاکمیت متکی به اراده مردم در اصل ولایت فقیه نهفته است.سالهاست جریانهای معتقد به حکومت اسلامی نه جمهوری علیه رای وحقوق مردم مبارزه می کنند و در این راه از امکانات گسترده برخوردارند.
اظهارات سخنگویجامعه روحانیت “مبارز”علیه حقوق بدیهی مردم
قانون :” مردم برای رسیدن به اهداف والای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به فرد یا افرادی رای میدهند و در ادامه آنهایی که رای مردم را به دست میآورند به گونهای رفتار و عمل میکنند که سبب اعتراضاتی میشود ولی به جای آنکه مسئولان مربوط به دنبال حل معضلات باشند به دنبال آن هستند که ملتی را مجرم نشان دهند که برای امتداد یک نظام سیاسی به پای صندوق رای آمدهاند! اقدامی تامل برانگیز و منفور که برگرفته از روحیه فراراز مسئولیت برخی مقامات و دستاندرکاران است. آنها میدانند که مقصر اصلی چه کسانی هستند ولی برای آنکه راحتترین مسیر را برای گریز انتخاب کنند، انگشت اتهام را به سمت مردم میگیرند. اقدامی که سالهاست برخی جریانهای معتقد به حکومت اسلامی نه جمهوری اسلامی در دستور کار قرار دادهاند تا مردم را از رای دادن به افراد مختلف بترسانند.
در همین راستا غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت و سخنگوی جامعه روحانیت، در گفتوگویی مدعی شدهاست که مدیر فاسد و نا لایق را چه کسی انتخاب میکند؟؟ ارشدشان را مردم انتخاب می کنند! اگر اشتباه است،کاری کنند که اشتباه نباشد. در وهله نخست باید به این فرد یادآور شد که مردم شاید بخواهند خیلی افراد دیگر را انتخاب کنند ولی دستچینی از شورای نگهبان را مقابل خود میبینند و کاندیداهای مجلس و ریاست جمهوری همگی قبل از انتخاب توسط مردم باید از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
دوم، باید قانونی باشد تا همین مردمی که انتخاب میکنند زمانی که فرد مفسد و خراب از آب درآمد، بتوانند آن را به زیر بکشند. سوم، نقش نهادهایی که عنوان نظارتی را یدک میکشند و از بودجه بیتالمال برای این جایگاه ارتزاق میکنند، چه میشود؟! هزینه کمکاری نهادهای دیگر را گردن مردم نیندازید که به اندازه کافی عقوبت اقدامات دیگران بر گردن این ملت سنگینی میکند. چهارم، شاید فراموش کردهاید که امثال شما هرچه دارید از رای و نظر همین مردم دارید، پس هروقت توهین به رای آنها به خاطر ناکارآمدی عدهای از ذهنتان عبور کرد این جمله را با خود تکرار کنید که امثال شما هرچه دارید از همین مردم دارید”…
یادآوری ما ؛
بر اساس نظریهٔ ولایت مطلقهٔ فقیه لازمهٔ پذیرش حکومت اسلامی، روا داشتن اختیارات مطلق برای فقیهاست. فقیه، حاکم علی الاطلاق است و همهٔ اختیارات امام معصوم شیعه را دارا است؛ زیرا ولایت مطلق، به معنای رعایت مصالح عام در سرپرستی جامعهاست و چون حوزهٔ حکومت، مصالح عمومی را نیز در بر میگیرد، بدون ولایت مطلق برپایی حکومت اسلامی و اجرای احکام دین ممکن نیست.
خمینی، و به پیروی از او خامنهای، همان ولایتی را که پیامبر و امام معصوم دارا هستند برای فقیه جامعالشرائط ثابت میداند و این عصاره نظریه «ولایت مطلقه فقیه» است
بر پایهٔ این دیدگاه، مشروعیت حکومت در زمان غیبت با حکم الهی و مشروعیت ولی فقیه ناشی از نصب او توسط امام معصوم است. به این ترتیب این نظام است که مشروعیت خود را از ولی فقیه میگیرد -نه برعکس- و همهٔ کارهای قوای سهگانه زمانی اعتبار دارد که رضایت ولی فقیه را به همراه داشته باشد.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet