اخبار

آخرین وضعیت ابتلا به کرونا

سخنگوی جدید وزارت بهداشت در نخستین حضوررسانه‌ای خود در این مقام، از فوت ۷۴ نفر در شبانه روز گذشته در پی ابتلا به کرونا خبر داد. آمار مرگ بر اثر کرونا به این ترتیب به ۸۴۲۵ نفر رسید….

سیما سادات لاری، سخنگوی جدید وزارت بهداشت: تعداد مبتلایان به کووید۱۹ در ایران به ۱۷۵هزار و ۹۲۷ نفر و تعداد قربانیان کرونا به ۸ هزار و ۴۲۵ نفر رسید
وزارت بهداشت آمار رسمی مبتلایان به ویروس کرونا را تا ظهر سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۷۵ هزار و ۹۲۷ نفر و تعداد قربانیان را ۸ هزار و ۴۲۵ نفر اعلام کرد. به نوشته خبرگزاری دولتی ایرنا سیما سادات لاری، سخنگوی جدید وزارت بهداشت اعلام کرد از این تعداد ۲هزار و ۹۵ نفر در شبانه‌روز گذشته به کووید۱۹ مبتلا شده‌اند و ۷۲ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. طبق اعلام وزارت بهداشت ۲۶۳۹ نفر از بیماران کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری و تحت مراقبت در بخش های آی سی یو قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت از تداوم وضعیت قرمز و هشدار در برخی از استان‌های کشور خبر داد و گفت: آمار مبتلایان به کرونا در استانهای کردستان، خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و کرمانشاه رو به افزایش است و در روزهای گذشته به طور کلی آمار مبتلایان کرونا در کشور سیر صعودی داشته است. سیما سادات لاری، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت است که روز سه‌شنبه از سوی سعید نمکی، وزیر بهداشت به عنوان سخنگوی جدید این وزارتخانه معرفی شد. وزیر بهداشت در حکم خود از لاری خواست با پرهیز از «سیاسی‌کاری»، موضع‌گیری در شبکه‌های اجتماعی را با وزیر «هماهنگ» کند. در حکم سعید نمکی همچنین اعلام شده کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت ایران نبوده و تنها به عنوان «رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی در طول مدیریت بیماری کرونا از طرف روابط عمومی خبررسانی بیماری کرونا را به عهده» داشته‌ است.
کرونا در جهان: هشدار سازمان جهانی بهداشت نسبت به وخامت اوضاع

رئیس سازمان جهانی بهداشت نسبت به سهل‌انگاری در مبارزه با کرونا هشدار داده است. به گفته او بیشتر جمعیت جهان همچنان در معرض خطر ابتلا به ویروس جدید کروناست و کاهش تدابیر احتیاطی بزرگترین خطر در مبارزه با این بیماری است.
بر پایه برآوردهای سازمان جهانی بهداشت، وضعیت پاندمی کرونا در سراسر جهان رو به وخامت است. به گفته تدروس آدهانوم رئیس این سازمان که روز گذشته (۸ ژوئن/۱۹ خرداد) در یک کنفرانس مطبوعاتی ویدیویی در ژنو شرکت کرده‌بود، در حالی که وضعیت در اروپا رو به بهبود است، در مقیاس جهانی اما رو به وخامت گذاشته است. آدهانوم نسبت به سهل‌انگاری در مبارزه با این بیماری همه گیر، هشدار داد.

رئیس سازمان جهانی بهداشت تأکید می‌کند، شمار مبتلایان جدید شناسایی شده در سراسر جهان در ۹ روز گذشته، از ۱۰۰ هزار تن فراتر رفته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این مقام مسئول گفته است که با ثبت بیش از ۱۳۶ هزار مورد تازه ابتلا در روز یکشنبه (۷ ژوئن/ ۱۸ خرداد) بیشترین رشد این بیماری در یک روز تا به امروز، به ثبت رسیده است.
آدهانوم هشدار می‌دهد، در کشورهایی که وضعیت در آنها رو به بهبود است، کاهش تدابیر احتیاطی بزرگترین خطر است. به گفته او بیشتر مردم جهان همچنان در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.

آدهانوم در این کنفرانس مطبوعاتی، همچنین در رابطه با موج اعتراضات جهانی علیه نژادپرستی که با مرگ جورج فلوید، شهروند سیاهپوست آمریکایی شکل گرفته است، از حمایت سازمان جهانی بهداشت از خواست برابری و جنبش ضد نژادپرستی سخن گفت.

او اما همزمان معترضان در سراسر جهان را به رعایت تدابیر احتیاطی چون فاصله و زدن ماسک فراخواند.
شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در سراسر جهان تاکنون به بیش از ۷ میلیون تن رسیده و بیش از ۴۰۰ هزار تن تاکنون جان خود را از دست داده‌اند. در هفته‌های گذشته به ویژه شمار تازه مبتلایان در آمریکای جنوبی به شدت افزایش یافته است.

آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

 

مبتلایان
فوت‌شدگان
بهبودیافتگان
۷,۲۰۱,۴۷۶۴۰۸,۴۷۶۳,۵۳۸,۴۳۸

 

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا
آمریکا
ابتلافوت
۲,۰۲۶,۵۹۷۱۱۳,۰۶۱
بهبود یافتگان
۷۷۳,۴۸۰
برزیل
ابتلافوت
۷۱۰,۸۸۷۳۷,۳۱۲
بهبود یافتگان
۳۲۵,۶۰۲
روسیه
ابتلافوت
۴۷۶,۶۵۸۵,۹۷۱
بهبودیافتگان
۲۳۰,۶۸۸
اسپانیا
ابتلافوت
۲۸۸,۷۹۷۲۷,۱۳۶
بهبودیافتگان
_
انگلستان
ابتلافوت
۲۸۷,۳۹۹۴۰,۵۹۷
بهبود یافتگان
_
هند
ابتلافوت
۲۶۷,۰۴۶۷,۴۷۳
بهبود یافتگان
۱۲۹,۲۱۵
ایتالیا
ابتلافوت
۲۳۵,۲۷۸۳۳,۹۶۴
بهبود یافتگان
۱۶۶,۵۸۴
پرو
ابتلافوت
۱۹۹,۶۹۶۵,۵۷۱
بهبود یافتگان
۸۹,۵۵۶
آلمان
ابتلافوت
۱۸۶,۲۳۳۸,۷۹۲
بهبود یافتگان
۱۶۹,۶۰۰
ایران
ابتلافوت
۱۷۳،۸۳۲۸۳۵۱
بهبود یافتگان
۱۳۶،۳۶۰

 اروپا و آمریــکا
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
فرانسه۱۵۴,۱۸۸۲۹,۲۰۹۷۱,۰۶۲
شیلی۱۳۸,۸۴۶۲,۲۶۴۹۵,۶۳۱
مکزیک۱۲۰,۱۰۲۱۴,۰۵۳۸۷,۶۳۳
کانادا۹۶,۲۴۴۷,۸۳۵۵۴,۸۳۳
بلژیک۵۹,۳۴۸۹,۶۰۶۱۶,۳۱۵
هلند۴۷,۷۳۹۶,۰۱۶
اکوادور۴۳,۳۷۸۳,۶۴۲۲۱,۰۲۰
سوئد۴۵,۱۳۳۴,۶۹۴
سوئیس۳۰,۹۷۲۱,۹۲۳۲۸,۷۰۰
پرتغال۳۴,۸۸۵۱,۴۸۵۲۱,۱۵۶
ایرلند۲۵,۲۰۱۱,۶۷۰۲۲,۶۹۸
رومانی۲۰,۴۷۹۱,۳۳۳۱۴,۶۳۸
اتریش۱۶,۹۰۲۶۷۲۱۵,۷۹۳
آرژانتین۲۲,۷۹۴۶۶۴۶,۹۰۹
نروژ۸,۵۴۷۲۳۸۸,۱۳۸
کوبا۲,۱۹۱۸۳۱,۸۶۲

 

  خاورمیانه و آفریقا
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
عربستان سعودی۱۰۵,۲۸۳۷۴۶۷۴,۵۲۴
قطر۷۰,۱۵۸۵۷۴۵,۹۳۵
آفریقای جنوبی۵۰,۸۷۹۱,۰۸۰۲۶,۰۹۹
امارات۳۹,۳۷۶۲۸۱۲۲,۲۷۵
کویت۳۲,۵۱۰۲۶۹۲۱,۲۴۲
مصر۳۵,۴۴۴۱,۲۷۱۹,۳۷۵
فلسطین اشغالی۱۷,۹۱۵۲۹۸۱۵,۱۰۲
بحرین۱۴,۷۶۳۲۶۹,۴۶۸
نیجریه۱۲,۴۸۶۳۵۴۳,۹۵۹
عمان۱۶,۸۸۲۷۵۳,۴۵۱
عراق۱۲,۳۶۶۳۴۶۵,۱۸۶
سودان۶,۰۸۱۳۵۹۲,۰۱۴
لبنان۱,۳۳۱۳۰۷۶۸
تونس۱,۰۸۷۴۹۹۶۹
فلسطین۴۶۴۳۳۷۷
یمن۴۶۹۱۱۱۲۳
سوریه۱۲۴۶۵۳
لیبی۲۳۹۵۵۲

 

 آسیا و اقیانوسیه
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
پاکستان۱۰۳,۶۷۱۲,۰۶۷۳۴,۳۵۵
چین۸۳,۰۴۰۴,۶۳۴۷۸,۳۴۱
بنگلادش۶۸,۵۰۴۹۳۰۱۴,۵۶۰
سنگاپور۳۸,۲۹۶۲۵۲۴,۸۸۶
اندونزی۳۲,۰۳۳۱,۸۸۳۱۰,۹۰۴
ژاپن۱۷,۱۷۴۹۱۶۱۵,۱۴۸
فیلیپین۲۲,۴۷۴۱,۰۱۱۴,۶۳۷
افغانستان۲۰,۹۱۷۳۶۹۲,۱۷۱
کره‌جنوبی۱۱,۸۵۲۲۷۴۱۰,۵۸۹
قزاقستان۱۲,۸۵۹۵۶۷,۳۷۶
مالزی۸,۳۲۲۱۱۷۶,۶۷۴
استرالیا۷,۲۶۵۱۰۲۶,۷۰۶
جمهوری آذربایجان۷,۵۵۳۸۸۴,۱۴۹
تایلند۳,۱۱۹۵۸۲,۹۷۳
کره شمالی

 

هنگامی که واکسن یا داروی این بیماری ساخته شد، چه چیزی ما و هر کشور دیگری را از بازتولید آن باز می‌دارد؟ تنها تهدید توخالی یک کشور با سرکردگی‌ای درمانده (ایالات متحده) در داشتن حق انحصاری کردن “حقوق مالکیت فکری” بازدارندهٔ ما در این امر است؟ یا این باور که در جنگ واکسن میان ایالات متحده و چین ما باید در کنار ایالات متحده بایستیم؟

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn

 

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا