درخواست دادستان کل ونزوئلا برای تروریستی خواندن حزب گوایدو
دادستان کل ونزوئلا از دادگاه عالی این کشور خواست حزب خوآن گوایدو رهبر مخالفان را یک سازمان “تروریستی” اعلام کند و آن را مقصر حمله ناکام چند وقت پیش با قایق به خاک این کشور اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، طارق ویلیامز صعب، دادستان کل ونزوئلا، حزب موسوم به “اراده مردمی” و رهبرش خوآن گوایدو که مورد حمایت آمریکا و حدود ۵۰ کشور دیگر قرار گرفته را متهم به دامن زدن به اقدامات بی ثبات کننده در طول همه گیری کروناویروس کرد.
طارق صعب در صحبتهایی که در تلویزیون ونزوئلا پخش شد گفت دفتر او از دادگاه عالی خواسته سازمان سیاسی “اراده مردمی” را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کند.
او به یک حمله دریایی در تاریخ سوم مه که در آن مقامهای ونزوئلا ۵۲ مزدور را شامل دو عضو بازنشسته ارتش آمریکا دستگیر کردند اشاره کرد. این دو نفر متهم به تروریسم شدهاند.
نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا نیز گوایدو را متهم به سازماندهی این حمله دریایی با حمایت آمریکا کرده است.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn