حقوق بشر

اطلاعی از تعداد کشته‌شده‌ها و بازداشتی‌ها در اعتراضات کرمانشاه ندارم

آمارها باید به صورت متمرکز و در سطح ملی منتشر شود.باید آمار کشته‌ شدگان، مجروحان و بازداشت شدگان اعتراضات مردمی اخیر را اعلام گردد …

سیدقاسم جاسمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره حوادث اخیر در کرمانشاه و کشته و دستگیر شدن برخی افراد گفت: کرمانشاه هم یکی از شهرهایی بود که دست‌خوش این موضوعات شد و خسارت‌های مادی هم به شهر ما رسید.

نماینده  کرمانشاه در پاسخ به سوالی درباره تعداد دستگیرشدگان و کشته‌ها در حوزه انتخابیه‌اش گفت: اطلاع دقیقی ندارم ولی در مجموع هم کشته و هم مجروح داشتیم و هم شهید و جانباز. اما تعداد هم خیلی زیاد و قابل توجه نبوده است.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد جهت جلوگیری از بروز شایعات، این تعداد از سوی دستگاه‌های ذیربط بیان شود و اینکه شما به عنوان نماینده مردم چه تلاش‌هایی در این بخش کردید؟ گفت: بنده اعتقاد دارم آمارها باید مشخص شود اما آمار باید به صورت متمرکز و در سطح ملی منتشر شود یعنی الان استان کرمانشاه، کردستان، فارس و هر استانی این‌ها را باید به فوریت‌ها و وزرات بهداشت و جاهایی که لازم است، بدهند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به افرادی که در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند، گفت: واقعیتش خیلی از نماینده‌ها اطلاع ندارند که تعداد چقدر است ولی باید این‌ها را اعلام کنند که از  پخش شایعات و مسائل این چنینی جلوگیری شود.

وی درباره شایعاتی مبنی بر اخذ مبالغی از سوی برخی نهادها برای تحویل پیکر جانباختگان مطرح می‌شود گفت: اصلا اینطور نیست. شایعه است. مگر چنین چیزی می‌شود؟ با عقل هم جور در نمی‌آید.
***
بازداشت حدود ۷۰۰۰ نفر در اعتراضات بنزینی

یک نماینده با اشاره به ارایه آمار غیرتجمیعی از ارایه گزارش مکتوب مسوولان امنیتی به کمیسیون امنیت ملی در آینده نزدیک خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :سیدحسین نقوی‌حسینی در اظهاراتی پیش از برگزاری نشست مشترک روز گذشته دو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و شورا‌ها و امور داخلی کشور با مسوولان سیاسی و امنیتی، عدد و رقم بازداشتی‌های ناآرامی ایران را حدود ۷ هزار نفر اعلام کرد؛ ولی اعلام تعداد دقیق بازداشتی‌ها و همچنین سایر مباحث مربوط به موضوع بنزین و جنجال‌هایش را به اظهارنظر مقامات رسمی موکول کرد.

اظهارنظری که حداقل تا لحظه نگارش این گزارش، صورت نگرفته تا همچنان پرسش‌های بسیاری میان افکار عمومی مطرح باشد.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا