
ما که فراکسیون امید بودیم، ناامیدیم!، وای به حال مردم!
یک نماینده مجلس دهم در گفتگو با برنا در رابطه با فردی که بتواند مردم را برای حضور در انتخابات سال آینده اقناع کند، گفت: در شرایط فعلی با این حجم عظیم مصیبت هایی که به دلیل ناکارآمدی و منفعت پرستی برای ملت بوجود آمده است، برای نجات کشور و ملت به طور طبیعی باید فردی مسئولیت بپذیرد که به قدرت الهی متکی است و من فکر می کنم به سختی بتوان کسی را پیدا کرد تا با این شرایط دوام بیاورد….
سهیلا جلودارزاده یاداور شد: شاید گفته شود من دارم مردم را ناامید می کنم، ولی ما که فراکسیون امید بودیم، ناامیدیم، ما که به این مرحله رسیده ایم بقیه مردم در چه شرایطی هستند؟!
پیش بینی حجاریان درباره رئیس جمهور آینده
مملکت را نابسامانتر میکند
سخنگوی دولت روحانی: فرصت ها را بهسرعت برق و باد از دست میدهیم
سعید حجاریان می گوید: رؤسای جمهور قبل همگی متعلق به نسل اول انقلاب بودهاند، اما رئیسجمهور آینده احتمالاً از میان جوانترها خواهد بود؛ فردی که انقلاب را ندیده و فاقد تجربه و تیم و سرمایه است. این رئیسجمهور همچون مجلس انقلابی فعلی گام برخواهد داشت.
سعید حجاریان، تئوریسین جریان اصلاحات در یادداشتی در مشق نو نوشت: چنانکه اکنون شاهد هستیم، گرایش شدیدی وجود دارد که مجلس انقلابی کمابیش تعطیل بماند؛ و امور با جلسات چندنفره یا غیرعلنی رتقوفتق شود گویی میخواهند شتری را پنهان کنند! چون به محض آنکه پیچ رادیو باز و نطق مجلسیها بلند میشود، سیلی از خطا و درشتگویی سرازیر میشود تا آنجا که حتی رئیس مجلس انقلابی، جلسات را با «تلاوتی چند از کلامالله مجید» آغاز میکند و واژه «آیات» را نادیده میگیرد!
وی افزود: با این وصف، معتقدم رئیسجمهور آینده وضعیت کشور را نابسامانتر میکند و وضع مردم بدتر از قبل میشود و وی بهشکلی گریزناپذیر با انواع نارضایتیها دستوپنجه نرم میکند و ۴ سال پر از التهاب را میگذارند تا هر چه زودتر بارش را ببندد و برود! لذا پیشنهاد میکنم هر کس که میخواهد بیاید، اوضاع را از این بدتر نکند.
فرصت ها را بهسرعت برق و باد از دست میدهیم
در همین رابطه سخنگوی دولت روحانی امروز در یادداشتی در روزنامه دولتی ایران نوشت: ما از مردمی سخن میگوییم که انباشت بیماری های مزمن اقتصاد ایران و اشتباهات مدیریتی در چند دههٔ پیاپی، طبقات آسیبپذیر و حتی متوسط را با معیشت سختی مواجه کرده است.امروز به این سختیها نگرانی از کرونا هم اضافه شده که متأثر از تمرکز بسیار شدید عملیات روانی رسانههای خارج کشور است که بر اثر آن مردم رسیدن به سطح یک زندگی مطلوب را کمرنگ میبینند.
علی ربیعی افزود: جامعه ای که از سال۹۷ با آسیبهای ناشی از نزاعهای سیاسی (حکومتی) بیشتری روبهرو شده و این تلقی از حاکمان برای جامعه وجود دارد که نمیتوانند هیچ کاری برای جامعه انجام دهند. این روزها شاهد تصمیمات سلبی بهخصوص دربارهٔ برجام و سیاست خارجی هستیم. بنیاد این تصمیمها و رفتارها تخریب رقیب است. این روزها آسیب بسیار جدی سایهٔ رقابت های ۱۴۰۰ است. در هیچ دورهای از تاریخ ۴۰ساله شاهد این سطح از خشونت کلامی (در نظام) نبودیم.
سخنگوی دولت روحانی افزود: سیاست داخلی امروز ما نه تنها پیشبرنده نیست، بلکه فرساینده-کاهنده است. من به واسطهٔ ۴۰سال تجربه سیاسی عمیق در جامعه و سیاست کشور، این روزها عمیقا با این احساس ناخوشایند درگیرم که فرصت ها را بهسرعت برق و باد از دست میدهیم.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید