گزارشی از ۶ تجمع اعتراضی
جمعی از کارگران قرارداد معین برق در مقابل ساختمان برق منطقهای خوزستان، شماری از کارگران نیشکر هفت تپه برای هفتمین روز متوالی در محوطه کارخانه، گروهی از مربیان نهضت سوادآموزی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی، تعدادی از کارگران راه آهن در مقابل اداره راه آهن زاگرس، تنی چند از شهروندان شهر زابل در مقابل ساختمان شهرداری این شهر و عده ای از معلمان مدارس غیر انتفاعی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تهران، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، جمعی از کارگران قرارداد معین برق در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت خود، در مقابل ساختمان برق منطقهای خوزستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
حاضران در تجمع گفتند: “همه بخشنامهها و آییننامههای مربوط به تبدیل وضعیت تا امروز اجرایی نشده است. ما به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوانستیم به تهران بیاییم؛ اما با این اعتراض میخواهیم صدای نارضایتی خود را به گوش مسئولان وزارت نیرو برسانیم”.
به گفته آنها، علیرغم اخذ مجوزهای لازم برای استخدام کلاهزردها، سازمان توانیر چارت خالی برای تبدیل وضعیت اپراتورها اختصاص نمیدهد. تجمعکنندگان اعلام کردند، دیگر به صورت قراردادِ کار معین حاضر به کار نیستیم و طبق قانون باید قرارداد دائم شویم.
هشتمین روز تجمع کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، کارگران نیشکر هفت تپه برای هفتمین روز متوالی در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، دست از کار کشیده و در محوطه کارخانه تجمع کردند.
معترضان مطالبات خود را پرداخت معوقات مزدی، رسیدگی به وضعیت شغلی، تعیین تکلیف شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراج شده، ابطال واگذاری شرکت به بخش خصوصی و همچنین تمدید مهلت دفترچههای درمانی، عنوان کردند.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن میگذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است
تجمع مربیان نهضت سوادآموزی در تهران
به گزارش ایلنا، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، گروهی از مربیان نهضت سوادآموزی با تجمع در مقابل ساختمان مجلس در تهران خواهان رسیدگی به مطالباتشان شدند.
معترضان خواستار لغو اجرای قانون جذب آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی مصوب مجلس شورای اسلامی شده و گفتند: “مجلس دهم قانونی برای جذب استخدام آموزشیاران و آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی تصویب کرده که به موجب آن آموزشیاران و آموزش دهندگان باید از طریق آزمون تبدیل وضعیت بشوند، این درحالی است که از سال گذشته از ما خواسته شده برای ادامه همکاری در آزمون دانشگاه فرهنگیان شرکت کنیم و در صورت عدم قبولی باید به همکاری خود با آموزش و پرورش خاتمه دهیم”.
آنها افزودند: “ما خواهان لغو قانون استخدام آموزشیاران و آموزشدهندگان حقالتدریسی نهضت سوادآموزی همانند سایر گروههای آموزشی شامل حقالتدریسیها، سرباز معلمها و خرید خدمتیها هستیم که از قرار معلوم این آزمون برای همه آنها حذف شده اما قرار است این آزمون در روز جمعه بیستم تیر ماه جاری برای نهضتیها برگزار شود”.
طبق اظهارات این گروه، با وجود اعتراضات تعدادی از جمعیت ۲۴ هزار نفری آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در خصوص لغو آزمون استخدامی و قولهای بینتیجه مسئولان، کسی پاسخگو نیست به همین دلیل ناچار شدیم برای چندمین بار برای پیگیری مطالباتمان به تهران سفر کنیم.
تجمع کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن زاگرس
به گزارش کانال رسمی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، تعدادی از کارگران راه آهن دست از کار کشیده و در مقابل اداره راه آهن زاگرس تجمع کردند.
کارگران علت اجتماع خود را اعتراض به عدم دریافت معوقات مزدی، بیمه و سنوات، عنوان کردند.
تجمع شهروندان شهر زابل
به گزارش عصر هامون، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، تنی چند از شهروندان ساکن زابل در اعتراض به عدم جمع آوری زبالهها توسط شهرداری در مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به برگزاری تجمع اعتراضی زدند.
این شهروندان به نشانه اعتراض زبالههای خود را در مقابل ورودی شهرداری این شهر رها کردند.
تجمع معلمان مدارس غیر انتفاعی در تهران
به گزارش اعتماد، روز یکشنبه ۱ تیر ۹۹، عدهای از معلمان مدارس غیر انتفاعی از نقاط مختلف کشور در اعتراض به وضعیت استخدامی، بیمههای ناقص و درآمد پایین در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران تجمع کردند.
معترضان گفتند: «هر وقت اعتراض میکنیم میگویند خودتان رفتید و خودتان خواستید. بله، خودمان رفتیم، اما به خاطر این بود که نمیخواستیم بعد از چند سال درس خواندن و زحمت کشیدن گوشه خانه بشینیم و مدرکمان خاک بخورد.»
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn