اعتراف مسئولان رژیم به سرکوب و کشتار معترضان آبان ٩٨ برای جلوگیری از وقوع انقلابی دیگر
در آستانه سالگرد اعتراضات آبان ٩٨ نایبرئیس پیشین مجلس رژیم ایران از کشتار و سرکوب معترضین، تحت عنوان پیشگیری از وقوع انقلاب در جهت تداوم به بقای رژیم نام برد.
روز دوشنبه ۵ آبان، “محمدرضا باهنر”، نایبرئیس پیشین مجلس رژیم شورای اسلامی در گفت گویی با خبرگزاری ایلنا گفتە است: ” اگر مسئولان نمیتوانستند رویدادهای آبان ۹۸ را جمع وجور کنند، رویدادها به سمت انقلاب حرکت میکرد و اصلاً قابل جمع کردن نبود”.
“علی خامنهای” رهبر رژیم ولایی چند روز پس از آغاز اعتراضات آبان سیل میلیونی مردم ایران نسبت به گرانی بنزین را اغتشاشگر خوانده و به مسئولان امنیتی دستور داد هر کاری لازم است در جهت سرکوب معترضین انجام دهند.
اعتراضات سراسری آبان ۱۳۹۸ بهدنبال انجام مجدد سهمیهبندی بنزین در ایران و افزایش ۲۰۰ درصد قیمت آن در ۲۴ آبان ۱۳۹۸ آغاز شد.
به دنبال گسترش این اعتراضات به شهرهای ایران، ماموران امنیتی رِژیم همزمان با قطع سراسری اینترنت دست به کشتار معترضان زدند.
به دلیل پنهان کاری مسئولان رژیم آمار دقیقی از تعداد جان باختگان این اعتراضات در دست نیست اما ابعاد این کشتار در تاریخ معاصر ایران بی سابقه گزارش شده است.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet