دیدگاه‌ها

فرمانده حمله به بیت آیت الله منتظری در سال ۷۶ چه کسی بود؟

عنوان «حرکت خودجوش و مردمی»، حربه سرکوب اتاق فکر و آمران پشت پرده گروههای فشار و شعبان جعفری در گذشته دور و نزدیک بوده و هست اما آیا تاریخ تمام، واقعیت ها را با خود به گور خواهد برد؟!

مجتبی لطفی – سحام نیوز

پس از پایان موضوع جانشینی رهبری آیت الله منتظری تا پایان عمر و پس از آن، ۶ بار بیت و دفتر آن مرحوم مورد تهاجم فیزیکی قرار گرفت که علاوه بر تخریب غارت را نیز به همراه داشت. از این ۶ بار دو مورد در ۳۰ خرداد ۸۸ و ۲۳ خرداد ۸۹، پس از درگذشت آیت الله در آذر ۸۸ به وقوع پیوست.

در تمام این تهاجم ها، با توجه به اظهارات شاهدان عینی، نوع حملات به لحاظ کمی و کیفی و از همه مهم تر عدم برخورد با تعرض کنندگان از سوی حکومت و بلکه حمایت از آنان، مبرهن بود که سازماندهی از یک نهاد یا مراکز خاص و به ویژه فرماندهی آن صورت می گیرد. اما رسانه های حکومتی و همسو، و گویندگانی با همین وصف، تهاجم ها را خودجوش و توسط مردم به خشم آمده از انتقادات آیت الله منتظری نشر دادند. اوج و وسعت این حملات در ۲۸ آبان ۷۶، در پی سخنرانی ۲۳ آبان (۱۳ رجب ۱۴۱۸) به وقوع پیوست.

در این تهاجم، از باب مثال نشریه شلمچه در شماره ۲۱ صلاح دانست که بنویسد ۱۴۰ هزار نفر! از مردم علیه آیت الله خودجوشانه راهپیمایی کردند که ۱۰۰ هزار نفرشان بعدا به منزل مشرف شدند، و ۴۰ هزار باقی مانده، جلوی منزل ایشان تجمع کردند!

در بازجویی ها زندان یکی از جرمهای امثال من نشر اخباری از این دست بود که حملات را با موافقت مقامات ارشد و نیروهای تحت این مقامات عنوان کرده بودیم و نه خودجوش.

تا اینکه اخیرا در روزنوشتهای آقای هاشمی رفسنجانی آمده:

“۲۵ آبان ۷۶-شب میهمان رهبری بودم. درباره حرکت خطرناک آیت الله منتظری، به دنبال تحرک آقای آذری، مذاکره کردیم و لازم دیدیم که نباید بگذارند، دامنه فتنه وسعت بگیرد. آخر جلسه، آقایان قربانعلی دری نجف آبادی، وزیر اطلاعات و آقای علی اصغر میر حجازی آمدند. آقای دری، گزارش کامل داد و رهبری تأکید کردند که جریان باید خنثی شود.”

وی به نام اداره و خنثی کننده در تهاجم ۲۸ آبان به بیت آیت الله منتظری، تصریح دارد:

“۲۸ آبان ۷۶-دکتر روحانی گفت که سردار عزیز جعفری از کادرهای مرکز سپاه، جریانات اطراف خانه آقای منتظری را اداره کرده و آقای دری گفت، دو اتوبوس آدم از اصفهان آمده اند.”

آنچه از قول آقای دری وزیر اطلاعات وقت، به دو اتوبوس «آدم» اشاره می کند که از اصفهان آمده اند، (بخوانید: آوردند!) اشاره به گروه کاوه اصفهان می‌باشد که بعدا در نشریه انصار ولایت، نشریه داخلی حزب الله اصفهان شماره ۲ گزارشی از ۴ روز اشغال دفتر آیت الله منتظری را منتشر کردند.

عنوان «حرکت خودجوش و مردمی»، حربه سرکوب اتاق فکر و آمران پشت پرده گروههای فشار و شعبان جعفری در گذشته دور و نزدیک بوده و هست اما آیا تاریخ تمام، واقعیت ها را با خود به گور خواهد برد؟!

 

به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn

Print Friendly, PDF & Email
دکمه بازگشت به بالا