
شلیک موشک به هواپیمای اوکراینی یک خطای ناگزیر بوده است؟
درحالیکه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شلیک موشک به هواپیمای اوکراینی را یک خطای ناگزیر نامید و به تمجید از سپاه پرداخت. گزارش هایی از تقویت نقش قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه در حیات اقتصادی کشور در رسانه ها انتشار یافت.
آیا سپاه آسمان کشور را امن نگه داشته است؟
“مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خدمات سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: حادثه سقوط هواپیما، تعمدی نبوده است و خطا و سهوی رخ داده است. این خطا ناگزیر بوده است. اپراتور در معرض ریسک بوده است. هر طرف را میزد، ریسک و خطرپذیری داشت…فرماندهانی مثل سردار حاجی زاده که از دوران نوجوانی اش در دفاع مقدس و دفاع از کشور حضور داشته است، سرمایههای ملی هستند که برای تخریب هر کدام از آنها، دشمن حاضر است، میلیاردها دلار هزینه کند. برخی افراد در مسیر دشمن حرکت میکنند”.
رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: اگر حاجی زاده و هوافضای سپاه وجود نداشت، امروز هیچ چیزی از ایران باقی نمانده بود… سپاه آسمان این کشور را امن نگه داشته است و هواپیما ربایی ها را خنثی کرده و در مقابل اقدامات تروریستی ایستاده است. توطئههای ضد انقلاب منافقین را خنثی کرده است. در ابعاد اقتصادی به داد مردم رسیده است.ذوالنور گفت: اگر امروز وارد کننده بنزین بودیم، تمام کشور از تحرک ایستاده بود زیرا بنزین را تحریم میکردند. اگر آمریکا امروز قادر نیست که بنزین را تحریم کند به این دلیل است که پالایشگاه ستاره خلیج فارس، توسط سپاه ساخته شده است. سپاه جای شرکتهای نفتی غربی و انگلیسی، فرانسوی را پر کرده است.رئیس کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: سپاه خروج توتال و شل را از کشور بی خاصیت کرد تا مردم بتوانند زندگی راحتی داشته باشند و فعالیت در کشور جاری باشد.عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: عدهای به صورت هدفمند علیه سپاه کار میکنند… از ابتدای انقلاب تا امروز، جریانهای تروریستی و کمونیستی در دامن صدام و انگلیس به این مردم خیانت کرده اند و امروز منفور این مردم هستند و خودشان را ظرف ۴۰ سال گذشته آواره و نوکر بیگانه کردند.”…
چنگال قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه بر گلوی اقتصاد ملی
خبرگزاری فارس مصاحبه سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالأنبیاء سپاه پاسداران را منتشر کرد. در بخشی از این گفتگو چنین آمده است :”قرارگاه حدود ۲۸۵ پروژه فعال در سطح کشور دارد و این آمار در حال افزایش است؛ دولت درخواست دارد که قرارگاه در خیلی از پروژهها ورود کند و با توجه به توانمندی این بخش و اعتمادی که به قرارگاه وجود دارد، دولت همواره از قرارگاه کمک میطلبد.ما سرلوحه کار خود را در قرارگاه خاتم، منویات مقام معظم رهبری در نظر گرفتهایم؛ در دیدار فرماندهان سپاه با مقام معظم رهبری، ایشان دستور اکید دادند که ارتباط و تعامل با دولت و ارکان حاکمیت کشور، نزدیک باشد؛ قرارگاه خاتم از ابتدای تأسیس، روابط خوبی با همه دولتها برقرار کرده است و امروز هم با توجه به شرایط سخت حاکم در کشور، به عنوان بازوی قوی دولت در کنار وزرا هستیم و هر کجا نیاز باشد و درخواست از قرارگاه وجود داشته باشد ما بیپاسخ نمیگذاریم.”…
“در ستاره خلیجفارس پیشنهادی به دوستان دادهایم که فاز چهارم، از نظر ما اولویت دارد زیرا در حال حاضر بحث سیراف مطرح است، سیراف هنوز بکر است و طراحی هم نشده است. ضمن آنکه زمان زیادی برای به ثمر رسیدن، لازم دارد. الان کشور تعجیل دارد که هر چه سریعتر بتواند برای کاندنسیت مازاد برنامهریزی کند. در غیر این صورت استحصال گاز هم دچار مشکل میشود، همچنین به دلیل یوتیلیتی آماده که در ستاره خلیجفارس است قیمت اجرای یک فاز ۱۲۰ هزار بشکهای در ستاره خلیجفارس ۴۰۰ میلیون یورو خواهد بود اما مشابه همان در سیراف، با توجه به آنکه نیاز به یوتیلیتی هم دارد حدود یک میلیارد دلار خواهد بود یعنی به لحاظ قیمتی، قیمت بالاتری خواهد داشت…قرارگاه امکان تأمین منابع مالی این پروژه را هم دارد و پیشنهاد مکتوبی در این باره دادهایم، مجموعه توان پالایشگاهسازی قرارگاه آماده است در حوزههای جدید ورود کند. اگر قرارگاه منابع مالی را تأمین کند مالک پروژه فاز چهار ستاره خلیج فارس خواهد شد…کلاً ۱۰ پتروپالایش از سوی ستاد کل نیروهای مسلح به مجموعه نفت پیشنهاد شده است و این پیشنهاد هم با خوراک میعانات و هم نفت است؛ ما پیشنهاد کردهایم تیم مشترکی از تیم طراحی قرارگاه خاتم و پژوهشگاه نفت با هم تشکیل شوند و اول ساختگاه این ۱۰ پتروپالایشگاه را تعیین و مسائل کل آن را بررسی کنند. این به عنوان یک دستور کار در نفت قرار گیرد و این ۱۰ پتروپالایشگاه به تناسب توسعه یابند که با توجه به آنکه مجلس بحث پتروپالایشگاهها را به یک قانون تبدیل کرد ضرورت دارد در این حوزه سرعت داده شود”.
“پیشنهاد تبدیل آناهیتا به پتروپالایشگاه دادهایم.ما آمادگی کامل داریم که در این بخش همکاری کنیم آنچه که فعلاً از دست ما برمیآمد یکی فاز چهار ستاره خلیج فارس را پیشنهاد دادیم که خیلی سریع میتوان عملیاتی کرد، دوم هم آناهیتا؛ چند شرکت خصوصی با شستا مذاکراتی کردهاند برای آنکه سهام شستا را در آناهیتا بخرند، با ما هم مذاکره کردهاند که به صورت EPC آناهیتا را بسازیم، پیشنهاد قرارگاه تبدیل آناهیتا به پتروپالایشگاه بود. الان هم طراحی آن را تسریع کردهایم…قرارگاه تقریباً در همه حوزهها فعال است، در حوزه انتقال آب کمک شایانی به دولت میکنیم. تونلهای بلندی کار میکنیم، همچنین طرح گرمسیری با حجم عظیمی از کار شامل ۱۷ سد، ۶۵۰ کیلومتر خط لوله، ۱۵۰ کیلومتر تونل و ۶۵ کیلومتر کانال تکمیل شد…بیش از ۲۸۰ کیلومتر مترو برای اجرا در دست قرارگاه خاتم است که در حال همکاری با شهرداریها هستیم… در حوزههای بندری، پست اسکلهها و غیره هلدینگ دریایی قرارگاه فعال است و خدمات خوبی را ارائه میدهد، در مناطق آزاد ارتباط مناسبی با مناطق آزاد چابهار، کیش، کاسپین و غیره داریم.در تشریح سهم قرارگاه از بودجه باید گفت بودجه عمرانی سال ۹۸ که بسته شد ۶۷ هزار میلیارد تومان بود که سهم قرارگاه ۲۴۰۰ میلیارد تومان تعیین شد. بعد یک اصلاحیه خورد و از ۶۷ هزار میلیارد تومان به ۴۳ هزار میلیارد تومان کاهش یافت و متناسب با آن سهم قرارگاه از ۲۴۰۰ میلیارد تومان به ۱۱۰۰ هزار میلیارد تومان کاهش یافت… ما در قرارگاه خاتم پروژه ها را سطح بندی کردهایم اول قرارگاه در پروژههای زیر ۱۵۰ میلیارد تومان وارد نمیشود”…
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn