سبقت آمار قربانیان کرونا از تصادفات جادهای
اکثر قریب بهاتفاق جادههای بین شهری و روستایی کشور جادههایی کمعرض، پیچا پیچ، و پردستانداز هستند. رسانههای گوناگون و نیز ویژهٔ حوادث از وقوع تصادفهای متعدد اتومبیل در هرشبانهروز خبر و گزارش منتشر میکنند که در بسیاری موارد به مرگ سرنشینها و رانندههایشان منجر میشود. همچنین در مواردی که تصادفات به مجروح شدن حادثهدیدگان منجر میشوند عدهٔ کثیری از آنان در اثر آسیبهای بهجای مانده از سانحه، دچار نقص عضو شده و سراسر زندگی پیشِ رویشان را با درد و تلخکامی سپری میکنند…
خبرگزاری ایرنا امروز نوشت: سالانه حدود ۱۵ تا ۱۷ هزار نفر در جادههای کشور جان خود را از دست میدهند در حالی که از اسفند ۹۸ تا ۲۰ تیر امسال ۱۲ هزارو ۴۴۷ نفر در کشور بر اثر کرونا جان باخته اند که نشان پیشی گرفتن فراوانی مرگ و میر کرونا در این مدت از متوسط حوادث رانندگی است.
همزمان رئیس هیات مدیره سازمان آرامستانهای شهرداری اهواز گفت: تعداد موارد دفن اموات توسط این سازمان، پس از شیوع کرونابه افزایش ۷۰ در صدی رسید.
او در این باره گفت: تا قبل از شیوع کرونا، سازمان آرامستان شهرداری اهواز روزانه کار دفن شش نفر را انجام میداد، اما در تیرماه ۹۹ این آمار به ۱۰.۲۵ نفر رسید که افزایش ۷۰ درصدی را نشان میدهد.
این در حالی است که رئیس بیمارستان خمینی در تهران گفته: تعداد مراجعهکنندگان نسبت به ۳هفته گذشته، هماکنون بیش از ۵برابر افزایش یافته است. متأسفانه بیمارانی که اکنون مراجعه میکنند، بدحال ترند و با علایم واقعیتری مراجعه میکنند.
رئیس بیمارستان سینای تهران هم گفت: تعداد بستریها در بیمارستان ما اوج گرفته است.
او با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان و تغییر وضعیت برخی از استانها به سمت قرمز شدن گفت: دیگر نمیتوان کل کشور را قرنطینه و همه جا را مجبور به تعطیلی کرد. البته ایدهآل این است که دولت ماهی ۱۰میلیون به هر فرد بدهد تا مردم برای کار کردن به بیرون نیایند، اما این قضیه امکان ندارد.
هر ساعت یک نفر در جادههای ایران کشته میشود
پنج عضو یک خانواده در تصادف یک تریلر با پیکان و هشت نفر در پی برخورد یک کامیون به یک پژو در فارس کشته شدند. به یقین با بودن حکومت و دولتی غیرپاسخگو در برابر مردم، هیچ اقدامی برای کاهش تصادفات جادهای صورت نخواهد گرفت و هرروز بیش از روز قبل خبر ناگوار کشته شدن شهروندان را در اثر تصادفهای خونبار خواهیم شنید. چراکه برای حل معضل فزاینده تصادفات در کشورمان به برنامه ریزیای علمی با استفاده از پیشرفتهترین دانش روز نیاز است تا جادههای ارتباطی کشور مناسب تردد اتومبیل گردد و سیستم حملونقل اصلاح اساسی شود. هرچه بیشتر از ناوگان عمومی جادهای استفاده گردد احتیاج به اتومبیل شخصی کمتر میشود. آن هم اتومبیلهایی که اکثرشان قراضهاند یا کیفیتی پایین دارند! برنامهریزی علمی و سودمند برای مردم در توان رژیم ولایی نیست و با ماهیت آن در تضاد است، زیرا اساس اقتصاد این رژیم بر مبنای روابط سودجویانه دلالی است، روابطی که پول و کسب پول هرچه بیشتر و انباشت آن، حرف اول و آخر را میزند
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotn