
پکن به آمریکا درباره “عواقب” امضای قانون تحریم مقامات چین هشدار داد
چین امروز پنجشنبه، نسبت به انجام اقدامات تلافیجویانه در واکنش به اقدام رئیس جمهوری آمریکا برای امضای قانونی در رابطه با اعمال تحریم علیه افرادی که مسؤول سرکوب مسلمانان اویغور در منطقه سینکیانگ هستند، هشدار داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه چین امروز در بیانیهای از واشنگتن خواست تا از مداخله در امور داخلی پکن دست بردارد.
در این بیانیه آمده است: آمریکا مسؤول تمامی پیامدهای واکنشهای پکن در این رابطه است. ما از واشنگتن میخواهیم از لطمه زدن به منافع چین دست بردارد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مصوبه کنگره را که خواهان تحریم چین به بهانه «نقض حقوق بشر و سرکوب مسلمانان اویغور در استان سینکیانگ» بود، امضا کرد.
این لایحه که به اتفاق آرا به تصویب کنگره ایالات متحده رسیده است افرادی را که به زعم آمریکا در «سرکوب مسلمانان استان سینکیانگ چین» نقش داشتهاند، مشمول مجازات و تحریم میداند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn