غلامرضا حیدری: مردم می فهمند دربسیاری از مسائل مهم نه رییس جمهور کاره ای است و نه مجلس
به هر حال حاکمیت جمهوری اسلامی وجود دارد که بخشی از آن مجلس است، بخشی ریاستجمهوری است، بخشی قوه قضاییه است و بخش اعظمش رهبری و نهاد رهبری و زیرمجموعههای نهاد رهبری هستند… ولی مردم فهیم هستند، میفهمند که در بسیاری از مسائل کلیدی نه مجلس و نه رئیسجمهور کارهای است، نمیدانم قوه قضاییه چه کاره است؟!
غلامرضا حیدری، نماینده مردم تهران در مجلس، طی گفتگویی با اعتماد آنلاین میگوید: «رویکرد نظامیگری نمیتواند تامینکننده منافع ملی باشد.» او از سوی دیگر به دستگاههای امنیتی توصیه میکند که برای مردم منجی باشند نه لولو خورخوره. در ادامه بخش هایی از این گفتگو را میخوانیم: میخواهم در مورد انتخابات مجلس یازدهم صحبت کنم. اسفندماه سال جاری قرار است انتخابات مجلس یازدهم برگزار شود. فکر میکنید مشارکت مردم در این دوره از انتخابات به چه شکل خواهد بود و چرا مشارکت حداکثری مردم در شرایط فعلی در انتخابات ضرورت دارد؟
انتخابات از دید بنده حق آحاد مردم است و حق هم یک چیز گرفتنی است و تجربه دنیا هم نشان داده است که در ورای همه کاستیها و نقصها در سیستم انتخاباتی، به طور کلی در این سیستم دموکراسی که الان در کشورهای جهان اول برقرار است، علیرغم همه کاستیها، همچنان برای گرفتن حق مردم کمهزینهترین روش است. حتی در کشورهای جهان سوم مانند ایران. منتها از آنطرف هم مردم حق دارند. میگویند: من پای صندوق رأی میآیم به این امید که وضعیت زندگیام بهتر شود و اگر ببینم وضعیتم بهتر نشود، ایجاد سرخوردگی میکند. منتها این نظام انتخاباتی را باید در یک سیستم بزرگتر ببینید.
به هر حال حاکمیت جمهوری اسلامی وجود دارد که بخشی از آن مجلس است، بخشی ریاستجمهوری است، بخشی قوه قضاییه است و بخش اعظمش رهبری و نهاد رهبری و زیرمجموعههای نهاد رهبری هستند. اینها در ارتباط با هم خروجی معناداری پیدا میکند. وقتی الان مجلسی که اینقدر اسناد بالادستی برایش گذاشتند، اختیاراتش آنطور که در قانون اساسی گفته شده در عمل نیست. نماینده مجلس را که قانون اساسی، حداقل دو اصلش، صراحت دارد در مقام ایفای وظیفه نمایندگیاش آزاد است و قابل پیگیری نیست…. نطقی را که در شهریور ۹۷ داشتم بهتر است دوباره منتشر کنید. در آن نطق به جز مطالبات عمومی چیزی نگفتم. به جز تقویت نظام جمهوری اسلامی که همه فرازونشیب زندگیام با آن عجین است، چیزی نگفتم. یک دفعه قوه قضاییه اعلام جرم کرد، بعد هیات نظارت هم اعلام جواب کرد، ولکن نیست.
* یعنی پروندهتان همچنان ادامه دارد؟
نمیدانم. این به چه معنی است؟ حالا من مطالبات مردم را دوباره ادامه میدهم، ولی موجب اذیت و آزار میشود. به عنوان مثال خانم سلحشوری را به دروغ رفتند… اینجا باید دستگاه اطلاعاتی ما، که مدعی است ما در خواب هم رصد میکنیم، آن محفلی که این پیامکها را درست میکند و خبرهای جعلی را جعل و منتشر میکند، نمیتواند شناسایی کند؟ قوه قضاییه! به عنوان مدعیالعموم نمیتوانی اعلام جرم کنی؟ من میخواهم این نتیجه را بگیرم… در مورد رئیسجمهور وقتی انتخاب شد گل سرسبد کارش برجام بود، وعده رفع حصر داده بود، اما متاسفانه وعدههایش عملی نشد. در این صورت بین مردم سرخوردگی ایجاد میکند. ولی مردم فهیم هستند، میفهمند که در بسیاری از مسائل کلیدی نه مجلس و نه رئیسجمهور کارهای است، نمیدانم قوه قضاییه چه کاره است؟!
مستقل
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet