وضعیت نامناسب جسمی مهدی کروبی در حصر؛ بیهوش شدن و افتادن از پلهها
محمدتقی کروبی، پسر مهدی کروبی، خبر داد که حال پدرش مناسب نیست و اخیرا دوبار از پلهها افتاده و یک دستش مو برداشته است…
او در حساب اینستاگرام خود نوشت که مهدی کروبی روز جمعه پنجم اردیبهشت هنگام خروج از حمام بیهوش شده و به زمین افتاده است.
به گفته محمدتقی کروبی، اورژانس و پزشک وزارت اطلاعات در محل حصر حاضر شده و به او سرم و اکسیژن وصل کردهاند.
محمدتقی کروبی در ادامه نوشت با وجود توصیه پزشک وزارت اطلاعات، ماموران حاضر «به بهانه امور حفاظتی» مهدی کروبی را «با بیش از یک ساعت تاخیر» به بیمارستان اعزام کردهاند.
پسر مهدی کروبی همچنین نوشت که پدرش پس از یک روز بستری شدن در بیمارستان به محل حصر بازگردانده شده اما از آن روز به بعد شرایط جسمیاش «تغییر فاحشی» کرده است.
محمدتقی کروبی اضافه کرد: «او که تا پیش از این حادثه روزی یک ساعت در محیطی کوچک پیادهروی میکرد، حالا به سختی چند قدم راه میرود.»
او خبر داد که دست راست پدرش مو برداشته است و باید چند هفته در گچ باشد.
محمدتقی کروبی نوشت که روحیه پدرش علیرغم وضعیت جسمیاش «عالی» است.
مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از زمستان سال ۸۹ در حصر به سر میبرند.
فشرده ای از گزارش سایت کلمه
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn