بازگشت دوشنبه سیاه
۵ هزار و ۹۶۰ مبتلا و فوت ۳۳۷ نفر در ۲۴ ساعت تعداد جانباختگان کرونا در کشور در مرز ۳۳۰۰۰ نفر روند صعودی ابتلا و فوت کرونا در ۱۵ استان
ستاره صبح: بر اساس اعلام کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت در هفته منتهی به ۲ آبـان ماه موارد ابتلا و مرگومیر در کشور بالا و روند در ۱۵ استان صعودی شده است. همچنین روز گذشته بر اساس آمار وزارت بهداشت تعداد جانباختگان کرونا در کشور با مرگ ۳۳۷ بیمار دیگر طی ۲۴ ساعت در مرز ۳۳۰۰۰ نفر قرار گرفت. فوت ۳۳۷ نفر در ۲۴ ساعت، بازگشت به تعداد فوتی ها در دوشنبه گذشته است که به دوشنبه سیاه معروف شد. در شرایطی که مرگ و میر افزایش یافته هرچند محدودیتهای کرونایی در حال اجرا است، اما بسیاری از مشاغل همچنان سرکار هستند. در این شرایط خطرناک راهی جز رعایت پروتکلهای بهداشتی و پیشگیری با زدن ماسک و شست و شوی مداوم دستها وجود ندارد.
دورکاری ۵۰ درصد کارکنان دولت، دستگاههای اجرایی و نهادها و موسسههای عمومی مستقر در کلانشهر تهران تا پایان آبان ادامه دارد
کرونا در ایران
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۵۷۴ هزار و ۸۵۶ نفر در کشور بهطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۳۷ نفر از بیماران کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جانباختگان کرونا در کشور به ۳۲ هزار و ۹۵۳ نفر رسیده است. به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: تا روز ۵ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۹۶۰ بیمار جدید مبتلابه کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۱۳۵ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۵۷۴ هزار و ۸۵۶ نفر رسید. وی ادامه داد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۳۲ هزار و ۹۵۳ نفر رسید. لاری افزود: خوشبختانه تاکنون ۴۵۹ هزار و ۲۵۰ نفر از بیماران، بهبودیافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۴۹۸۲ نفر از بیماران مبتلابه کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. معاون وزیر بهداشت گفت: تاکنون چهار میلیون و ۷۵۳ هزار و ۳۵۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجامشده است.
استانهای قرمز
وی بیان کرد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
اعمال محدودیتهای کرونایی
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس پیشنهاد کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا و مصوبه این ستاد، از امروز اعمال محدودیتهای شغلی در ۴۳ شهرستان کشور که با وضعیت حاد و خطرناک بیماری مواجه هستند آغازشده و فعالیت مشاغل گروههای دو و سه و چهاردر شهرستانهای اعلامشده به مدت یک هفته ممنوع است.
وی ادامه داد: همچنین از امروز تا پایان آبان، حضور کارکنان دولت، دستگاههای اجرایی و نهادها و موسسههای عمومی مستقر در کلانشهر تهران به میزان ۵۰ درصد کاهشیافته و مقرر است که با بهرهگیری از روشهای الکترونیک و انجام دورکاری، در ارائه خدمات به شهروندان وقفهای حاصل نشود.
لاری بیان کرد: امیدواریم با نهادینه شدن حس مسئولیتپذیری اجتماعی در مردم و عمل به توصیههای بهداشتی و همچنین تقویت و تداوم همکاریهای بین دستگاهی در اعمال محدودیتها و نظارتهای لازم بر اجرای صحیح پروتکلهای بهداشتی شاهد توقف روند رو به رشد بیماری در کشور باشیم.
موارد ابتلا و مرگومیر
در کشور بالاست
به گزارش ایسنا، در این گزارش و گزارشت آتی، تعداد موارد جدید روزانه مبتلایان بستری و مرگ وارد آنالیز میشود همچنین دستهبندی استانها بر اساس میزان بروز در آخرین هفته انجامگرفته است و نمودار بر اساس تغییرات موارد ابتلا و مرگ در آخرین هفته نسبت به هفته قبل خواهد بود.
تحلیل روند بیماری
بر اساس اعلام کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، در هفته منتهی به ۲ آبـان ماه موارد ابتلا و مرگومیر در کشور بالا است و روند نیز مختصری صعودی شده است. در ۱۵ استان یزد، خراسان جنوبی، قم، کردستان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، البرز، مرکزی، خراسان رضوی، اردبیل، قزوین، مازندران، گیلان، گلستان و هرمزگان روند صعودی یا شروع پیک جدید مشاهده شد. در هشت استان لرستان، همدان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، زنجان، اصفهان، فارس و سیستان و بلوچستان روند ثبات با تغییرات مختصر صعودی مشاهده شد. در چهار استان خراسان شمالی، بوشهر، خوزستان و تهران روند ثبات با تغییرات مختصر و نامنظم وجود داشته است.به نظر میرسد استان کهگیلویه و بویراحمد اخیراً یک پیک را پشت سر گذاشته است. در استان آذربایجان غربی روند نزولی آغازشده است. در دو استان ایلام و سمنان نیز ناسازگاری دادهها اجازه تحلیل درستی از وضعیت اپیدمی را نمیدهد. باید مدنظر داشت که یک استان میتواند چندین پیک منحنی را تجربه کند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet