دبیر کل سازمان بهداشت جهانی: ابتلا یکمیلیون نفر به کرونا طی ۸روز
میدانیم که پاندمی کرونا بسیار فراتر از یک بحران بهداشتی است، این پاندمی یک بحران اقتصادی، اجتماعی و در بسیاری از کشورها سیاسی است. تأثیرات آن تا دهههای آتی احساس خواهد شد.
کشورها برای مبارزه با ویروس کرونا باید متحد شوند بزرگترین تهدید جهان عدم همبستگی جهانی است کرونا تاکنون بیش از ۹ میلیون مبتلا و ۴۷۴ هزار قربانی گرفته است.
کرونا در ایران مجموع مبتلایان؛٢٠٩ هزار و ٩٧٠ نفر مجموع جانباختگان؛۹۸۶۳ نفر تعداد فوتیها در ۲۴ ساعت گذشته؛ ١٢١ نفر تعداد بیماران روز گذشته؛ ۲۴۴۵ تعداد بهبود یافتگان: ١۶٩ هزار و ١۶٠ نفر
ستاره صبح: به دنبال تهدید آمریکا برای قطع بودجه سازمان بهداشت جهانی و افزایش مجدد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، دبیر کل این سازمان ضمن انتقاد از «عدم همبستگی جهانی»، از رهبران کشورهای جهان خواست تا برای مبارزه با ویروس کرونا متحد شوند.دویچه نوشت: «تدروس آدهانوم گبریسوس»، دبیر کل سازمان بهداشت جهانی در جریان کنفرانس ویدئویی برای اجلاس جهانی دولتها مستقر در شهر دبی گفت: رهبران کشورهای جهان نباید پاندمی کرونا را سیاسی کنند بلکه باید برای مبارزه با آن متحد شوند. سیاسی کردن شیوع کرونا باعث تشدید آن شده است. پاندمی کرونا همچنان سرعت میگیرد و شمار مبتلایان به این ویروس در سراسر جهان رو به افزایش است.
سه ماه طول کشید تا شمار مبتلایان به ویروس کرونا به یکمیلیون تن برسد اما اخیراً یکمیلیون تن تنها ظرف هشت روزبه ویروس کرونا مبتلا شدهاند.این اظهارات تدروس آدهانوم در حالی مطرح شد که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در برزیل، عراق، هند و چند ایالت آمریکا افزایشیافته است. وی که با انتقاد شدید دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا مواجه شده، گفت: بزرگترین تهدیدی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم خود ویروس نیست بلکه عدم همبستگی جهانی و رهبری جهانی است. ما نمیتوانیم با یک جهان دچار تفرقه، این پاندمی را شکست دهیم.
تدروس هرگز مستقیماً به نام ترامپ یا این حقیقت که وی تهدید کرده حمایت مالی آمریکا از سازمان بهداشت جهانی را قطع میکند، اشاره نکرد. ترامپ بارها از سازمان بهداشت جهانی به خاطر واکنش اولیهاش به شیوع پاندمی کرونا انتقاد کرده و این سازمان را به همدستی در پنهان کردن اطلاعات مربوط به ویروس کرونا متهم کرده است. تدروس گفت: پاندمی کرونانشان داد که در حقیقت جهان آماده نبود.
میدانیم که پاندمی کرونا بسیار فراتر از یک بحران بهداشتی است، این پاندمی یک بحران اقتصادی، اجتماعی و در بسیاری از کشورها سیاسی است. تأثیرات آن تا دهههای آتی احساس خواهد شد.تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح روز سهشنبه (۳ تیر) از مرز ۹ میلیون و ۱۹۲ هزار نفر عبور کرد و تعداد قربانیان این ویروس نیز از ۴۷۴ هزار نفر بیشتر شده است. ازنظر میزان شیوع کرونا همچنان آمریکا بدترین وضعیت را دارد و پسازآن برزیل در مقام دوم قرار دارد. آمار رسمی مرگ در اثر کرونا در برزیل به بیش از ۵۰ هزار نفر رسیده است.آخرین آمار رسمی کرونا در آمریکا حاکی از ابتلای دو میلیون و دویست هزار نفر به بیماری کووید۱۹ و مرگ ۱۲۰ هزار نفر در اثر کروناست.
کرونا در ایران
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ٢٠٩ هزار و ٩٧٠ نفر در کشور بهطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ١٢١ نفر در روز گذشته، جانباختگان کرونا در کشور به ۹۸۶۳ نفر رسید.سیما سادات لاری روز گذشته درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: تا روز ٣ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۴۵ بیمار جدید مبتلابه کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ٢٣۴ مورد بستری شدند.
با این حساب مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ٢٠٩ هزار و ٩٧٠ نفر رسید.وی ادامه داد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ١٢١ نفر از بیماران کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۹ هزار و ٨۶٣ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ١۶٩ هزار و ١۶٠ نفر از بیماران، بهبودیافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ٢٨۴۶ نفر از بیماران مبتلابه کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. لاری اظهار کرد: تاکنون یکمیلیون و ۴٧۵ هزار و ٣٣١ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجامشده است.سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در استانهای خوزستان، آذربایجان غربی و هرمزگان، موارد بستری بالاتر از بقیه استانها است.
در استان خوزستان با کاهش میزان فوتی مواجهیم و در استان فارس بستریها افزایش داشته و در استانهای کرمانشاه، گلستان، کرمان، بوشهر و همدان، شاهد کاهش قابلملاحظه میزان بستریها بودهایم. درمجموع شاهد کاهش میزان بستری در کل کشور هستیم.
آمار کرونا در جهان
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.به گزارش ایسنا، تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید به ۴۷۴ هزار و ۳۳۹ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۹ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۳۶۳ نفر نیز به این بیماری تأییدشده است. همچنین بنابر تازهترین آمارها تاکنون چهار میلیون و ۹۷۳ هزار و ۲۸۲ نفر از بیماران مبتلابه کووید-۱۹ بهبودیافتهاند.از میان سه میلیون و ۷۷۶ هزار و ۷۴۲ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان سه میلیون و ۷۱۸ هزار و ۸۵۴ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۷ هزار و ۸۸۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از پنج میلیون و ۴۱۱ هزار و ۶۲۱ پرونده مختومه بیماران مبتلابه کرونا چهار میلیون و ۹۳۷ هزار و ۲۸۲ نفر معادل ۹۱ درصد از موارد بهبودیافته و ۴۷۴ هزار و ۳۳۹ نفر معادل ۹ درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند. آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn