حکم کسی که نگذاشت «قم» قرنطینه شود چیست؟
شیوع کرونا از قم شروع شد و باید از قوه قضاییه رژیم پرسید که حکم کس و یا کسانی که مقاومت کردن و نگذاشتند پیشگیریها و محدودیتها برای اماکن عمومی زودتر شروع شود چیست؟ نمیخواهند حداقل از کسانی که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سوال و جواب کنند؟…
غلامرضا حیدری، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با اعتماد آنلاین، با اشاره به نامه دادستان کل کشور به وزیر بهداشت که در آن آمده است: «اخلال در نظام سلامت مردم در حد افساد فیالارض است» گفت: کسی که در قم مانع ایجاد محدودیتها شد و نگذاشت کرونا در نطفه خفه شود، حکمش چه میشود؟
مصطفی فقیهی، صاحب امتیاز پایگاه خبری انتخاب، در توییتر و تلگرام خود از درگذشت بیش از ۲۰۰۰ نفر در اثر ابتلا به کرونا در ایران خبر داده است که تنها در روز گذشته در گیلان و تهران ۱۳۰ نفر جان سپردهاند.
گروهی از علما و مراجع، گروهی از مرتجعان، برخی مناسک را تابو کرده بودند
گروهی فکر میکردند در هیچ حالی نباید تخفیفی قائل شد. انگار که کفر میشوند. اما سلامت مردم برایشان مهم نیست. با خیالات نمیتوان سلامت مردم را به بازی گرفت. در هر حال روحانیون قبول کردند که برخی از نماز جماعتها و نماز جمعه تعطیل شود اما برخی نه. شیوع کرونا از قم شروع شد و باید از قوه قضاییه مطالبه شود که حکم کسی که مقاومت کرد و نگذاشت پیشگیریها و محدودیتها برای اماکن عمومی زودتر شروع شود چیست؟ نمیخواهند حداقل از کسانی که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سوال و جواب کنند؟ آن هم در شرایطی که تنها راه جلوگیری از شیوع کرونا ایجاد محدودیت برای حضور در اماکن عمومی است.
حیدری با اشاره به احتکار ماسک و… به دست عدهای بعد از شیوع کرونا گفت: این افراد بیمار روانی هستند. برخی بیمارند و مکیدن خون مردم با احتکار و گران کردن را بر خودشان مجاز میدانند.او ادامه داد: ما در برخی از حوادث دروغ گفتیم. واقعیات در خصوص شیوع کرونا هم با تاخیر اعلام شد که این موضوع هم بیاعتمادی را تشدید میکند، اما این دلیل بر آن نیست که احتکار، گرانفروشی و چپاول کنیم.این نماینده مجلس تاکید کرد: قطعاً میتوانستند زودتر در قم محدودیتهایی را اعمال، رفتوآمدها را کنترل و اطلاعرسانی عمومی کنند.
کرونا تا دو هفته آینده در ایران اوج میگیرد
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته کشوری مقابله با کرونا اعلام کرد تا هفته آینده در کل کشور روزانه میزان بستری ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر میشود. وضع گیلان بحرانی است. به دلیل نبود امکانات حفاظتی برخی از پزشکان و پرستاران استان گیلان ترک کار کردهاند.
همایون یوسفی، عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته کشوری مقابله با کرونا گفت: طبق بررسیهای کشوری اوج بیماری کووید ۱۹ دو هفته آینده است و استانهای با تردد بیشتر از جمله خراسان، اصفهان، فارس، تهران و خوزستان در مقایسه با سایر استانها در خطر بیشتری قرار دارند.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته کشوری مقابله با کرونا در گفت وگوی ویژه خبری در سیمای خوزستان اعلام کرد بر اساس پیشبینیهای کمیته کشوری مقابله با کرونا، تا هفته آینده در کل کشور روزانه میزان بستری ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر میشود.
یوسفی در بخشی از سخنانش با صراحت گفت مسئولان در ابندا شیوع کرونا در کشور را جدی نگرفتند:«در روزهای ابتدایی، این بیماری توسط مسئولان جدی نگرفته نشد و زمانی که ویروس پیشرفت کرد توجه به سمت آن جلب شد.»
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته کشوری مقابله با کرونا گفت:«در حال حاضر گلایه مردم از پزشک و پرستار نیست.»بلکه مسئولان اصلی خود سران رژیم هستند که فرصت سوزی کردند و جان هزاران انسان را به خطر انداختند.
وضع اضطراری گیلان
اعضای مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی در نامهای به علی لاریجانی، رئیس مجلس ٰشورای اسلامی و سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان رژیم اعلام کردند که وضعیت گیلان اضطراری است و خواهان افزایش کمکهای ستاد ملی مقابله با کرونا به استان شدند. مجمع نمایندگان گیلان در این نامه میگوید بسیاری از پرستاران و پزشکان ترک کار کردهاند و در برخی از شهرستانها حتی یک پزشک هم وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) مجمع نمایندگان گیلان در این نامه اعلام کرد که یکی از عوامل گسترش کروناویروس جدید در استان گیلان «حضور مردم در بیرون از منزل» و تجمع در اماکن عمومی است. نمایندگان خواهان تعطیلی ادارات و موسسات دولتی به مدت دو هفته و قرنطینه استان شدند.
نیاز مستمریبگیران و مستمندان به کمکهای مالی دولت (یارانه کرونا) و همچنین توجه به تأمین آذوقه مردم در ماههای پیش روی و استفاده از امکانات بیمارستانهای خصوصی برای مهار بحران از دیگر مواردی است که مجمع نمایندگان به اطلاع وزیر بهداشت رسانده است.
روز گذشته محمد حسین قربانی، نماینده وزیر بهداشت در استان گیلان، از مرگ بیش از ۲۰۰ نفر در این استان در اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر داده بود. بر این اساس در استان گیلان دستکم ۸۰۰ تا ۹۰۰ مورد ابتلا ثبت شده. وزارت بهداشت اما تعداد مبتلایان را ۴۹۶ نفر اعلام کرده. یکی از دلایل تفاوت رقمها در آمارها این است که وزارت بهداشت مبنا را برای تست کرونا میگذارد که معمولا در همه مبتلایان انجام نمیشود و اعلام نتیجه آن هم به درازا میکشد. در حالیکه مراکز درمانی بر اساس معاینه بالینی و عکسبرداری از ریه بیمار به ابتلای فرد به کروناویروس جدید پی میبرند.
جبار کوچکینژاد، نماینده رشت، این شهر را بحرانیترین شهر جهان از نظر شیوع کرونا نامیده بود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn