شاه رفت ولی زندگی شاهانه ادامه دارد
اشرافیگری و مستضعفان، کاخنشیان و کوخ نشینانان، بالای شهر و پایینشهر و … همه از واژگان متناقضی است که سالها در گوش مردم زمزمه شده و نمادی برای تمایز این نظام و رژیمقبلی بود ولی به نظر این روزها تمام سرپوشهایی که روی همسان بودن عملکرد برخی مسئولان با شخصیتهای رژیم قبل گذاشتند ناکارآمد شدهاست و مسئولان یکدیگر را به شاه بودن و شاهانه زندگی کردن متهم میکنند! البته این رویه چندان نیز دور از ذهن نبود زیرا مردم چشم و گوش دارند و میبینند و میشنوند که در جامعه چه میگذرد اما اینکه مسئولان یکدیگر را با القابی مانند غربزده و شاه صدا میکنند، افکار را درگیر میکند که مگر این افراد در بطن نظام در بالاترین مناصب مشغول فعالیت نیستند پس چرا باید این وضعیت باشد؟! نمونه بارز و علنی آن به موضوع حمله عزتا…ضرغامی، رییس پیشین صداوسیما به حسنروحانی در جلسه شورای عالی فضای مجازی بازمیگردد. زمانی که مشاجره لفظی میان این دو شخصیت به درگیری کشیده میشود و رییس دولت، عضو شورای عالی فضایمجازی را از جلسه اخراج میکند و ضرغامی نیز با تمرد از دستور رییس جلسه فریاد میکشد ما شاه را بیرون نکردیم که این رفتارها را شاهد باشیم!…
اعتراض به زندگیشاهانه
حال در ادامه این رویه و برچسبهای شاهانه! روز گذشته در مجلس شورای اسلامی نیز سیدناصر موسوی لارگانی در نشست علنی دیروز (سهشنبه، ۱۶ بهمن) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود گفت: باوجود تمام دستاوردهای بینظیر و گسترده انقلاب اسلامی که مجالی برای بیان آنها نیست، بسیاری از موضوعاتی که این روزها در کشور اتفاق میافتد، زیبنده انقلاب اسلامی نیست. وی با بیان اینکه برخی مسئولان، اصل انقلابی خود را فراموش کردهاند، ادامه داد: فرهنگ خدمترسانی در برخی مسئولان بسیجیوار نیست؛ تدابیر لیبرالی دولت باعث شده که طی پنج سال اخیر سفره خانوادهها روز به روز کوچکتر شده و تورم افسارگسیخته کمر مردم را بشکند. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امید دولت اعتدال به گرهگشاییهای برجام و حتی دل بستن به وعدههای اروپاییها در خصوص برجام بدون کدخدا هم باعث شد دولت به جای کار جدی، فقط تماشاگر این فاجعه اقتصادی باشد. موسوی لارگانی گفت: قرار بود برجام چرخ زندگی مردم را همراستا با چرخ سانتریفیوژها به حرکت درآورد؛ یعنی نتایج اقتصادی داشته باشد ولی متاسفانه مسئولان ما امروز در تریبونهای رسمی میگویند که هدف برجام اقتصادی نبوده است.این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: این اظهارات موجب میشود که اعتماد مردم سلب شده و هر روز بیشتر از مسئولان فاصله بگیرند. وی خطاب به وزیر امور خارجه تصریح کرد: آقای ظریف بیایید با مردم رو راست باشیم؛ چالشهای پیش روی کشور در حوزه تبادلات مالی متوجه تحریمهای ثانویه آمریکا است و نه پایبندی به لوایحی همچون FATF و پالرمو.عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تجربه شکست خورده برجام را به خاطر داشته باشید و ورود به ساز و کاری جدید در شرایط تردید و پس از اتلاف وقت فراوان با تعطیلی پایان خواهد یافت. موسوی لارگانی خطاب به رییسجمهور تصریح کرد: مردمی که به شما رای دادهاند، کاهش مشکلات اقتصادی را توقع داشتند؛ این روزها جوانان حامی شما بعد از پنج سال سرخورده شده و همه حامیان سابق شما در حال سبقت گرفتن از یکدیگرند تا در اعلام برائت از وضع موجود عقب نمانند. وی گفت: آقای رییس جمهور! درکنار این موج ناامیدی و همزمان با انفجار قیمت ارز، سکه و مسکن، تصاویری از تفریح شما در توچال و جشن تولد معاون اولتان در کاخ سعدآباد، جان و دل همه را آتش زد؛ آیا نشنیدهاید این سخن مردم را که میگویند اگر تفریح گروهیتان تمام شده، سری همه به بازار بزنید و از نزدیک ببینید که چه بر ما میگذرد. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انگار حضرات آنقدر فراغ بال دارند که بیاعتنا به مصائب این روزهای ملت، به کاخنشینی و خوشگذرانی میپردازند؛ مردم شاه را از کشور بیرون نکردند که برخی از مسئولان در نظام جمهوری اسلامی برای خود زندگی شاهانه در لواسان و شمال شهر تهران تشکیل دهند و فرزندانشان را به سوییس و کانادا بفرستند. موسوی لارگانی افزود: چگونه ممکن است فردی با ۴۰ سال کارمندی و مسئولیت، امروز هزاران میلیارد تومان سرمایه داشته باشد؛ مردم انقلاب نکردهاند تا نظام بانکی کشور از همه کشورهای لاییک ربویتر باشد و فساد اقتصادی سازمان یافته روز به روز گسترش یابد. وی تصریح کرد: آقای روحانی! گوشت که دیگر حصر و فیلتر نیست که به قول خودتان دست شما نباشد و مقصر دولت پنهان باشد؛ صفی که اکنون برای خرید گوشت منجمد تشکیل شده همان صفی است که در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس به ما رای دادهاند؛ چرا ما با عملکردمان کرامت مردم را اینگونه خدشهدار میکنیم.
خواسته مردم در چله انقلاب
پیش از این نیز اعتراضهایی صورت گرفته بود ولی آیا نباید فکری به حال این آسیبهای روحی به مردم کرد؟! زمانی که از تریبونهای رسمی و صداوسیما، این نوع زندگی برای مردمی به نمایش گذاشته میشود که برخی از آنها نان شب ندارند بخورند، مسئول برخورد نکردن با این مقامات کجاست؟! آیا باید با اظهارات تاملبرانگیز ونابخردانه مانند مصباحی مقدم، مردم را مجرم جلوه دهیم که شما رای دادید پس مقصر هستید؟! یا آنکه دستگاهها و نهادهای نظارتی را به پای میز محاکمه کشاند که چرا در این مدت خفته بودید؟! زندگی شاهانه هر روز در خطوط ویژه و میان مردم خودنمایی میکند و چراغهای گردانی که نورشان چشم مردم را اذیت میکند و ویراژ دادنهای رانندگانشان دلهای آنها را خون میکند، موضوع مخفی و سری نیست که کسی از آن اطلاع نداشته باشد ولی چرا آنهایی که دستشان میرسد کاری نمیکنند! نکتهای است که باید در این چله انقلاب به آن پاسخ داده شود نه اینکه برای به نطقها و فریادها منتهی شود و هیچ راهکاری برای آن در مقابل چشم مردم به نمایش گذاشته نشود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet