ظریف استعفا داد
محمد جواد ظریف، وزیر خارجۀ حکومت «اسلامی» دوشنبه شب در صفحه اینستاگرام ، استعفای خود را از سمت وزارت امور خارجه اعلام کرد….
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدجواد ظریف با انتشار پستی در اینستاگرام مطالبی نوشت که خبر استعفای وی که چندی پیش منتشر شده بود را تایید میکند.
ظریف در صفحه ی اینستاگرام افزود: با عرض تبریک به مناسبت میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، روز مادر و روز زن، از بزرگواری مردم عزیز و دلاور ایران و مسئولین محترم در ۶۷ ماه گذشته بسیار سپاسگزارم.
ظریف ادامه داد: از ناتوانی برای ادامه خدمت و تمام کاستیها و کوتاهیها در دوران خدمت صمیمانه پوزش میخواهم. شاد و سربلند باشید.
پایگاه خبری انتخاب نوشته است که خبرنگارشان پس از اعلام استعفای وزیر خارجه به ظریف پیامک فرستاده است تا صحت خبر را جویا شود و ظریف در پاسخ به خبرنگار انتخاب این پیام را ارسال کرده است: «بعد از عکسهای ملاقاتهای امروز دیگر جواد ظریف به عنوان وزیر خارجه در جهان اعتباری ندارد.»به نظر میرسد که منظور محمدجواد ظریف تصاویر دیدار مشترک بشار اسد با خامنهای و حسن روحانی باشد که امروز در تمامی خبرگزاریهای داخلی منتشر شد. با توجه به این پیامک همچنین میتوان گفت که در شبی که خانه علی خامنهای میزبان بشار اسد بود، بالاترین مقام دیپلماسی کشور استعفایش را رسما به روحانی ارائه داد.
خبرگزاری فارس به نقل از محمود واعظی رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری خبرهای منتشر شده مبنی بر پذیرش استعفای وزیر خارجه توسط روحانی را تکذیب کرده است.
محمدجواد ظریف ۲۴ مرداد ماه ۱٣۹۲ در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم با کسب ۲٣۲ رای از ۲٨۱ رای مأخوذه به عنوان یازدهمین وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران انتخاب و دو روز بعد به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم بر کرسی وزارت امور خارجه تکیه زد. محمدجواد ظریف همچنین ۲۹ مرداد ماه ۱٣۹۶ توانست با کسب ۲٣۶ رای موافق، ۲۶ رای مخالف و ۲۶ رای ممتنع، از ۲٨٨ رای اخذ شده برای دومین بار سکاندار دستگاه دیپلماسی شود.
حشمتالله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه آقای ظریف «چندین بار» پیش از این نیز استعفا داده بود گفت: «اینکه این بار آقای ظریف استعفایش را عمومی کرده است نشاندهنده آن است که میخواهد حسن روحانی، با استعفایش موافقت کند.»
مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز با انتشار توییتی به کنارهگیری ظریف واکنش نشان داد و نوشت که از این استعفا «در وضعیت کنونی دولت و نظام نفعی نخواهد برد بلکه دشمنان خرسند خواهند شد.» وی در ادامه تاکید کرد که «اعضای کمیسیون سیاست خارجی مجلس» و «اکثریت قاطع نمایندگان از روحانی، میخواهند هرگز چنین استعفایی را نپذیرد.»
علی ملیحی (روزنامهنگار) هم نوشت: ظریف موقع ظریفی را برای استعفا برگزید. روزی که بشار اسد به تهران آمده و در دیدارش با مقامات؛ سردار سلیمانی حاضر بود و ظریف نه.
استعفای ظریف تنها ساعتی پس از دیدار بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه با علی خامنهای، رهبر رژیم «فقها» در تهران اعلام شد.
ظریف نه در این دیدار و نه در ملاقات حسن روحانی با رئیس جمهوری سوریه حضور نداشت. این در حالیست که در دیدار روسای جمهوری ایران و سوریه، قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران حاضر بود.
وزیر خارجه دولت حسن روحانی، همچنین قرار بود روز سهشنبه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد سخنرانی کند.
آقای ظریف ارشدترین مقام رژیم جمهوری اسلامی بود که پس از واقعه اشغال سفارت آمریکا در تهران با وزیر خارجه ایالات متحده دیدار و گفتوگو کرد.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet