اتحادیه اروپا؛ بازه زمانی سازوکار حل اختلاف برجام تمدید شد!
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تمدید بازه زمانی مکانیسم حل اختلافات در برجام خبر داد.
اجرای مکانیسم ماشه به عقب افتاد
به گزارش ایسنا، “جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه با صدور بیانیهای با اشاره به تمدید بازه زمانی مکانیسم حل اختلافات در برجام اعلام کرد: به دلیل پیچیدگی مسائل موجود، بر سر اینکه به زمان بیشتری نیاز است، به توافق رسیدهایم. بنابراین این بازه زمانی را تمدید میکنیم.بورل همچنین گفته است که یک کمیسیون مشترک درباره توافق هستهای ایران در ماه فوریه برگزار خواهد شد اما تاریخ دقیقی را اعلام نکرده است. بورل در توافق ایران و شش قدرت جهانی نقش هماهنگ کننده را بر عهده دارد”…
آنگلا مرکل؛توافق هستهای ناقص با ایران بهتر از نداشتن هیچ توافقی است!
پیش از اعلام تصمیم جدید اتحادیه اروپا؛ آنگلا مرکل در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوئیس، اعلام کرده بود،باید نواقص توافق هستهای با ایران فعلا نادیده گرفته شود. به گزارش یورو نیوز -” آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز پنجشنبه در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوئیس، اعلام کرد که قدرتهای بزرگ جهان تا زمانی که به توافق بهتری دست نیافتهاند، باید نواقص توافق هستهای با ایران را نادیده بگیرند.او ضمن هشدار به افرادی که موضوع کنار گذاشتن زودهنگام این توافق را مطرح میکنند، گفت که کنار گذاشتن یک معاملۀ «ناقص» آنهم وقتی که چیز بهتری جایگزین آن نشود، کار اشتباهی است.خانم مرکل همچنین با اشاره به تحولاتی که در لیبی در جریان است، گفت که اروپا به دنبال جلوگیری از تشدید درگیریها در لیبی است. زیرا به گفتۀ او هر نوع افزایش تنش در این کشور واقع در شمال آفریقا، باعث روانه شدن موج جدیدی از مهاجران به سمت اروپا میشود؛ چیزی که پیش از این در دوران جنگ داخلی سوریه نیز دیده شد”.
“خانم مرکل همچنین به بحران پناهندگان در سال ۲۰۱۵ میلادی اشاره کرد و گفت اگرچه آلمان در آن دوران با عدم پذیرش پناهندگان کار اشتباهی انجام داده، اما اشتباهی که پیش از آن مرتکب شده این بود که به شرایط داخلی سوریه که باعث تشدید تنشها و درنهایت ایجاد بحران مهاجرت شده، توجه کافی نکرده است.شرکت کنندگان در نشست داووس که امسال طی روزهای ۲۱ تا ۲۴ ژانویه برگزار میشود، در کنار بحث درباره مهمترین چالشهای جهانی از جمله تغییرات آب و هوایی، موضوعات منطقهای از جمله تنشهای ایران و آمریکا در منطقه خلیج فارس و تحولات لیبی را نیز در کانون گفتگوهای خود قرار دادند”.
شرکت ایران در کنفرانس امنیتی مونیخ
به گزارش دویچه وله فارسی ؛” به گفته ولفگانگ ایشینگر، رئیس این کنفرانس امنیتی انتظار میرود که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران نیز از شرکتکنندگان در کنفرانس امنیتی مونیخ باشد.اعلام شده است که از ایالات متحده نیز در کنار مایک پمپئو و مارک اسپر، به ترتیب وزیر خارجه و وزیر دفاع، نانسی پلوسی سخنگوی مجلس نمایندگان و از مخالفان سرسخت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت خواهد کرد.کنفرانس امنیتی مونیخ در سال جاری میلادی برای ۵۶مین بار برگزار خواهد شد. تاکنون سران ۱۸ کشور، رؤسای ۱۲ دولت و ۷۰ وزیر خارجه و دفاع از کشورهای مختلف شرکت خود در این کنفرانس را اعلام کردهاند”…
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn