وزارت بهداشت: هیچ نقطه ایران عاری از کرونا نیست
رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد ۸۵ درصد مبتلایان به کووید ۱۹ در ایران بیماران بدون علامت یا با علایم خفیف هستند و با احتساب این افراد تعداد مبتلایان به این ویروس در ایران بیش از آمار اعلام شده بیمارستانی است. به گفته کیانوش جهانپور هیچ نقطهای از کشور پاک و عاری از ویروس کرونا نیست….
بر اساس آمار وزارت بهداشت تا امروز دوشنبه ۵ فروردین ۲۳۰۴ نفر در ایران به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند که از این جمع ۱۸۱۲ نفر جان خود را از دست داده و ۸۳۷۶ نفر هم بهبود یافتهاند. آمار روزانه وزارت بهداشت بر اساس نتایج آزمایشگاهی اعلام میشود در حالی که بسیاری از بیماران بر اساس تظاهرات بالینی و عکسبرداری از ریه در مراکز درمانی بستریاند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که معمولاً در سراسر جهان تعداد مبتلایان ۵ تا ۱۰ برابر بیش از آمار رسمی است. کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت دوشنبه ۵ فروردین در یک نشست خبری که به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد گفت: «بیش از ۸۴ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا در ایران دچار نوع خفیف این بیماری میشوند، عده زیادی از مبتلایان حتی ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند یا حداکثر به علت نابویایی و اختلال چشایی به ابتلای خود پی ببرند.»
سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در ادامه سخنان خود گفت:« ۱۵.۸ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا دچار علایم شدید بیماری کووید ۱۹ میشوند و ۱۲.۳ درصد مبتلایان به آی سی نیاز پیدا میکنند و بیش از ۱۸ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارند بنابراین اکثر بیماران نیازی به خدمات بیمارستانی ندارند و با قرنطینه خانگی بهبود پیدا میکنند.»
جهانپور در این نشست خبری به تأکید یادآوری کرد که هیچ نقطهای از ایران پاک و عاری از ویروس کرونا نیست.
۴۰ پزشک و ۱۳۰ پرستار قمی کرونا گرفتند!
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم: گفته: ازابتدای شیوع ویروس کرونا در قم، حدود ۴۰ پزشک قمی مبتلا به این ویروس شدند و ۱۵ نفر از آنها در مراکز درمانی بستری بودند و در حال حاضر یکی از پزشکان قمی در ICU به سر میبرد. همچنین ۱۳۰ نفر از پرستاران نیز از ابتدا به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
هیچ نقطه عاری از ویروس کرونا در کشور نداریم
سخنگوی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی گفت، در حال حاضر هیچ نقطهای در کشور عاری از کرونا نیست.
وی تاکید کرد: «این ویروس در همه جای کشور با شیوع و شدت متفاوت وجود دارد. بنابراین افرادی که سفر میکنند یا ویروس را با خود به آن منطقه خواهند برد یا هنگام بازگشت ویروس را سوغات خواهند آورد.»
او گفت، ایران وارد مرحله دیگری از آماردهی استانی شده و به سمت بیماریابی سریع پیش میرود و بر همین اساس هم طی روزهای آینده مقدار موارد شناسایی بیماری افزایش خواهد یافت.
هشدار فرمانده ستاد حکومت اسلامی
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در نشستی با مدیران کمیتههای معاونت برنامهریزی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به استراتژیهای در نظر گرفته شده برای این بیماری، خاطرنشان کرد: آمار مبتلایان و مرگ و میر بیماران فراتر از گمانه زنیهای قبلی است.
وی موج بازگشت مسافران تهرانی را مشکل مهمی در راستای مقابله با کرونا برشمرد و گفت: متاسفانه علیرغم تمام هشدارها تعدادی از شهروندان تهرانی به سفر رفتند که در موج بازگشت آنان به تهران پروتکل غربالگری از طریق تب سنجی قابل استفاده نیست.
به گزارش ایسنا، فرمانده ستاد مقابله با کرونا با اشاره به آمار روز گذشته به رشد قابل توجه مراجعات بیماران مبتلا به کرونا به مراکز درمانی اشاره کرد و همچنین با اشاره به احتمال تغییر رفتار ویروس کرونا، افزود: متاسفانه بیماران در بدو ورود بدحالتر هستند و دیرتر بهبود یافته و مرخص میشوند. بدون تردید موج بازگشت مسافران به تهران این اوضاع را بدتر میکند.
فوت شش پزشک فداکار در آمل
بنا به گزارشهای منتشرشده، در آمل شش پزشک به نامهای دکتر ربیعی، دکتر صمدی، دکتر نیروئی، دکتر ابراهیم نژاد، دکتر توسن، دکتر بابازاده و همچنین چهار تن از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آمل جان خود را به دلیل ابتلاء به کرونا از دست دادهاند..علت شیوع بیماری در آمل زائرینی بودند که از قم برگشته بودند
فاجعه کرونا در ایران در حال رخ دادن است
اگر هرچه سریعتر مدیریت بحران کرونا در ایران به دست نهادهای بین المللی سپرده نشود، با فاجعه ای بزرگ مواجه خواهیم شد. روز یکشنبه اعلام شد برغم توصیههای پزشکی، در سه روز منتهی به اول فروردین ماه حدود سه میلیون مسافر از استان های درگیر کرونا در ایران خارج شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز می گوید: پیش بینی میکنیم حدود ۷۰ هزار نفر در خوزستان بر اثر کرونا قربانی شوند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn